126

Trump

преди 6 години

Zozo....,dali sega celuvas gZZa na dedo ti sorosh/mckain ili utre na Shoigu/Peskov....za teb kakvo znacenie ste ima....?Triapkata si e vinagi triapka...

125

Анонимен

преди 6 години

Базите са необходими за авторитет пред Китай.

124

Гост

преди 6 години

До АнонименСъгласен съм с Вас, не съм историк. Извинявам се за грешката.Само да спомена, че и четата на Ботев не е била голяма. Но бихте ли отрекъл, че са били достойни българи.

123

Анонимен

преди 6 години

До ГостЖертвите на Руско-Турската война са 66000 и то на двата фронта. Посмали *****!

122

Гост

преди 6 години

До Лаврентий ПавловичСъгласен съм за водачите на Русия, но аз разделям от тяхната клика самият народ и не бих казал лоша дума както за тях, така и за който и да било друг народ. Специално правя разлика , тъй като тук мисля, че обикновени руски войници са дошли с добро сърце през 1877-78 г. и тук са останали завинаги 200 000 от тях. Затова разликата и омразата към техните политици при мен върви с уважението и почитта към народа им.Желая им просперитет.

121

Анонимен

преди 6 години

Нищо не рабрах от тази статия ...едни високопарни думи ....увъртане на факти събития....пълна простотия

120

Гост

преди 6 години

Ако говорим като аматьори ,за една база не трябват в момента самолети, хора. Може да има 1 пазач. Трябва ти самата база. За 1 петилетка много неща се случват в света и то по непредвидим начин. Русия участва в Сирия и защото там разполагаше с единствената база в района . Защо е необходима база. Логически е подсигуряване, ако се наложи да има сигурна земя. САЩ ако имаха база в Европа, нямаше да дават толкова жертви дебаркирайки ВСВ. Разбира се това е само един от активите да имаш база.

119

КурЧатов

преди 6 години

До Лаврентий ПавловичРазбира ти на теб главата от ланшния сняг...Не мърси името на един велик човек, допринесъл за научния, технологичен, икономически и финансов просперитет на родината си.

118

Зозо

преди 6 години

България е в НАТО е ЕС, свикнахте ли *** на Путин! И американски бази си има с танкове и натовски летища с изтребители! Пък може вече и ракети да са докарали. Даже и да има референдум, Българите ще изберат ЕС и НАТО пред пияната ***!

117

влаинка

преди 6 години

"Скоро напускам България и отинам на Запад"==============================Желая да намериш там това, което търсиш - реки от мляко с брегове от белгийски шоколад.:)А сега сериозно: Александър Роджерс пише за "Кралят на нефта" Путин и за руският световен ред;Вашингтон най-много се страхува от доминацията на Москва над Европа.

116

Лаврентий Павлович

преди 6 години

"Русия е велика"Бе била е велика, но от сто години насам стопаните на Кремъл постепенно я съсипаха. Ленин, Троцки, Сталин, Берия, Хрушчов, Брежнев, Черненко, Горбачов, Елцин, Путин... Все от един дол дренки. Хвани единия, та цапни другия. Ама руснаците сами са си виновни. С този робски мужишки манталитет намират утеха само в самогона, ако го има. Ако не - в препарата за вана.

115

адам

преди 6 години

А на *** те за кво са им 900 бази по света:)))

114

Анонимен

преди 6 години

България да ходи в евразийския съюз. Никой не я спъва. Подавате си молбата като Великобритания и излизате. Даже ще ви благодарят! Един троянски кон по-малко. Ако мислите че някой е умрял за узостаналата ни страна, се лъжете. Айде чао! Само после да не ревете, но връщане няма. Скоро напускам България и отинам на Запад, така че правете каквото искате нещастници промити.

113

anonymous

преди 6 години

Русия е велика, Крим е руски, свикнаха ли западните лицемери от САЩ, Англия и Франция и слугите им в България?

112

anonymous

преди 6 години

Евреинът Соломон Паси рева на химна на НАТО, не на химна на България-тоя ревлю с трабанта, той ни вкара незаконно в НАТО!

111

anonymous

преди 6 години

България е член на НАТО незаконно без референдум-един ревлю с трабант-Соломон Паси ни вкара в НАТО без да се пита българския народ.Русия е велика , Крим е руски, руснаците са наши братя, вън окупаторите на НАТО и САЩ от България!

110

Анонимен

преди 6 години

До anonymousРусия пари за пенсии няма. Свикнаха ли баба ти и дядо ти руснаците?

109

анонимен

преди 6 години

Членството на България в НАТО е незаконно - нямаше референдум , там ни вкара Соломон Паси, дето ревеше на химна на НАТО-оня ревлю с трабанта!

108

Анонимен

преди 6 години

До anonymousЗа да питаш. И защото могат, плащат си и чрез базите развиват региона. Неслучайно Германия и Полша искат още бази! А руската *** никой не може да я търпи, освен ***, които си мечтаят руснаците да минат дунава, да върнат комунизма и да ги направят пазачи в някой лагер.

107

anonymous

преди 6 години

Русия е велика, Крим е руски, свикнахте ли?