200

Mr STARBUCKS

преди 6 години

На калпав писател /наГришо/ ....ракетата му пречи!

199

?

преди 6 години

Кой е или Какво е "Калин Терзийски"? Не съм го чувала.

198

наблюдаващотдалеч

преди 6 години

Този писател, защо не провери колко милиона печели добър писател. Пример: Авторката на "Хати Потър" е по- богата от Гришо. Добър писател-богат писател! Пиян писател-беден ***!

197

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Тенисисти като Гришо...един в България и няколко в света.Писатели като Терзийски,с лопата да ги ринеш.

196

Анонимен

преди 6 години

Ценността на писането е относителна.За Калин неговите си бълвочи мое да са много ценни, за други да са б0клук.Както казват руснаците - свое гавно не пахнет.А в спорта няма нюанси - победителят си е победител, победата си е абсолютна.И едно време истината се е търсила в дуел между мъже, а не в умуванията на придворния шут.

195

Анонимен

преди 6 години

спрете му пиенето на този

194

Анонимен

преди 6 години

Щом К.Терзийски печели 25 паунда и не е доволен,явно писането не му се отдава.Да се насочи към друго поприще,може да се пробва и в някой спорт,включително тенис,може-би ще бъде по-забавно за гледане и да печели повече.

193

Моля

преди 6 години

Колко сиво вещество имаш щом срявняваш Лувъра със стадион, било той и Маракана?!Днес в Лувъра се съхраняват над 380 000 артефакта, от които над 35 000 са изложени, в осем колекции: Древен Египет; Гърция, Етрурия и Рим; Изкуство на Близкия изток; Ислямско изкуств; Скулптури; Декоративно изкуство; Картини; Гравюри и графики. Предмети от праисторическата ера до 19 век.

192

smej

преди 6 години

Все забравяте, че към скимтенето на Волгин и Терзийски се рещу богатите се включва и другата перодръжка, която си е сменила българското име с руско - Карбовски. Вчера той дразнеше и плюеше френския писател Бегбеде, който също е милионер от продажби на книгите си. Та Карбовски го натискаше във фекалиите, в които плува като риба от години.

191

Анонимен

преди 6 години

Типично за българина. Завист голяма и вечно гледа в паницата на другия. Лично на мен ми е все тая за Грирор затова и не коментирам и не се обаждам. Ама човека играл... спечелил. А другите, които го плюят защо му гледат в паничката? Работете, тренирайте, играйте и вие спечелете, какъв ви е проблема?

190

Анонимен

преди 6 години

Да си един от тримата най-добри в което и да било поприще означава много. С право получават милиони. Калин в коя класация се вписва най-добре? Световно известен писател не е. Тенисист не е. Леонардо не е. Вино не произвежда. Радиопредаване не води. Най-лошото е че се появява се пред хора в безпомощно състояние и се оплаква от нелепата съдба на нашенския "елит".

189

prostyu

преди 6 години

а на тенисисти и спортисти продава ли си книгите или как ?

188

Анонимен

преди 6 години

вашият труд писатели и творци ще остане в историята ако е достатъчно значим и това е вашето признание,а трудът на спортистите е в настоящето,те осребряват своите успехи сега,когато са в силата си- значими и успешни, а след време ще ги сменят други хора и тогава настоящите ще продават опита си на тях за много по-ниски суми,така,че неговия момент е броени години,а вашият ,целият ви живот и след това,нещата са много различни,не завиждайте,радвайте се за момчето,защото е един от нас и успя

187

Мускетар

преди 6 години

По времето на Леонардо, в едно провансалско село, винарят Пиер правел най-хубавото вино на света. Той, обаче, изкарвал дребни пари и децата му стояли гладни, защото малко хора купували виното му, докато Леонардо получавал много злато от разни кардинали да нарисува поредната картина. И така, светът знае само за Леонардо, а Пиер е забравен. И все пак, кой е по важен за цивилизацията - няколкобоядисани платна или хубавият алкохол, вдъхновил хиляди писатели. (историята си я измислих току що)

186

Анонимен

преди 6 години

Разбирам че Калинката го е закъсал за кинти, мога да го повозя на мойто Бентли, на задната седалка, хахаха, 25 паунда на друсане, че много дупки по пътя, хахахах

185

Ако..

преди 6 години

човекът е изпаднал в криза, защо ВЕСТНИЦИТЕ, САЙТОВЕТЕ, РЕДАКТОРИТЕ приемат тези негови статии?? За да ГО ЗЛЕПОСТАВИТЕ още повече?? Не е типично за ТЕРЗИЙСКИ този начин на разсъждение.. Не го познавам, нито пък негови близки..Бих се обърнал към тях.. Та той е известна личност: не може да се приравнява на жена от опашка за пенсии( въпреки, че и аз съм пенсионерка.) ХОРАТА сме различни; всеки трябва да има самочувствие от онова, което прави, което Е.Терзийски,вземете се в ръце,ВИе сте над нещата!

184

Сашо

преди 6 години

Много внимание му отдаваме на това п.и.я.н.де.

183

Андрешко

преди 6 години

До# 4pege. А на какво ниво е образователната ти система? Журналисти с цяла камара правописни грешки в статиите си,а за математеката да не говорим...Тройкаджиите по живково време ще са сега отличници във вашата "образователна" система...

182

опит за летене

преди 6 години

Някакви невзрачни и завистливи мижитурки (Волгин, Терзийски) за да блеснат на екрана и придобият известност се заяждат с великите на деня(Гришо) ! Елементарно и недостойно ! Да ги съжалва ли човек или да ги псува ?!

181

Ооооо,

преди 6 години

Терзийски! Направо не мога да повярвам на очите си( след като Ви четох вчера!), че продължавате, НЕ МОГА да повярвам! може ли интелигентен човек, да разсъждава по този начин??!! Да пишете като точно като селяните, които "плачат' за ТКЗС-та от времето на соца или активните борци.. Вашият "плач' преминава във злоба.. Не мога да повярвам, че толкова ниско сте паднали...И защо Григор? А футболистите? Направо се усмихвам.. и аз работя интелектуална работа... но никога не сравнявам КОЛКО получават др