71

Анонимен

преди 6 години

Аз мисля, че Биг брадър е един много добър психологически експеримент, свалящ маските и показващ една извадка от обществото, която с поведението си е показателна за всичко, което се случва в обществото. Вижда се, че няма значение какво работиш, колко си образован, как си облечен, а е важно възпитанието ти, културата във взаимоотношенията, що за човек си. И най -важният инструмент - храната.Всичко започва в семейството и то е отговорно за всичко, което се случва, или не.

70

Дон Иванези

преди 6 години

Хора правете като мен пийте си ракийката и си уважавайте женичките и му *** майката на долнопробния Биг Брадър и несправедливостите в живота че на ония свят кръчми и живот няма ама и на моета жена ще и наложа възбрана да си мъти главата с долнопробни реалитита и сериали че като ги гледа и от време на време започват да я хапят мухите ама какво да се прави жена си е колко и трябва

69

кухото дрънкало

преди 6 години

Горкото момиче - то не е виновно че няма сиво, че живее в тази държава, че няма кнти за плафони и жуки, че не го водят в Дубай, че не се е вредило с милионерски син или баща му,че не кара жип. То живее в едно дълбоко разочарование, че не е видна софийска бръмчалка и се пропило от мъка. Е, и аз се напих веднъж,като бях на 20 г., но гаджето ми изневери с една отреппка с к-венски вид, а аз бях твърде скромна и обикновена. Ама се напих вкъщи, драйф и легнах да спя без свидетели.

68

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 68 "Биг Брадър ви е виновен за опростачването..." Това е един от малкото смислени коментари тук.

67

Анонимен

преди 6 години

Унижението на личноста настъпва още с влизането в тази къща срещу пари. Не разбрахте ли, че Биг Брадър цели да предизвика егото на всички и да ги постави в унизителн ситуации/мисси/, за да се види кой какво представлява всъщ6ност. И най-важното да става сеир за тълпата. Това е класически психологически похват и ако не го проумявате- пообразовайте се малко и спрете с тези наивни коментари. Освен това-има и добре обмислен сценарий, не забравяйте.

66

Анонимен

преди 6 години

Аз ще бъда още по-краен. Това предаване го знам само от коментарите тук. НАПЪЛНО СПОДЕЛЯМ МНЕНИЕТО, ЧЕ ТОЗИ ФОРМАТ ОТДАВНА Е ЗА ***!!!!!Преди няколко години имаше едно разрушаване на къщата и си отдъхнах: КРАЙ, ТАЗИ ПРОСТОТИЯ ОТИВА В НЕБИТИЕТО!!! Голям ентусиаст съм бил - НЕ БИ :((((И наистина смятам, че СЕМ трябва да си влезе във вменените задължения.КОЙ ВСЕ ОЩЕ ГЛЕДА ТАКЪВ ***???

65

1

преди 6 години

Това т.н. "реалити", трябва да бъде спряно! Вземаха на хората и хляба, а им оставиха само "зрелищата"! Навират всяка вечер в ушите коментари, в очите лица на хора изкарани от нафталина/същото важи и за участниците/ отишли там за някакъв хонорар и народа се кефи на простотиите! С тези предавания по "Националните Телевизии" се мъчат да накарат Българските граждани не обръщат внимание на сериозните за тях проблеми!

64

Анонимен

преди 6 години

На всичкото отгоре гласът на "биг брадър" е супер дразнещ!

63

Анонимен

преди 6 години

Колко пъти се изгавриха с нея-1. Не и разрешиха да напусне веднага, макар да се виждаше, че не е добре,2. Започна да я привиква, което си беше провокация, предизвикват афектиран човек,3. Пред афектиран и пиян човек демонстрират власт и надмощие, с което още повече го афектират,4. Чакат една непремерена дума, в случая псувня и я гонят,5. Наредиха и да си събере багажа и да напусне до 1 минута, като сама да изнесе куфарите си НЕЗАБАВНО.Това вече не беше игра. Тук се намеси нечие ЕГО.

62

Анонимен

преди 6 години

Години по- рано трябваше това предаване да се спре.А днес вече е късно.

