43

запознат

преди 6 години

Друг трик на бързите лихвари е да хвърлят в коша документ за доход на гаранта и го таксуват като необезпечен, при което съдират кожите от гърба на длъжника. Такива ядове браха познати с тез ***, на всичко отгоре се опитаха да затрият и нов документ на същия гарант. Като ви предлагат бърз кредит - кажете им само, че са измамници и не се занимавайте с тях. Всякак ще ви излъжат и набутат. В банките раздават кредити, поне не са толкоз брутални измамите там.

42

червендалест

преди 6 години

И на мен ми се яде син суджук,ама все са червени,дявол да го вземе.Тия със синята кръв не си дават месата за суджуци.

41

Анонимен

преди 6 години

Така наречените "Фирми за бързи кредити" винаги "играят" на нещастието на хората! - Имаш проблеми и вече не мислиш за последствията!Това глобално може да се реши от държавата, ако я има!БНБ може да наложи строги ограничения относно процентите, периодите по изплащане и т.н. допълнителни такси в съответствие с условията на търговските банки!В някои държави за "лихварство" има наказания от лишаване до "крайна мярка"!НО...лихварите са приоритет за властимащите, който ние сами си ги избираме!

40

Кака Мара

преди 6 години

Дали зад тези банки не стоят ненаказаните бивши мутри. От началото на прехода до сега не съм видяла фалшива престъпна фирма да е наказана или закрита. Зад тези кредитори стоят може би нашите бездействащи избраници, които единствено се джавкат за власт и ресто от европейските фондове. Да не забравяме, това е Б-я.

39

Анонимен

преди 6 години

До Академик Неделчев 35 Как си личи злобния червен суджук . Кой човек с висше образование с 900 лв. заплата ще взима бърз кредит за да си плати сметките. Разбирам , че мразиш образованите хора , защото ти си неграмотен , но ....

38

Анонимен

преди 6 години

Ай честито!!! Гроб за банковата система!!!

37

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 36Тези заеми се теглят от необразовани хора , които са и алчни . Кажете ми един човек с висше образование да е теглил бърз кредит . Няма такъв , защото има акъл в главата. В България претенции за висок стандарт имат ниско образованите и прости хора . Това наследство остави др. Тодор Живков и БКП . За протокола , бай Тошо нямаше и основно образование , а е бил овчар .

36

Обикновен гражданин

преди 6 години

Има *** - има тарикати. И на мен ми трябват пари взимам от приятели, веселата каса или БАНКА. Тези хора нямат доход доказан / трагично кредитно досие / тегли един джет или друг аналог и после какво стана. Няма нормален човек за мен, който да се обръща към тези "Институции" бързи кредити с мото: Вземи кредит от приятел и връщай цял живот.

35

Анонимен

преди 6 години

На входа на нашия блок има залепена обява: Търсят продавачки в магазин.Пише заплата бруто, заплата нето, и чистите пари, тоест нето които се предлагат са от 720 до 900 лева и нещо си.Пише също така: Предишен опит не се изисква.Еми, питам аз, за какво се трепе човек да учи 5 години, навремето беше безплатно сега трябва и да си плащаш даже, че после да се "уредиш" на работа за 900 лева???Що за нормален човек би си пожелал такова бъдеще???

34

Михаил Калашников

преди 6 години

Моите изделия, особено АК-47 размеква сърцата лихварите и ги кара да опрощават дългове завинаги. По Коледа стават чудеса.

33

Анонимен

преди 6 години

- Първото и МНОГО важно условие - Прочете договора няколко пъти - Всяко изречение, особенно това, което е написано с "дребен" шрифт (с малките букви)!- Ако се съмнявате, че не разбирате някои пунктове - Питайте да Ви обеснят подробно и кажете, че искате да запишете подробностите (Всеки мобилен телефон има функция "диктофон")!- Ако се съмнявате, че Ви лъжат, не подписвайте, а поискайте копие от договора за проверка в независима юридическа фирма - В момента може да Ви струва по-скъпо, но...?!

32

Академик Неделчев

преди 6 години

"Потребителите, които прибягват до бързи пари са все по-млади хора до 30 години с висше образование, с доходи около 900 лв."Егати висшистите щом се хващат на такива уловки и егати качествените доходи и образование!

31

Анонимен

преди 6 години

Както разбирам бабата няма нито един документ, който да потвърди думите и, за разлика от фирмата, които имат подписан, от нея договор със съответната сума.

30

Анонимен

преди 6 години

За банките говорим,не за даващите бързи кредити.В Германия лихва 2-3%,у нас-20%.За чий муй сме в ЕС?

29

Анонимен

преди 6 години

Всички лихвари в Белене до края на живота си. Не ща комунизъм, искам само народния съд!

28

Анонимен

преди 6 години

Изтеглете бърз кредит и с него си купете голямо овчарско куче, което да насъсквате срещу лихварите и съдиите изпълнители, като започнат да ви рекетират. Знаете ли как смешно бягат, като Чарли Чаплин?

27

sante_dog

преди 6 години

Преди си мислех, че имам проблеми и изтеглих кредит - сега осъзнавам че съм нямал проблеми...

26

Анонимен

преди 6 години

До Преди мен 27И как ще ги връщаш като нямаш пари за ежедневни нужди. А иначе нито си гладен нито си жаден , щом стоиш цял ден на компа и раздаваш акъл , а си просто червен каскет политикан .

25

Анонимен

преди 6 години

Значи - да ви светна за нещо, което е много важно. Какъвто и кредит да теглите, от банка или от кредитна институция каквито са тези с бъзрите кредити, в общите условия е залегнала точка, че може да върнеш кредита до 14 дни, без да дължиш каквито и да било лихви. Това изискване е залегнало в закона. Четете бе! Дори да ви набутат с общите условия да връщата няколко пъти кредита, тази точка винаги съществува.

24

Преди мен

преди 6 години

..не си стоял гладен и на студено,затова така говориш..а и когато бе ти, а децата ти са гладни и на студено, тогава ми кажи как ще процедираш!?