30

Боби

преди 6 години

До Анонимен 31Ано Умни След СССР в Афганистан остана тъй наречения Северен Съюз който реално възпрепятстваше Талибаните да хукнат на Север. Именно о т територията на Северния съюз САЩ започна победоносната си ВОЙНА СРЕЩУ ТЕРОРА В АФГАНИСТАН.2001-2014 уж свърши а днес 2017 НАТО войски все още са там и дават жертви

29

Боби

преди 6 години

До SpaceX 32Ракетата Съюз 2.1Б преди 2 дни изведе на орбита 19 спътника като това е втория пуск от Космодрума Восточний. Нещо друго да те интересува?

28

Боби

преди 6 години

До Калеко АлекоНяма как страна като САЩ, която налага санкции за всяко действие което не е съгласувано с нея и се огражда с противоракетни щитове поради страх от отношението на съседните и държави налага политиката на диктаторския режим от ИМПЕРСКИ тип, да се изживява като умиротворител в други държави. Каквато и форма на управление да бъде наложена в Сирия от САЩ това ще предизвика нова ескалация на напрежение и Сирия ще си остане дестабилизирана държва

27

SpaceX

преди 6 години

Та кво стана. С ракетата от Восточний

26

Анонимен

преди 6 години

Ще се повтори същото като в Афганистан. И там бяха "победили", бяха наложили марионетното си правителство и след това бягаха през глава зарязвайки всичко.

25

Калеко Алеко

преди 6 години

Няма как страна като раССия, която има наложени санкции за сепаратистки действия и е оградена с противоракетни щитове поради отношението на съседните и държави, към политиката на диктаторския режим от постсъвеЦки тип, който я управлява, да се изживява като умиротворител в други държави. Каквато и форма на управление да бъде наложена в Сирия,в която да участва диктатора Асад и подкрепящия го путински режим,това ще предизвика нова ескалация на напрежение и Сирия ще си остане дестабилизирана държва

24

Анонимен

преди 6 години

"Шестгодишната война превърна Сирия в пустош от руини."И всичко това благодарение на САЩ. Под прикритието на клишетата за свободи и правата на човека, рушат държави - Ирак, Либия, Сирия.А истинската им цел е нефта и природния газ!

23

Анонимен

преди 6 години

До майорскиРусиая е най-голямата терористична държава, бе умник. Виж и съюзниците-все екстремисти и терористи, а тя им е водача

22

майорски

преди 6 години

Абе не разбирам какво пише в тази статиа ...гледам фактите :- 3 години от 2012 до 2015 американците и тяхната коалиция се биеха с Ислямистите... а те превзеха цала Сирия..над 5 милиона бежанци...нелегален петрол се продаваше през Турция..- за 2 години от 2015 до 2017 Русия и сирийската армия рзбириха Ислямистите..върнаха си контрола над петр. находища...възтановиха мира в Сирия ....а сега се заемат с възтановяването на Сирия.еееее!? кой се бори срещу ислямизирани терористи?за ред и мир !?

21

Анонимен

преди 6 години

В интерес на истината повечето българи например биха искали у нас да има един диктатор който да се къпе в лукс , но да има равенство между хората да няма класово разделение. И И България да бъде с работеща икономика здравеопазване, индустрия а не като е сега политици и дипломати и партийци смучат, а останалите мизерстват. Ако Бат Бойко стане сам диктатор може да се приеме от народа, но не и останалите пиявици от всички партии и т.н.

20

защо

преди 6 години

До гадостЕС също наложи на бореща се с терористите Сирия,санкции!!!това е пряка помощ за терористите да не забравяме че в всеки голям град в който са били терористите ,Сирийските военни намират камари от западно оръжие.

19

Анонимен

преди 6 години

Къде са доказателствата, че Асад е диктатор или Кадафи ? Кадафи управлява 30 г и от една бедна страна направи рай във Пуситянат какви диктатори ви гонят дори българи ходеха във Либия и полуаваха по 5 000 - 6 000 долара заплащане Кадафи докара нещата дотам че щеше да направи златен динар диктатор бил дай боже всекиму такъв диктатор. Диктатори са либералите на които хората ровят по кофите за *** единственото място където хората умират от глад е концлагер или ГУЛАГ ЕС е ГУЛАГ.

18

Анонимен

преди 6 години

Газ пикаят британските пудели. Не им се получи глобалистката далаверка. Браво на Русия, че сложи край на хауса, разпален от краварите и техните слуги. Но започвам да мисля, че зад цялата тази програма на разсипване на ислямския свят и инвазия на ислямисти в Европа, стоят евреите! Досега не съм вярвал в теории на конспирациите, но не бива да се подценява факта, че онези които започнаха разсипията на Либия и приема на бежанци са двама Евреи: Саркози и Меркел!!!!

17

скептик

преди 6 години

Мир в Сирия, вече след ТСВ. Ако е останал камък върху камък от нея.

16

Мен

преди 6 години

Чух че зам шефа на МУСАД е коментарал че в началото САЩ са подпомага ли ИД но на български не сам го виждал и не знам дали е вярно

15

Анонимен

преди 6 години

Щото сащ не спира да налива оръжие.. вчера пратиха нови 150 хамъри

14

ПОвторение:

преди 6 години

1.Путин е сключил договор за присъствие в Сирия за 50г.( който може да се продължи(има клауза).2.ПО "друг начин", но същото беше съсСССР и Източна Европа.3.Сега неуморно ще разправя, че е "освободил" Сирия ( и света), но ще търси ФИНАНСОВА помощ за възстановяване ( и престой на руски войски, специалисти) от ЦЯЛ СВЯТ( с оправданието"аз разбих ИД.)А МИГРАНТИТЕ бягат не в Русия, а в Европа.4.Навремето САЩ даваше алуминиЙ за съветски самолети И средствата "Маршал" за възстановяване на Европа.( но не

13

Анонимен

преди 6 години

Не харесвам Русия, но в случая Путин направи услуга на Европа и на гедерейската крава в Берлин. Войната е в самия си край. Айде всички "клети бежанци" с цялата рода обратно в пустинята. Да видим сега марксистите от брюксел дали ще ги върнат. Съмнявам се! Техния план е да пълнят Европа за да я правят мулти-култи! Как ми се иска всеки брюкселски чиновник, подкрепящ инвазията, да бъде ... насилен от банда клети бежанци! Но се притеснявам, че ще им хареса и ще искат още!!

12

Анонимен

преди 6 години

До рускиняТе кога не са разпокъсвали държави! А лицемерието им край няма.

11

Анонимен

преди 6 години

Русия ще си има още една браЦка страна !Русия, Сирия и *** - "ВЕЧНА ДРУЖБА !"скоро се очаква побратимяване и със КНДР.