72

аз-ът

преди 6 години

Добре, явно аз съм единственият който намира синоптичката за отблъскваща. добре.

71

ГРАЖДАНИН

преди 6 години

ВЕЧЕ НИ ПИСНА! ОТ ЕДИН МЕСЕЦ НИ ОБЯСНЯВАТЕ ТИЯ ДВАМАТА КЪДЕ И КАК СИ СВАЛЯТ ГАЩИТЕ...

70

Анонимен

преди 6 години

Свободен мъж и свободна жена се събрали и им е хубаво. К'во пък толкоз - дай Боже всекиму!

69

Ясно и просто

преди 6 години

Има ли някой който да не му е станало ясно, че открай време Деса .... за дебели пачки. То и други искат, ама не им се получава. Няма лошо, сполай им и на двамата.

68

Онуфри

преди 6 години

Оставете ги на мира тия хора, бре. Нека се обичат, какво по-хубаво има на тоя свят. Стига сте им ровили из чаршафите, ако вашите няма с кого да ги мачкате.

67

Пурко

преди 6 години

"Днес", не ни занимавайте с личния живот на този *** и любовницата му!

66

Анонимен

преди 6 години

Разбирам да е действащият президен-ок.Но какво толкова е станало?!Да,всеки един президент си остава до живот обществена фигура и е нормално да се следи под лупа.Но аз драма в историята им не виждам.И те са човеци,и те изпитват същите чувства и емоции като всеки един.Дали синоптичката е с него заради пари,апетитен фалос,истинска любов или известност-си е техен проблем.Нека са щастливи,а ако не са-сами ще си страдат.

65

лалка

преди 6 години

До ЖанинаТи чула ли си ги тия обиди или една жена ти ги е казала ?

64

смехурко

преди 6 години

Благодаря ви за доброто настроение и за чудесните хумористични новини ! Тези хора нямат ли приятели да ги спрат, докато не сме ги канонизирали ?

63

Жанина

преди 6 години

Аз много се радвам за двамата! Желая им дълъж съвместен живот и щастие.Президента го заслужава. Толкова обиди от първата му жена. Да се чуди човек защо се е женила за него като не го обича.

62

рускиня

преди 6 години

Свят???? Доколкото знам, че светите станали такива след мъченическа смърт. Да не би ...?

61

ivailo

преди 6 години

Пфффф, свят човек бил Плевнелиев :)) Препоръчвам на авторката на статията да прочете житието на някой истински светец, за да и се поизясни какъв живот трябва да имаш за да претендираш да си свят. Един бонус от мен : Като за начало не трябва да имаш извънбрачна връзка...

60

Бау

преди 6 години

Наистина не виждам нищо специално, че двама се обичат и са заедно ... Голям праз кои са... Голямата новина. Прекалява се.

59

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 58"На никой не му пука за тях, сами се вкарват във филми, че НЯКОЙ ГИ ПРЕСЛЕДВА нон стоп.---Като Тато преди 9.9.1944 - полунелегален - НИКОЙ НЕ ГО ПРЕСЛЕДВА, но той се крие. :)

58

Анонимен

преди 6 години

Пропадате жестоко, поредната жълто-инфантилна "новина". Този сайт се превърна в долнопробна повърня.

57

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Господин Плевнелиев е най- добрият президент който България е имала! Дипломатичен, сдържан, представителен, работохолик, честен, отговорен. Само Баце го превъзхожда. Като всеки човек и то си има своите негативни страни, но като цяло е на призово място в политиката! Да е жив и здрав и да продължава да черпи с пълни шепи от живота!!

56

Виготура

преди 6 години

Хубава жена и мишок. Каква мила картинка

55

до 48

преди 6 години

Е, кой те спира. Драйфай си.

54

Анонимен

преди 6 години

Добър президент беше. Жалко, че не взе още един мандат.

53

Анонимен

преди 6 години

Тия се изживяват като принц Хари и Меган. Иска им се! На никой не му пука за тях, сами се вкарват във филми, че някой ги преследва нон стоп.