139

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

Запазването на неговата власт е основният символ на победата на Кремъл и превръщането на Путин в неформален лидер на международната антиамериканска коалиция на авторитарните режими.СЛЕД КАТО СА ОТБЛЪСНАТИ ОТ НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ НА РУСКИТЕ АЛКОХОЛИЦИ НЕ ИМ ОСТАВА НИЩО ДРУГО ОСВЕН ДА СИ ВЗАИМОДЕЙСТВАТ С АВТОРИТАРНИТЕ РЕЖИМИ ПО СВЕТА !

138

Анонимен

преди 6 години

Всички държави които са близки с Русия са разорени и бедстващи - Сирия, Куба, Беларус, Венецуела, Северна Корея, Ангола, Мозамбик, НДР Йемен...Далеч от Русия = добър живот.

137

Анонимен

преди 6 години

Велика е Русия и велика ще бъде. Безродниците от корпорацията САЩ просто не са държава, американец е професия, а не националност.

136

Анонимен

преди 6 години

Поредният Авганистан. Страхотно поражение предстои. Няма какво да ядат в Русия но тръгнал да спасява тоя главоч.

135

анонимен

преди 6 години

време и оон да се изнесе от сащ и да се настани вьв виена или щвеицария сьссащ трябва да се приключи ведньж завинаги

134

Анонимен

преди 6 години

Русия от 100 години е в капана. Затова руските свинства няма да имат край докато русосрания не бъде развалена на 20-30 нормални страни.

133

анонимен

преди 6 години

няма победители има нещастни хора които не знаят защо ги пожертваха оон защоне назове виновника за всичките злини по света защо не вземе водеща роля прирешаване на конфликтите по света защо не ги стопира навреме вземат огромнитезаплати и не смеят да противоречат на сащ защото са на неина територия и са зависими от парите и

132

Расате

преди 6 години

Дойче Веле са проамериканска медия ,част от американските СМИ позиционирани в Европа на издръжка на американското правителство посредствум системата на НПО създадена по времето на Никсън.

131

Биг Дик

преди 6 години

Пак ще духат супата ***, като в Авганистан ,ситуацията е на гол тумбак чифте ръждави пищови.

130

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Нямам идея тези от Дойче веле на коя планета живеят, но в Сирия, вече 4-та година се води гражданска война, Иран навлезе трайно встраната, а кюрдите отдавна издухаха купата с помощта на Тупция която е съюзник на Москва и Техеран.

129

Анонимен

преди 6 години

И дете от трети клас, гледало два-три пъти новини, ще напише по-обективна и приближаваща се до истинското състояние на нещата статия.Министерството на пропагандата бълва екскременти на куп.

128

Анонимен

преди 6 години

Коя поред е тая "победа" ? Ха хааа......

127

Анонимен

преди 6 години

Автор: Константин ЕгертИзточник: "Дойче веле"Не, мерси...

126

Анонимен

преди 6 години

Сирийският народ никога няма да търпи тоя главоч Асад. Никаква победа няма. Победата ще дойде когато си отиде главоча.

125

Гост+

преди 6 години

"Въпреки това, не се очертава никакво политическо решение за Сирия и всеки момент там може да избухне гражданска война. С помощта на САЩ..." Нормалните искат мир, ненормалните очевидно искат още бежанци и тероризъм

124

Анонимен

преди 6 години

браво на Путин !!!лиши ги от сън и спокойствие !само така!!

123

Я пак?

преди 6 години

До 201Германия е дала 6 милиона жертви, така ли? А останалите 14 милиона са били отстреляни сигурно от "приятелски огън", нали? Ако не били САЩ... Абе ти грам понятие от история имаш ли си или просто преписваш каквото са ти дали на листчето?

122

Анонимен

преди 6 години

това е пълна глупост или пропагандна статия , небето над сирия е затворено , дори и американците не могат да летят без разрешение от руснаците , а който владее небето еладее държавата

121

Анонимен

преди 6 години

До Дам!Загубила Германия ако не беше САЩ ..ха.ха Германците губят 6 милиона жертви през ВСВ. СССР губи 30 милиона правиш ли сравнение..ха.ха

120

БГ

преди 6 години

Проблема господа юнаци е ,че от както сме загърбили гръб на Русия винаги сме от губещата страна. Имигранти,лагери,разни *** газещи закона насред столицата благодарение на извлачените и крадени пари по време на миграцията им. И все пак добре,че господ поне пази България. Желащи да се връщат в нашети лагери и пребиващи няма.