21

Анонимен

преди 6 години

И след това ,защо такива като теб завършват с отрова за мишки в корема. Като е чурва що говориш с нея. *** си като г,ъз.И не може осмислиш думите.А се хващаш за думите. Мъжете искат да виждат само блясък, само лъскаво.Недай си Боже хрема да я хване жената. Започват едно оплюване все едно е хванала гонорея.Кога мъжа е сополив и се храчи,къде му падне жената трябва се прави на дама и че нищо не вижада.Стига с тези двойни стандарти. На жените им омръзна от тях.Ходи бий си ч,икия че си нервен.

20

dдфсф

преди 6 години

До АнонименКато видя някоя куха лейка да ми цитира известната мyрва и наркоманка Мерилин Монро и ми става лошо. Щом това са ви идолите и моделите за подражание, то напълно си заслужавате мъжете, които ви бият.

19

Анонимен

преди 6 години

Тя е скандална.Лоша реклама няма.Сега като излезне с хит всички ще ви сложи в малкия ви джоб.Вие продължавайте да я плюете.

18

Анонимен

преди 6 години

Мерлин Монро има велика мисъл."Ако едн мъж не е в състояние да ме види в най-лошия ми момент в живота ми.Той не заслужава да ме вижда и в най-бляскавия."

17

Анонимен

преди 6 години

"Много е лабилна и все попада на мъже, които я бият."---Това ми напомня за... Една перничанка се омъжила и дошло време за първата брачна нощ. Влезли в стаята, и почнали - вместо да легнат, мъжО й почнал бой, бой, бой, докато я спукал. На следващия ден перничанката на кафе с приятелките и всичките я питат - разказвай, как беше, добър ли е? А тя: стабиуен е.Такива ми ти работи.

16

Кретен

преди 6 години

"Попада"? Я пак? Ако това го твърди психолог, да вземе да си скъса дипломата. Има си същества, които като китовете самоубици не можеш да им коригираш самоубииственото поведение. Безпогрешно "откриват" поредния гамен.

15

Анонимен

преди 6 години

Ако махнем нейните пороци.А и прекаления светец и богу не е драг! Виждам една красива,сладка жена. И вътрешно е много добра.Време и е да стане змия! Толкова е добра,че се е превърнала в боксова круша за незадоволени и психически неустойчиви мъже.Когато един мъж и крещи и посяга той е слаб,толкова много че не може се справи в Безсилието си с нея.Тя не си дава сметка,всъщност,колко по-силна е от тях.

14

Анонимен

преди 6 години

Тя е черногледа.Първи признак на депресията. Апатична.Говори едно и също нещо по 100 пъти.Какво предлагаш? Да я зачислят ,като работник и да изчисти цяла София от снега.На въздух и да се движи.Мъжете са кофти,не го ли е разбрала.

13

ЖЕНИ' и МЪЖЕ,

преди 6 години

намерете си работа, учете, четете, самообразовайте се, ОЦЕЛЯВАНЕТО в живота НЕ е свързано с мъже(жени), хапчета и психиатри! Всяка личност има стойност, зависи от ВАС, ане от имаш или нямаш любовник.Радвайте се на природата, разхождайте се, по-добре, отколкото да се въргаляте с алкохол и партньор(ка).Дебора и подобни , има толкова неща, които не сме видяли) сигурно имаш компютър; гледай картини, музеи, чети!

12

Анонимен

преди 6 години

Когато е трезва живота и се вижда черен,А и нейните бойни приятели и го утежняват още повече.За да забрави и да избяга от грозната и тежка действителност хапчета+алкохол.Правят бели петна в мозъка.Само тогава се чувства ок.Не знае къде е,коя е и с кой е.Никой няма да в упреква,съди ,бие забранява.

11

Анонимен

преди 6 години

Всичко идва от липса на физическа дейност. Работа на полето или спорт

10

Анонимен

преди 6 години

Защо,според вас е правила опит за самоубийство? Защото е системно пребивава.Те разсъждават,така самоубийците. По-добре безкраен ужас,отколкото безкраен ад.Или днес ще живея до последно( ще се напие до безпаметност) утре,каквото ще да става.Тя има вътрешно безпокойство и прекомерно много страхове.

9

психолог

преди 6 години

Стандартен пример за гранично личностно разстройство. Напоследък все повече жени са така.

8

Анонимен

преди 6 години

Красива жена!Ако,чака някой мъж да я направи щастлива ще си умре в психиатрията.Някои мъже разсипва жените с побой. След,това е почти невъзможно да се оправят.Тя е с много лабилна психика.Крайно първична.Първо действа,след това мисли.Ляга с първия срещнат и му казва,че го обича.Има нужда от любов,топла ласка.Изпитва срам от себе си,до следващия път.Тя се мисли за тотален провал.Не иска да бъде съдена от хората,тя си го знае.Мъжете я използват и това го знае.Тотална промяна в рамката и трябва.

7

Snorky

преди 6 години

За да се справи с ревнивите си приятели започнала да приема хапчета с алкохола, вместо да ги зареже и да продължи напред.....

6

maistora

преди 6 години

И защо е влязла в БрадарЪ , като не е за там явно....това е шоу не предаването на Миглена Ангелова.."Искрено и лично"... хората искат да гледат простотия.... помия. тва е

5

.

преди 6 години

Щом всички я бият, нека да вземе да се замисли, че явно причината е в нея, не във всички.Да си намери нормален човек вместо мутра с пари. От простотията си тегли.

4

Krom

преди 6 години

А на бас, че идеала на тази "певица" е напомпан стероиден г.ъз татуиран като маор, които изпада в екстаз под чалга ритмите в заведението на Слави. Та .. каквото потърсила, такова намерила. Не одобрявам това да се посяга на жена, защото е най малко противоестествено, но определена категория жени като тази страдат от специфичен Стокхолмски синдром - не се чувстват комфортно, ако поредния татуиран зад.ник не ги ползва за боксови круши. Това си е своеобразна трагедия.

3

sante_dog

преди 6 години

естествено е готино да си с 'лошо момче'. Обаче като се случи да е 'лош' с теб и да те пребива отиваш да плачеш по студията. Ако си потърси нормален мъж а не мутра спонсор мисля че ще и понамалеят проблемите...

2

Долу гадната чалга!!

преди 6 години

Добро утро на нормалните хора. Тая *** Дебора да се скрие завинаги. Всички останали чалгаджии - на Марс!