150

Анонимен

преди 6 години

Абе *** такива. По-добре ви е било тогава, така ли? Не ви интересувало комунизма, защото сте били млади и необременени? Ами тогава другия път, като плюете по България, политиците и си купувате билет за Запада, няма да ми мрънкате, *** такива. Защото тия 30 години, дето още неможем да оправим бакиите на комунистите и фалитите, които причиниха на България са по тяхна вина. А като се гордеете с комунизма, защо бягате толкова от това да влезе в учебниците ??Нали било хубаво? Какъв е проблема?

149

123

преди 6 години

До рускиняТипичната неграмотна комунистическа гнида. През ВТВ не е имало РБ, защото България е била царство. За другото въобще да не говорим. Пълни измислици, ама то за комунистите е вярно.

148

Анонимен

преди 6 години

До къв комунизъм,бе 145А сега "цивилизовано" се тича в посолството на САЩ.

147

рускиня

преди 6 години

А за ястребинчета ще има ли информация? А за най-първите концлагери в царската довоенна България? А ще има ли уточняване ,че 11 хил евреи българи отпратили към газови пещи от Западни райони,контролирани от България? Или това ще се спести?Ето какво пише в уикипедия "По време на участието на РБ във 2-ра световна война, правителство създава система от концлагери, в които депортира противници на политиката си. По-известни лагери са Еникьой, Гонда вода, Свети Кирик,Белене

146

123

преди 6 години

До Justice DefenderАбе избрани сте вие, ама ако знаехте за какво хич нямаше да ви хареса. Не че вече има значение де. Всъщмост като се замисля никога не е имало.

145

Бай Кольо

преди 6 години

До КОНСТАНТИНОВТи си живял добре, щото очевидно си бил от т. нар. "активни борци". И БКП ти е давала даром това, което е отнемала от други хора. От хората, които построиха държавата, която вие комунистите през 1947 г. "национализирахте" за лично ползване.

144

Анонимен

преди 6 години

До Нито ляв,нито десенПо ред на събитията, драги. И. Не повтаряй, като папагал, "кога,кога,кога", че преди години щяха да те натикат в институция.

143

до 149

преди 6 години

А, може ли да пратим по дяволите групата, която тероризира населението ?

142

Justice Defender

преди 6 години

До до 164 КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПРЕСТЪПНА БЕЗЗАКОННА НЕМОРАЛНА БАНДА Е БЕЗБОЖНА И АНТИСЕМИТСКА И Е УБИЛА И НАКЛЕВЕТИЛА С ЛЪЖИ, ОГРАБИЛА И УБИЛА ПОВЕЧЕ НЕВИННИ ЕВРЕИ ДОРИ ОТ ХИТЛЕР И ТО ИМЕННО ЗАЩОТО ЕВРЕИТЕ СА БОЖИЯ ИЗБРАН СВЯТ НАРОД, А ВСИЧКИ НЕЧЕСТИВИ СЛУГИ НА ДЯВОЛА И ВРАГОВЕ НА БОГА КАТО НАЦИСТИ, КОМУНИСТИ ИСЛЯМИСТИ МРАЗЯТ БОГ И ИСКАТ ДА ОГРАБЯ И УНИЩОЖАТ БОЖИЯ ИЗБРАН НАРОД ИЗРАЕЛ НО БОЖИЯТ ПРАВЕДЕН СЪД НАД ВСИЧКИ ВРАГОВЕ НА ИЗРАЕЛ ЩЕ БЪДЕ В АДА ЗА ВСЯКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ЖЕРТВА БОГ ЩЕ ВЪЗДАДЕ!

141

Анонимен

преди 6 години

Винаги една група от населението е тероризирала друга.Така е било,така и ще бъде.Такава е човешката природа.

140

Sunny Ray

преди 6 години

Да трябва да се знае от всички ИСТИНАТА за престъпленията срещу човечеството на комунизма, които не се различават по нищо от тези на управляваните от дявола безморални престъпни злодейци -извършили ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО НА ИЗМАМА, КЛЕВЕТА,ОГРАБВАНЕ, УБИЙСТВА,ГЕНОЦИД! И единствената разлика на комунизма с нацизма и исляма е че техния ПРЕСТЪПЕН ТЕРОР е насочен предимно срещу своите народи, а на нацизма и исляма срещу други народи,религии и раси!

