11

15689

преди 6 години

ура харесва ми нека вече се гарми натискаите червеното копче

10

Сега

преди 6 години

Трябва някой да спре САЩ преди да са затрили планетата,тази страна е заплаха за човечеството.

9

Анонимен

преди 6 години

THAAD :200 км обсег, 150 км по височина, скорост на ракетата 8М (10 000 км/ч)

8

Един от Северозапада

преди 6 години

И какво стана сега? Гладните Северно корейци, които умират от глад, май могат да ударят вече Сащ, и Сащ яко ги тресе параноята. Интересно, колко време може да лети самолета, на президента или главнокомандващия, и като свърши всичкото гориво, даже това, с което го презареждат, или дойде време за обслужване на системите му, след много часове полет, къде ще кацне, ако под него всичко е ядрена пустиня??? Ядрената война е лудост, и го осъзнават всички страни.Северно корейците-също.

7

Анонимен

преди 6 години

В САЩ има ли нормални хора? Изследване от 2016г. в техните ядрени сили показа,че голяма част от работещите с ядрени оръжия имат психически проблеми или вземат наркотици. Лошото е,че компютърните игри създават илюзия,че такава война може да се спечели, а поколението, помнещо ВСВ си отиде.В САЩ смятат,че демокрацията в Япония е дошла след техните ядрени бомби- значи и в други страни може така да се "докара" демокрация. САЩ е загиваща държава, но защо да загива и светът?

6

Deliorman

преди 6 години

САЩ е най-голямата терористична държава,милиони невинни хора умират всяка година.Всеки трябва да се бори за "СПРАВЕДЛИВОСТТА" в този свят за съжаление днешното поколение се бори само за пари и са зависими от това.Представете си поколение без чест,без морал,без мнение за нищо,безотговорни.... т.н.

5

САЩ=ИД

преди 6 години

Между американски войник и терорист от ИД няма разлика една ръка ги храни

4

сминдух енд чесън

преди 6 години

И ние също,преди време имаше инструкция как да си носиш автомата ,така ,че като започне да се топи при ядрен взрив да не ти капе по краката

3

СатаНАТО™

преди 6 години

Американският Патриот СМ-3 е 15 години преди С-400.Въобще басните за превъзходството на руските оръжия са една гола пропаганда.

2

истина е

преди 6 години

Кефя се на Путин ,че им бърка във всички дупки ,и не ги оставя да мигнат за миг !!

1

80%

преди 6 години

Ей ама преписвате НЕ СИ ИГРАЕТЕ ,не можете ли да научите поне един урок ,а само преписвате .)