206

Виж ти

преди 6 години

До 212Няма нужда българските русофили да живеят в Русия. Ние ще си стоим в България, а вие които искате да воювате срещу Русия... моля, какво чакате?От един час чакам да съберете войска, та да ви ушия байрака и да заминавате. Хайде герои вървете затворете бензиностанцията:)))Плювковци сте тук всички, все едно Плювналиев ви е правил. Седнали и заработват по 5 стотинки на минусче и по 50 ст. на коментарче. Героите на България, не пипали оръжие, но отличници с епилатора.

205

XXX

преди 6 години

Еййййййй,много пубертети недорасляци и мишки тука брейййй! Не ви харесва Радев? А кой? Плевньо ли? Дето изкара американците,че са ни освободили от турско робство? Като ви чета глупостите по-долу,става ясно че не знаете много за историята си ...Тук има много недоубити фашисти! Ами ... ще поправим грешката,барабар с украинските кръволоци,които изгориха живи българи в Одеса!

204

Анонимен

преди 6 години

За това правителство не бих воювал никога , да им пазим милиардите апсурд

203

Калеко Алеко

преди 6 години

Българите никога няма да станат ***, турците не ни потурчиха за 500 години, а такива като Радев са тръгнали да ни порушофилчват. Армията от която се пръкна този преЦедент, трябва да се прочисти из основа от подобните на него, криещи се под пагона на офицери, на държава членка на НАТО !

202

За 214

преди 6 години

Няма нужда да воюваш срещу рассийката...Олигарсите на Пичин ще продадат не само рассия, но и и майките си за зелените хартиики на ФЕДА Китай ще вземе останало пращайки зелени човечета в СибирНайс,а :)

201

Виж ти

преди 6 години

До читателКогато станеш изтребител и тръгнеш да воюваш с Русия, тогава ела да ни обясняваш колко е несъстоятелна тезата на Радев.

200

Анонимен

преди 6 години

Косово е света земя Сръбска , Крим е Руски

199

За 209

преди 6 години

Е да ама нашите русофили нито могат да чета на руски, нито искат да живеят там...Иначе на самите руснаци им е ясно че докато не върнат Крим санкциите няма да паднат.Допълнително САЩ им наложиха санкции свързани с хакерските им атаки които ще стоят поне 15 години....

198

Анонимен

преди 6 години

Радев е един достоен Българин , достоен Български президент

197

читател

преди 6 години

Достатъчно е човек да прочете някой руски вестник и ще разбере колко несъстоятелна е тезата на президента.

196

?

преди 6 години

До СатаНАТОИ в двойте очи как виждаТ мъжа ? дА помпа мускули ,да се държи просташки ,да е *** по рождение и да не вижда по-далеч от носа си или пък да вика НАТО ,НАТО .... да ?Слушам те ,какъв трябва да е Мъжа в твойте американски очи .)

195

Анонимен

преди 6 години

Румен Радев е Български президент и виртуозен боен пилот. И името му ще остане в историята на България!! След време улици ще се кръщават на негово име!! А вие пияни мишки ще изчезнете безследно. Единственната почит за вас ще е некролог облечен в найлон закрепен с габарчета за липата пред гробищатата. Докато за г-н Радев ще има паметници и плочи. И дори след 100 години ще се знае кой е Радев.. а за вас... а?? храна няква за червиите

194

до СатаНАТО

преди 6 години

Преди всичко научи граматиката и тогава се прави на писар.

193

Радев така и не

преди 6 години

Разбра, че няма санкции срещу Рассия , а срещу близки на Путин които му перат парите по света. Тез санкции ще са в сила , докато не върнат Крим , което както знаем няма да се случи докато Путин е живСледващия след него ще спазари Крим срещу хранителни помощи ...Ако не знаете какво е ножки Буша питайте Гугъл

192

сельодчик

преди 6 години

Не думи, а дела Господин Президент.С една дума, бяхте ограбени - сега мълчете и си натискайте парцалите.За това ли Ви избрахме Господин Президент?

191

Виж ти

преди 6 години

Какво става другаре патриоти от малцинствата, направихте ли списък с доброволци за освобождението на Крим?Хайде, критикуващите президентския пацифизъм, не ви виждам готови за война, какво чакате?Хайде, не съм чул още нито един български смелчак да се е записал в някой от украинските батальони, там поляци, литовци, естонци... само от българските малцинства нито един патриот.Толкова сте жалки, че е чак досадно.

190

Анонимен

преди 6 години

Радев подкрепя съпартийката Иво христов, тихомълком потвърждава, че е част от 80те процента

189

аха

преди 6 години

"Войнствената реторика към Русия изостря напрежението и разделя.."Ще рече, демек, че войнствена реторика се допуска, но само, ако е със Русия?!

188

?

преди 6 години

194 А ти кой друг виждаш за президент ? Или за теб партийноста е по-важна от професионализма ,а ?Имена дай ,а не с критиканство да се занимаваш .

187

Пичове,

преди 6 години

Не знам дали миската трябва върне короната, но Радев определено не е за таз работа и най добре ще направи ако се оттегли доброволно...Бочку ни го натресе според мен умишлено...