17

Врло менте

преди 6 години

Ало, зайко, аз съм...Ами нали по време на стационарните аналогови всеки се представяше кой е :)))Фейк енд гeй!

16

Анонимен

преди 6 години

И как ще му вземе бизнеса като той го е изградил? ;)-Какво ще го прави като го вземе? Ако мъжа и е 65 годишен баща и на колко е и какъв е? Тея щерки на активни борци са много смешни и жалки същества в реалния живот ;)-КОгато го няма тате или бате зад гърба ставаме пацагурки на всеки ;)-

15

ss

преди 6 години

мирише на измислена статия с елементи на екшън от холивудски филм, подтикваща студентки да си търсят чичко паричко и пенсаци да си търсят млади моми да изцеждат брадясалите топки, общо взето разврат на обществото, да бъде морално и психически деградирало за да може властимащите да го оправляват като стадо...

14

123

преди 6 години

Те дъртаците като не знаят как да си заключват телефоните. Пък и бил направил пари заради тате на жена си. Т.е. тъстът бил червен и уредил зета, а той да кръшка. Аууу леле мале. Абе мани бегай, комунистически пасквили.

13

varg

преди 6 години

Тя какво е виновна ?

12

палав

преди 6 години

И за да избегнете подобни издънки просто слагайте пароли на телефоните си,има толкова много полезни приложения!

11

Анонимен

преди 6 години

Една жена като остави мъжа си без секс той почва да и изневерява.Тази жена може да не е правила секс с мъжа си поне от година.

10

Анонимен

преди 6 години

Жена му е била бясна от това, че той от години е спрял да я люби, а иначе си играел със студентката :)))

9

Анонимен

преди 6 години

Дамата да продължава да си мечтае. Няма да може да ошушка похотливия бизнесмен. Според семейния кодекс, изневярата вече не е нарушение на брака за съжаление. Пък и да е, никой съдия по света няма да го остави без стотинка. Страхотна новина.

8

До 14 ДС

преди 6 години

А бе май си прав. Коя студетнтка в България и,а "мърсувам" в речника си ?

7

УжасТ!

преди 6 години

УжасТ!

6

ДС

преди 6 години

Няма такава измислена статия.

5

Анонимен

преди 6 години

Наиграл се е този "зайко". Да пише GG и да отива на бюрото по труда.

4

Дедо

преди 6 години

"дебне поредната жертва"???Глупости.По този начин излиза,че му е скроено предварително,а тя работата е ясна-та'а "студентка" си е ***.И оня го е знаел,и тя си го знае.Колко такива ги има из ВТУ-то,и не само.Само дето тоа требе да е много зле,щом си държи всичкото порно в телефона.Облаци,сървъри,външни хардове,ако щете.Позабвлявал се е човека,момата изкарала некой лев-това е!На 65 г. развод обаче не си е работа.

3

Анонимен

преди 6 години

Какво следва от всичко това?Първо. Грешка е да се женим.Второ . След като толкова много е изстрадала горкара съпруга и след толкова години Зайкото е направил кариера но живота му е скучен защо тя ще успее след развода?Той бил постигнал всичко благодарение на баща и.Глупости.Човека да си взима краката и да го няма от тази ревнива и тесногръда Заради някакво увлечение да се разведе?Наивността на жените е безгранична.И когато се съберат няколко Съветващи приятелки положението е ясно

2

Анонимен

преди 6 години

Чак пък голямата новина да е това! Най-старата история на човечеството.

1

TIR

преди 6 години

"Освен това в телефона съпругата се натъкнала и на десетки горещи снимки, които биха накарали и порно актриса с богат стаж да се изчерви като заклета девственица."Ето това ме разсмя яко!