5

Един българин

преди 6 години

Аз винаги гледам да не се разболявам, или в краен случай да карам болестта на крак, защото всеки ден болен е орязване на парите - така са го измислили.Нямам никаква файда да съм болен.А да не коментирам че като ми се наложи да ми правят изследвания в болница като имах стомашни проблеми и болки, трябвало да бъдат задължително в болница!Че не стига че ми орязват заплатата с тия болнични, ами ме караха и такса да си плащам в болницата - за престоя. Макар че нямаше места и си спах в къщи!

4

Реалистът 2

преди 6 години

... БЪЛГАРИНЪТ е смачкан до неузнаваемост от 25 години "ДЕМОКРАТИЧЕН ПРЕХОД" и почти не знае къде се намира и на кой свят живее ... А освен , че е смачкан и оставен на критичния минимум на оцеляване е постоянно ТРОВЕН с какви ли не скапани "промоционални храни" , медии за *** и чалгари , некадърни лекари , химически замърсявания , които не знам по какъв начин ... изведнъж се оказват "полезни" и "безвредни" .... Така че - БЪЛГАРИНЪТ НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ ПРАВИ :( ТОЙ НАИСТИНА СИ Е БОЛЕН ... :(

3

13

преди 6 години

Истината е, че на личните лекари - НЕ ИМ ПРЕЧИ ДА ДАВАТ БОЛНИЧНИ!ЕТО СЕГА - 2 ДНИ - на 28.12 и 29.12 и ХОП - СЛИВАМЕ ПРАЗНИЦИТЕ! АЗ НЕ ОБВИНЯВАМ ЛЕКАРИТЕ, НИТО ХОРАТА - СИСТЕМАТА ГО ПОЗВОЛЯВА, И ДВЕТЕ СТРАНИ НЕ НАРУШАВАТ ЗАКОНА!!!

2

Реалистът

преди 6 години

... По принцип ... БЪЛГАРИНЪТ НАИСТИНА Е БОЛЕН ... Една голяма част от ДУШЕВНА ТЪПОТА И ЧАЛГАЛИЗАЦИЯ , защото така е по - удобен на управляващите ... А друга част от наистина тежки болестни състояния :( ... Дошли от 25 години "СТРАХОТЕН ЖИВОТ" в "КРИВОРАЗБРАНА ДЕМОКРАЦИЯ" ... Онкологични , тежки депресивни разстройства , сърдечни , Диабет ... :( ... Освен това БЪЛГАРИНЪТ похапва "страхотни" и "полезни" неща от "промоциите" в големи Хипермаркети ... Което определено допринася за казаното горе !..

1

Анонимен

преди 6 години

Българина няма никакво здравеопазване и наистина е болен. Да отидат в болниците и да видят, че няма празо легло. Стига вече с тези измишльотини. Бедността създава все повече болни хора, това е факт.