364

Анонимен

преди 6 години

Нека господина има качествата да стане един добър световен писател. Тогава и него ще го оценяват добре финансово. Примерите са безброй. До тогава обаче нека некоментира хора постигнали всичко сами, с труд, лишения и талант.

363

Анонимен

преди 6 години

Извинявай Калине, радвах се и аз, някак отвътре ми дойде. :(

362

Анонимен

преди 6 години

Калинеее ! Комплексар си ! И за Никол му завиждат вероятно. Да не лъскаш бастуна на нея.

361

Авера

преди 6 години

Калине Калине изтърва хубавата Елен сега Гришо ти е виновен. Като не можеш ..... няма да ревеш.

360

Анонимен

преди 6 години

Пияница

359

Българин

преди 6 години

Когато световно неизвестният писател Калин Терзийски спечели награда "Пулицър" (или сходно по значение признание в литературата) с авторска творба, а никой не го отрази, ще има основание да има претенции и да прави сравнения с Григор Димитров. Дотогава е поредният ***-пръдльо, който се опитва да се метне пред прожекторите, насочени към Григор Димитров.

358

Напиши

преди 6 години

нещо което ще ти донесе световна слава и тогава говори, сме само пиене да мислиш

357

Анонимен

преди 6 години

Ако Григор пише за някое лондонско издание пак ще изкара повече от Калин.

356

Румен

преди 6 години

Що в парите на Григор се вгледал?Преди Бербатов ви беше виновен за националния...,като се махна ...пак ви беше виновен,че се махнал...Всеки да си гледа в паничката!Кой ,как и колко получава за труда си ...има кой да оцени!Аз от Калин не съм чел нищо,не ми е известен като писател,известен ми е като...алкохолик и хахо...Калин да напише нещо,да го продаде за левче на един милион хора и ще стане милионер!Или ,по-лесно ..да върне амбалажа!

355

Др.Михайлов

преди 6 години

Колко струват разказите на К.Т.????Една дамаджана ракия и буркан туршия !!!

354

П.Петров

преди 6 години

Истинският проблем не са парите, а че един български писател пише за 5000-10000 човека, а един български тенисист играе за 50000000-10000000 човека.Но да не бъдем максималисти, ако трудът на един български писател го прочетат 2000000 човека и писателят ще види трудът си оценен...

353

Луцифер

преди 6 години

Г-н Терзийски, взели сте се много на сериозно. И Джек Лондон е получавал по 1 $ на радказ но е намалил пиенето за сметка на писането. Най-добре с червения pedikulus pubis Волгин се хванете под ръка (така се ходи по-стабилно) и минете на зелева чорба. Вече е станала...

352

Гонзо

преди 6 години

Калинке, надали Гришо е тренирал между чашките, както ти си писал.

351

Анонимен

преди 6 години

Григор Димитров-тренира по 6-8 часа всеки ден.Лицето от снимката-налива се с алкохол по 6-8 часа на ден. Естествено, че единия ще е много по-преуспял, уважаван и заможен от другия. Светът все още е справеливо място.

350

Анонимен

преди 6 години

Тоя алкохолизиран и нереализиран психиатър го гледах преди време мъртво пиян да говори гадости (на хамалско-просташки език) по адрес на Николай Хайтов и Йордан Радичков. Още тогава изпитах дълбока погнуса и отвращение към този червей. Тогава не знаех, че е тежко зависим от алкохола, разбрах го днес, когато се отново се заговори за неговата жалка и болна персона.

349

Анонимен

преди 6 години

Нахалник!

348

Dream team grigora

преди 6 години

8 miliona bg grajdani tenisisti.....oh, kef...chakai malko...

347

Спиридон

преди 6 години

Калине, Калинеее, каква мацка имаше и клатеше а с пиенето и нея прогони. Не завиждай на другите, а се замисли какво не правиш както трябва за да си на тяхно място. Желая ти късмет!

346

Патриот

преди 6 години

Г-н Терзийски, Гришо е най-големият посланик на България по света,а ти за съжаление си посланик на алкохола.

345

Анонимен

преди 6 години

Всъщност кой е описал под хейтъра пишещ във фейса освен себе си!Абсолютно несериозна личност !Да ви кажа мнението си хич не съм хич фен на Гришо ,но тия с Волгин съвсем се....