9

Анонимен

преди 6 години

На софиянци само приказките им нахакани. Не си поддържат сградите, все друг трябва да го свърши. Милена Фучеджиева нали беше успяла в САЩ?

8

Анонимен

преди 6 години

Тези дето се оплакват , да вземат да прочетат какво пише на торбите с цимент, на лепилата, на боята. Пък после да излязат и да почнат да бъркат разтвор при -5* . На един познат започнаха да стоварват скелето и материалите март и края на септември миеха прозорците, тези ако са очаквали да им го налепят за 2 недели- ами не.

7

Анонимен

преди 6 години

До Коце кмета 6 Другарю червен суджук , важното е касичката на БСП да е празна , а такива като тебе да умират от злоба.

6

Анонимен

преди 6 години

Обаче пък суджуците са усвоили парите и са се отчели вече на оня с излишното тегло от Банкя.

5

Реалист

преди 6 години

... Програмата за енергийна ефективност е абсолютна и тотална ДАЛАВЕРА !!! ..... От нея главно и единствено се "ЦОЦАТ" здраво "ЕВРОПЕЙСКИ КИНТИ" по сметките на мутри , партии , политици и всичките *** , около тях ..... ! МАТЕРИАЛИТЕ , с които се прави цялостното саниране са възможно най - лошите и евтини ... обаче познайте за какви се описват ! ..... А познайте какво става ... НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ ! ... при пожар ... с това НЕкачествено "саниране" ! ... НО КОГАТО ИМА ТОЛКОВА "ОВЦЕ" ... Има и ВЪЛЦИ!

4

до един...

преди 6 години

Все пак е интересно как дъщерята на ремсист живее там

3

Анонимен

преди 6 години

можеше да ги "замразят" да март още докато са били и без дограма, за да пълно удоволствието от санирането. Те все пак са се смилили и са ги опушили със стиропор и пяна

2

?

преди 6 години

Е каква е драмата? До сега нали са живяли така 40 г. - мръзнали ли са? Като се оправи времето ще им довършат санирането. Ако не има си законов ред...

1

Анонимен

преди 6 години

Фучеджиева по комунистическа линия ли е там?