45

Анонимен

преди 6 години

А МЕРКЕЛ МОЖЕШЕ ДА СЕ ОТТЕГЛИ С ПОЧЕСТИ И ДОСТОЙНСТВО.СЕГА ЩЕ СИ ТРЪГНЕ КАТО БИТО КУЧЕ

44

Циник до 44

преди 6 години

Май ти не знаеш немски!Не зелените , а FDP торпилираха преговорите!А те са ПРОТИВ искането на зелените за "безгранично" приемане на имигранти!

43

кoпирани Новини

преди 6 години

Като ви гледам кoпираните Новини от БТА ми става смешно , така е който не знае немски , една от причините е за да не се състави тази така наречена Джамайка Коалиция е че Партията на Зелените не са доволни с тази Горна граница от 200 000 на година за прием на Бежанци в Германия

42

Циник до 42

преди 6 години

АзГ е една от малкото "нормални" folksnah партии! Погледни и предизборната програма!По-социална е и от "уж левите"!Нормалните партии в Германия са виновни за ислямската инвазия!AFD!!!

41

Анонимен

преди 6 години

Това беше и идеята - да коства кариерата на Меркел!Аз, като имащ право да гласувам в ДЕ, гласувах с отвращение за АзГ. С надеждата да се предизвика криза и да се смени най-накрая канцлера. Сега ако има 2-ри изботи и Меркел, най накрая разбере, че трябва да се махне, ще гласувам за някоя нормална партия. Ако пак е начело - пак за АзГ. Смятам, че не съм единствен в Германия с подобна стратегия.

40

Циник до 36

преди 6 години

Държа те под око от известно време - какво "Пристанище на истината" си ти бе? Вече имам сериозни съмнения , че и ти се дупиш на килимчето! От теб по-голям *** в темата няма! Чак сега - повечето немци осъзнават "какъв таралеж си сложиха в гащите" с гастарбайтърите от алахогъзна Турция! Европа стене под масата готованци , седнали на кьорсофрата.Само алахогъзници, и гейпедофилни либерастчета викат "Ура"...повечето викат справо "Разпнете я" Дано AFD да вземе над 20% от гласоподавателите !!!!!

39

Анонимен

преди 6 години

След като в Америка вече има афроамериканци дойде времето в Европа да има афроевропейци и мюсюлманевропейци. Заслугата и изцяло на фрау Шмеркел. Затова никой не иска да се коалира с нея!

38

Я, па Я

преди 6 години

Правилно, камиларите и алахогъзците трябва да се съберът със семействата си. Големия въпрос е къде да стане събирането. Обикновения германец иска това да стане някъде в Северна Африка или Близкия Изток. Политиците обаче се мъчат да ги съберът в Германия.

37

Shark

преди 6 години

До 28. Даа, има и марсианска следа. Дойдоха зелените човечета и помогнаха да бъде бутната бабетината. Ех тези лоши зелени човечета, които се месят навсякъде и създават проблеми. И все в полза на русия действат, малиии. Параноици, само Русия ви е виновна за всичко. Сигурно Путин пусна ордите в Европа, хм, да!!

36

Българина

преди 6 години

Германия я очаква светло ислямско бъдеще ако не изберат афд

35

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Абе трапунгери, навремето турците запълниха опразнената ниша на работна ръка, сега кой ще работи? Пришълците (както ги наричате вие) са много по цивилизовани от някой участници във форума, на които липсват първите седем години!

34

Shark

преди 6 години

Време беше нещо да се случи и изкукуригалата бабетина да си отиде. Съсипа Европа така, както и Хитлер дори не можа я съсипе.

33

Българина

преди 6 години

Не могат да съставят правитвлство само защото зелените не искат граница на миграцията, нормално шеф турчин а и основната политика на ЗЕЛЕНИТЕе миграционната политика! Останалите две партии не искат да се вземата смействата им, а меркел иска мигранти с лимит. Германия няма правителство дефакто заради ислямските нашественици и тяхното реално влияние там. Вече са окупирани и от сащ и от турция. Да им е честито. Германците може да правят коли но в политиката са нули като на тоалетна.

32

Наивен

преди 6 години

Семействата на емигрантите трябва да бъдат събрани. На 100% цялата рода на едно място. И това място е там, откъдето са дошли. Най справедливия, най бързия и най евтиния вариант. Дано бъдещия наследник на Меркел разбира български и прочете това.

31

проктолог

преди 6 години

Бай-бай баба Яга! Никой няма да съжалява за теб!

30

Анонимен

преди 6 години

АЙНС, ЦВАЙ, ДРАЙ И КРАЙ

29

Анонимен

преди 6 години

От лицата на европитеците струи радост и щастие.

28

пак ли

преди 6 години

Путин е виновен ......

27

ОСТАВКАТА 3

преди 6 години

Време е за и за ОСТАВКАТА на крадливата и корумпирана шайка СУДЖУЦИТЕ 3 и у нас!!! Бай СУДЖУК и баба Меркелица са изпята песен и тъжно минало за своите държави.

26

Анонимен

преди 6 години

Дали пък и в този провал няма руска следа, напоследък доста често започнаха руснаците да се месят наляво и надясно из европейските дела, та нищо чудно да са бутнали стола под Меркел нарочно, не че тя не си го заслужава, но друго си е Путяяя да й отнеме властта за назидание, че му наложи санкции