139

Бай Иван

преди 6 години

Викаш "кражба на колело трудна работа"Много добре си спомням '88-а как с един приятел ни приклещиха в една улица и ни взеха колелото, защото бяхме отишли да се возим в чужда махала. Спаси ни някакъв дядо който им се развика. Спомням си как и баща ми трябваше да ходи до Пазарджик за да купи на мен и брат детска количка с *** директно от производителя. Понеже в магазините докарваха по 1-2 бройки и винаги бяха запазени.А пък ако ти се наложи да закараш автомобила на сервиз....1 в целия град.

138

Нито ляв,нито десен

преди 6 години

А кога в учебниците по-история ще пишат за наркоманията,проституцията,организираната престъпност,пиенето и пушенето сред децата,убийствата,грабежите,изнасилванията и кражбите по-селата???За безработицата и безпаричието сред народа???За нищожните пенсии,с които едва преживяват възрастните хора???За малките заплати и непосилни сметки,данъци и такси,с които едва се издържат младите семейства???За хилядите млади хора напуснали страната,за злобата,зависта и омразата превзели държавата,кога,кога,кога?

137

къв комунизъм,бе

преди 6 години

България си беше чиста колония на СССР!За всяка дреболия се тичаше в съветското посолство!Квото кажат "братушките",това ставаше!Сега да не е по-различно!?Квото каже амер.посланик,това става!Филофоби безмозъчни!

136

Анонимен

преди 6 години

Стига сте спекулирали с тази тема, че направо ми се драйфа от всички Вас популисти такива!!! И без друго нашата история е низ от безкрайни братоубийства и кланета и то поне 10 века назад. Ако сега си спретнем един Народен съд се съмнявам да остане някакъв народ !!! Вместо да гледат как да открият работни места и да започнем да произвеждаме нещо, те пак си вдигат рейтинга с теми от преди 80г.!!!

135

"Техноимпекс&qu

преди 6 години

До КОНСТАНТИНОВ, ами кой свали бай Тошо и кой фалира държавните предприятия(всички директори задължително бяха БКП и ДС)Има ли смисъл да припомням кой и защо създаде групировки като СИК, ВИС, Мултигруп?!Има ли смисъл да припомням, че през 1996 г. 12 банки в България бяха фалирани по време на правителството на Жан Виденов. Тогава над 300 000 000 000 лв. (триста милиарда) необезпечени кредити бяха раздадени основно на приближени на ръководствата на тези банки кръгове, а финансовата система на д

134

до 164

преди 6 години

До АнонименАланколу,този който забравя историята си е обречен отново да е повтори.Аз съм на 32 години и мисля че историята за Комунистическия ТЕРОРИЗЪМ задължително трябва да се учи в историята по учебниците за да може младите българи да се образоват и да знаят за зверствата на ТЕРОРИСТИЧНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ЕВРЕЙСКА БАНДА.Така по малко ще се влияет от терористични структури като че гевара и подобни покварени наследници на БКП като БСП..Нормално е историята да се учи

133

Анонимен

преди 6 години

Докога тези така наречени десни партии ще се хранят от комунизма? Може ли през 2017г. да говориш за комунизма ? Няма ли най-накрая да престанат да ни товарят с глупостите си? Аз съм млад човек и не ми се слушат тези глупости, ако те имат психичен проблем или са обсебени от комунизма аз не съм и не искам да съм. Много внимание се отделя на партийки с 1-2% подкрепа. Проблемите на държавата не са в учебниците по история, а съвсем другаде.

132

наблюдаващ

преди 6 години

Това няма да стане!!!!! Комунистите са още на власт и те осъществиха мирния преход....Те са новите капиталисти и затова и кротуваха през перестройката!!

131

Българин

преди 6 години

А за геноцида и подмяната на българския етнос, за ограбването и Дивата дебилизация на населението последните десетилетия?