71

suncho82

преди 6 години

До до 12Проблемът с кучетата не е решен. Хаха. Миналата седмица пресичах кръстовище на бул. Стамболйски близо до пазара Д.Петков в 12 вечерта и отсреща една видях голяма каракачанка ,която беше пусната на свобода и лаеше заплашително срещу мен. Дори тръгна към кръстовището,но аз се върнах за да не стане беля.После пресичайки видях пак в този район една немска овчарка,легнала до един блок.

70

Стар софиянец

преди 6 години

София като град върви добре през последните десетина години, това е факт, но от известно време Фандъкова почна някак си да се оправдава. А и да се самовъзхвалява, което е още по-лошо. Това ме навежда на мисълта, че нещо не е както трябва. Може би с тия огромни пари от местни данъци и всичко останало, можеше и да е по-добре.

69

Анонимен

преди 6 години

Защо не са снимали и крайните квартали на София

68

край

преди 6 години

Знае ли някой колко струва едно метро. Колко фирми у нас са строили метро и колко е конкуренцията между тях - николко. Колкото пари има общината за това - всичките ги вземат. Сами си дайте сметка защо е толко изгодно да си кмет и да строиш метро.

67

рускиня до 57

преди 6 години

"Това не е обаче комунизъм" Интересно защо тогава всички предпоставки на комунизъма налице. Има една прослойка на хора,които не полагайки никакъв труд ползват социални блага на обществото? Медицинското обслужване, транспорт, ток, вода? това е комунизъм.

66

Анонимен

преди 6 години

Юрданка може да не е най-лошият кмет, но защо намесвате БСП тук? От началото на промените от Софийската баница все "демократи" и "европейци" се облажват! А и всички подобрения са по европроекти, което означава, че магаре да сложиш ще ги направи!

65

до 12

преди 6 години

Не знам откога си наясно с проблемът с кучетата в София, но определно последните години се забелязва резуалтат. Не знам как си решил, че са се увеличили двойно но явно не помниш, че преди 10-15 години всяка зима имаше разкъсани хора, а кучетата се събираха на глутници по 20-30 живтони. Не казвам, че са изчезнали, но определено глутници вече няма, а и от доста време не е имало сериозен инцидент с бездомни куче. И аз не харесвам Фандъкова, но трябва да се стараем поне малко да сме обективни...

64

софиянец

преди 6 години

някои помним София и преди Фандъкова и преди Софиянски и други копи пейст кметове, които Не са родени в този град, но с болни , политически амбиции, или партиини бушони, които превърнаха града в център и всичко останало, циганизират квартали нарочно, харчат безотчетни пари на столичани, хвърлят прах в очите на онези 80%, които пък хич не могат и не искат да мислят , София не е европейска столица, жалката истина е тази и няма да стане, докато хората , живеещи в този град не прогледнат ..

63

ППП

преди 6 години

Много хубаво клипче! Хейтърите да се пукат от яд!

62

Край

преди 6 години

Това че в София влизат много пари от ЕС не е заслуга на фандъкова. И за съжалиние това ще е до време. Помнете ми думата че в Манастирски ливади асфалт и тротоари в техния живот няма да видят по начина по който София се управлява сега.

61

Край

преди 6 години

Да в София влязоха много пари. В София се строи и се ремонтира много. НО Фандъкова не иска да НАЛАГА ред в града. Фандъкова не желае да принуди гражданите:1. да не паркират на тротоар и в градинка;2. да си водят кучетата на каишка и да чистят след тях;3. да не хвърлят до кофите гуми, дограми и тоалетни чинии;4. да си измажат фасадите и да ги боядисат.Тези неща не искат пари искат ВОЛЯ.Госпожата обаче предпочита да работи като бутон за обществени поръчки на ББ.

60

Анонимен

преди 6 години

Оставка на фастъка

59

Писател не е чукча

преди 6 години

Навидили се напоследък едни редактори, не ти е работа.

58

стар софийски кокал

преди 6 години

До Анонименот ткога пилетата с жълто окоо устата помнят историята на софия?1

57

Анонимен

преди 6 години

По-добър кмет от Фандъкова София не е имала. Не говорете глупости против жената.

56

Анонимен

преди 6 години

Хем са против капитализмът, хем искат да живеят като бели хора.И да имат мнение и да го казват в нета, т.е. искат и демокрация.Искат и да има закони, т.е. правова държава.Това не е обаче комунизъм.Трагедията на България е, че нямаше реформи.Съдът е още червен и всичко е червено.

55

Анонимен

преди 6 години

Столицата на Шопландия.

54

oseri Sofia

преди 6 години

Кои са "Спаси София"-Борис Бонев - неуспял гастарбайтер във Франция, бута 7 години магистратура в Париж, след което безславно се връща в България, през това време не работи, а само администрира форум.-Гергин Борисов - едвам завършил колеж за библиотекари, представя се навсякъде за "архитект", специалист по метростроителство, специалист по какво ли още не.-македонец Андрей Зографски, гадже ту на първия, ту на втория.

53

Анонимен

преди 6 години

Ами защо всеки бяга на Запад?Заради заплатите и заради инфраструктурата, социалната политика и социалните привилегии. Никой не бяга в любимият ви КНДР.А тея искат да е капитализъм като на Запад, но ако може да е и комунизъм като в КНДР.Няма такъв филм.Това, че сте *** е ясно.

52

Жорко

преди 6 години

Епа я зор не сещам! Само дето вече нема къде да си сложим прасето да си пасе, айванчето...