61

Анонимен

преди 6 години

До ГостОще преди това тя каза, че иска да напусне ВЕДНАГА. Но не и разрешиха. Насила я накараха да остане до сутринта. П.су.ването дойде после.

60

Анонимен

преди 6 години

Биг Брадър ви е виновен за опростачването.И ако спре ,всички ще станат високо интилигентни,развити,пълноценни граждани с принос за обществото .Добре че го има,иначе кой ще сочите с пръст,кой ще плюете.Сетих се-ще хейтвате наред.Възпитавайте децата си,празнувайте християнските празници и се обичайте,това ще ви морализира,а не СЕМ.

59

Субелитариат

преди 6 години

В семейството имахме подобно нещо и ви гарантирам, че момичето не игра нищо, ами просто е болно и бита карта отвсякъде. Много гнусно от страна на продукцията. Имат си там Динко, Фънки и други продажници с тях да се гаврят както си искат, но с болни хора като Дебора и Луна някак дори и с моите представи за сеир ми идват повече.

58

Анонимен

преди 6 години

До КР*ЕНТочен коментар!Предаването разкрива не само манталитета на съквартирантите. Предаването разкрива и интелектуалния статус на създателите му. Да правиш шоу, посочвайки с пръст и гаврейки се с участниците. Колко хора вътре се съпротивляваха на стратегията на Брадъра и на унижението, на което ги подлагаше, но Брадърът на спря. Даже налагаше наказания на несъгласните и съпротивляващите се, на тези, които не искаха да бъдат тъпкани. Това не е игра.

57

ДО СЕМ

преди 6 години

Уважаеми госпожи и господа,Години наред се излъчва т.нар. шоу "ВИП/БИГ Брадър. Излъчва се в най-гледаното време.Показаното то този момент и особено в последните години е преминало всякаква граница на пошлост, гнусотия, цинизъм. Разбирам желанието на продуцентите да печелят, но нека това да не се случва на гърба на народа, който и без това е с достатъчно дефицити откъм ценностна система .Всеки един сезон способства за опростачването на този народ. Прекратете това срамно зрелище.

56

До 62

преди 6 години

Прав си,аз така си патих,докато не срещнах най-прекрасното скромно момче,което ми показа какво е истинска любов и отношение и си живея живота.Осъзнайте се момичета,не е там истината,колата ми струва 2000 и не ходя в Дубай но съм щастлива.

55

Анонимен

преди 6 години

Този път ще се съглася с автора на статията. Много точно е казано и описано всичко. За съжаление В България властва принципа:"Когато някой се дави, натисни главата му още повече".В настоящият случай - натисни главата му по-силно и зрелищно в името на парите.Аз пак да попитам къде е СЕМ? До кога ще се излъчва подобни простоти и гнусотии в най-гледаното време? И само да допълня - ако световно неизвестната Дебора е мис махмурлук, то Ники Кънчев е мистър алкохол.Присмял се хърбел на щърбел.

54

Анонимен

преди 6 години

Повечето Красиви жени ги чака същата Съдба.Отначало приказват по всички предавания колко хубав мъж си намерили богат дебел грозен наркоман еблив.Но като минат няколко годинки друго приказват.Били бити тормозени и тъи на татък.АКО Бяхте си хванали някое скромно момче като мене ЖИВОТА ще си живеете поне до 75г.А сега вземаите си хапчетата това заслужавате .

53

az

преди 6 години

ГОСПОДА биг брадър...ау леле майко игра със човешка съдба...ей ще се разрева....майко милааааа!!! Прекрачена граница няма. Има прекрачен праг, за един хонорар, за който си си продал 3адн1ка

52

Анонимен

преди 6 години

Статията е добра, спор няма. Споделям изцяло мнението на автора, но все пак си мисля, че патоса с който е написана е излишен. Това ме навява на мисълта, че е писана с цел, да хвърлим камъни в чуждата градина...по друга телевизия, върви конкурентно предаване уж с по-различна тематика, но тази година и те вкараха, уникални екземпляри. Искам да кажа, че излагацията и в двата формата е еднаква. Та " фермерите" се опитват да трупат, точки за сметка на брадърите, май. С две, думи платена статия.