23

Анонимен

преди 6 години

До 21: некомпетентен и наивен. Няма в света работещ един блок. Не е възможно лицензирането на нова площадка на територията на Козлодуй, защото зоната за сигурност е 30 км. Коя сила ще накара Румъния да подпише? На времето руснаците по линия на СИВ заставиха румънците да се съгласят и за това се поддържа валидно разрешението за строителство на Белене и не се закрива проекта. Реалната цена на двата блока на белене е 5 милиарда евро.

22

Анонимен

преди 6 години

АЕЦ Белене няма да се строи, това е ясно на всеки разумен човек. Разбира се у нас тази тема се използва да се усвояват парите от нашите данъци

21

Точка

преди 6 години

Белене не трябва да има,ще бъде финансово робство за поколения.Цял свят се ориентира към възобновяеми източници,тия гербери се не накрадоха.Продайте оборудването.

20

Анонимен

преди 6 години

Референдумът бе НЕВАЛИДЕН. Точка.

19

до 12

преди 6 години

Да не би да те е хванала вече склерозата или си получил амнезия.Наистина имаше референдум за Белене и резултатът беше 61% ЗА и 38% ПРОТИВ при 1% невалидни бюлетини и около 21% избирателна активност.А тези,които не са гласували,ами да са гласували.Кой казва,че са против.Просто нямат мнение.То по тая"логика"и Бойко не трябва да е премиер с тия 15% подкрепа.Просто такъв е законът за референдумите,за да се неглижира волята на хората.А иначе това беше най-чистият вот досега без турци и купени роми.

18

енергетик

преди 6 години

Има само един разумен вариант. Това оборудване да се превърне в 7 блок на АЕЦ Козлодуй, да се ползва изградената мрежа и наличните специалисти.

17

Анонимен

преди 6 години

Дадени до момента 3млд за да се построи трабват още 20млд най малко а като ср знае практика на анексите за наште фирми поне още 10млд трябват за кражби и всичко това трябва да излезе от джоба на бедния българин за какво??!!В момента борсовата цена на тока в нашия регион е 2-3 евроцента а българския беден потребител плаща 9 евроцента?! А евтиния български ток се изнася от българските олигарси в Турция и Гърция за 2 цента и печелят! Така че централата е нужна на олигарси а не на народа, той само

16

Анонимен

преди 6 години

Петкова не знае ли какво каза вожда! Нема Белене, нема Южен поток!Да спре да ръси пропаганда прикриваща унищожителният доклад на ЕС

15

Анонимен

преди 6 години

То и днес си е гьол, ама много пара могат да изтоцхат от там.

14

Анонимен

преди 6 години

Имаме 200 незаконни ВЕЦ-а, като ги спрем, както е редно, ще ви питам тогава що ще чините зимата, пък и не само зимата.

13

Партиен член

преди 6 години

До вчера нали беше Гьол.

12

Анонимен

преди 6 години

След толкова години влачене на един въпрос,в крайна сметка става ясно,че той се оказа един от добре разработените и "законово" бетонирани канали за източване на държавни средства в частни джобове!Канал,приет от абсолютно всички "политически сили" и източван от всички "сили",особено докопалите се до властта,независимо от техните "непромирими" "идеологически" различия,които се демонстрират пред дебiliзираното стадо,в театралната студия ,наречена "парламент"!Така онези 80%,са всъщност,100%!

11

Анонимен

преди 6 години

И КЪДЕ, на КОГО и за КОЛКО щеше да се продава НЕПРОДАВАЕМИЯ ток от белеНЕ, бе корифей????Ти гледал ли си цените на тока в региона?Освен на вътрешен пазар, "субсидирано" от държавата, което значи всички НИЕ да плащаме през данъци, за да потребяваме после "евтин" ток.Проооооооооост, просссст бугарски народец!

10

селски хитретци

преди 6 години

Някой вярва ли на тия лобисти въобще. Дали и Росатом знае за намеренията им. При гербаджиите всичко е ден до пладне. Росатом ще строи в Турция. Да не са луди да си правят харакири с нашата военна площадка..

9

Драган

преди 6 години

Точно така, какво стана с тези 16 млрд които "изтегли" Раз - Бойко ?

8

Анонимен

преди 6 години

Става страшно!Тия ще ни заробят на руслямците за над 20 милиарда лева за години напред!Глави трябва да хвърчат.....буквално.

7

Анонимен

преди 6 години

Белене вече трябваше да работи и с продажбата на ток да си изплаща заема.Ама Тиквочът спря проекта,за да угоди на американците,както сам си призна веднъж без да иска.

6

.

преди 6 години

теменужка.....какво повече да и кажеш!

5

Анонимен

преди 6 години

Ами Теменужке, той Шефът ти Тиквата, големият банкянски енергетик и експерт ги загроби тия 3 милиарда.Сега какво си се разпискала.

4

Анонимен

преди 6 години

Росатом такъв лоялен клиент като нашите *** и да иска, още 100 години няма да намери. 2019г -почваме, 2020г - референдум, 2021г ни гьол, ни пари, само бежанци.