10

Анонимен

преди 6 години

ko ne

9

Анонимен

преди 6 години

БПЦ всъщност не е отговарял "положително" на македонската църква, а витиевато им каза, "ще помогнем", "ще ходатайстваме" пред другите църкви и други подобни. На БПЦ им е ясно, че се опитват да ги вкарат в някакви политически схеми и затова отиграха с класическия византийско-бюрократичен номер - комисия:). Всичко останало са просто някакви шовинистично-патриотарски илюзии за масите.

8

Калеко Алеко

преди 6 години

След като България е майка и на българите и на "македонците", нормално е и българската църква да стане майка на "македонската", а иначе порблема на макетата винаги е бил, че са по-българи от българите. По същия начин проблема на нашенските *** е, че са по- *** от ***. То затова и под тая хубава за България и българската църква новина, има и скептично настроени читатели. Явно на тях не им допада новината, че сближавайки се с Майка-България, Македония ще се отдалечи от РАША и Сърбия

7

агностик

преди 6 години

Трябва ли да ни вълнуват и чисто църковни въпроси?Да си търсят и майка и баща ако искат, техен проблем, мен какво ме засяга?

6

Анонимен

преди 6 години

Важно е сърбите и гърците да реват пак срещу България. Страх ги е много.

5

Анонимен

преди 6 години

Ако е подопечна на БПЦ -да,но не и като отделена от БПЦ.

4

Анонимен

преди 6 години

Макетата си имат държава, Жельо Жабата нямаше работа и ги призна, но да ни рушат паметниците и да ни крадат историята и да искат да ги принаваме за некакви не е на добре. Имат си държава да се оправят сами или да оправят паметниците първо. С тая криворазбрана толерастия всеки ни се качи на главата.

3

Стеф

преди 6 години

Ох колко име е гадно на сърбите....

2

Анонимен

преди 6 години

Не сме братя ние сме един народ..

1

Анонимен

преди 6 години

Как би могъл да станеш брат на самия себе си?