33

неучуден и разбрал

преди 6 години

До АнонименЗатова пък ний, умните, с теб вярваме на ДъСъИБе и ГРОБ и това хич не е чудно..

32

Анонимен

преди 6 години

твърде оптимисти4но за БСП да не са си поръ4али те иследването

31

Истина

преди 6 години

До MonkА от 09.06.1923 г. до 09.09.1944 колко българ има изити и безследно изчезнали и колко българи са емигрирал из Света! Може да се окаже и повече от 300000. И колко от цвета на интелигенцията е избит бец присъда тогава!

30

9

преди 6 години

Чета коментари как хората все още гласували за БСП!? Аз пък се чудя как все още гласуват хора за която и да е партия?!

29

Бай-Кольо

преди 6 години

Да бе...да. ;)

28

Анонимен

преди 6 години

Научих се да не вярвам на нито една статистика пусната от медия. Всичко се манипулира, за да си помислят хората, че все още някой вярва на Бесепарите. Не вярвайте на дезинформация хора.

27

Monk

преди 6 години

До 17Аз всеки път се чудя кои са тия дето гласуват за БСП? Като се има предвид какво са причинили на България последните 72 години, а че са избили 300 000 българи ..... Зулумите им край нямат.И днес някои имат носталгия по онова време.....Искат още кръв.....Нямам думи.

26

Генади

преди 6 години

Естествено че за ГЕРБ ще гласуват хоратада не са луди да гласуват за шайката на г-жа Лъжа ***

25

u4en

преди 6 години

Б.Б. ще управлява докато си иска ! А БСП ще е в опозиция до около 3 000 год. ! А вземе ли властта Нов Десен Блок - тази БСП ще се разпадне....половината в затвора ...половината с удари в болница .....А КОРНИ в САЩ !

24

Ланс

преди 6 години

Кои са тия ***,които ще гласуват за БСП ?

23

Анонимен

преди 6 години

Можем да караме с един министър-председател 30-40 години. Защо да го сменяме? Американските смешници се сменят много често и са все по-луди.

22

Grav

преди 6 години

До vargАз ще гласувам за ГЕРБ. До сега не бях гласувал за тях, но фактите сочат недвусмислено и ясно, че Борисов наистина ни смята за живи хора и прави по силите си, след обира на държавата от Лукановистите, да изправи България на крака.

21

Mr.STARBUCKS

преди 6 години

Ако изборите бяха днес,но в този форум, нашите Бузлуджанчета,несъмнено щеше да спИчелят.Да, но само в тоя форум , ха ха ха .

20

Анонимен

преди 6 години

БСП могат да управляват само обрулена държава, тъй като са едни обикновени формалисти. Много говорят и се дърлят, но иначе фанфари, паметници, помпозност да видиш. Но зад тази фасада само бурени и кисела миризма.

19

Адекватно

преди 6 години

Всички "партии", а де факто криминални групи по интереси, загубиха напълно доверие в обществото. Единствената партия, която мисли за България и народа е ГЕРБ и затова има доверие сред мнозинството от народа.ГЕРБ е без конкуренция.Коурнелия върти "женски номера", но това не помага. Парите й са на изчерпване. До сега каквото купила-купила. Скорошен е пълният край и на КоурнелоБесепарите, право пропорционално на изпразването на черните им каси.

18

Е,

преди 6 години

Нищо в тази обрулена държава ,вече не може да ме изненада. Какъвто народът,такива му и управниците. Скоро,този народ няма да го има.

17

varg

преди 6 години

Кои са тия ***,които ще гласуват за герб ??

16

Анонимен

преди 6 години

Научих се да не вярвам на нито една статистика пусната от медия. Всичко се манипулира, за да си помислят хората, че все още някой вярва на Гербавите. Не вярвайте на дезинформация хора.

15

Един

преди 6 години

Работете хора, пък хората да преценят по делата а не по зомбирането.

14

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 8 Аз пък не познавам ......да знае друго , освем бе-си-***.Те така и и си останаха в соца , партията да ги храни.