63

Анонимен

преди 6 години

Когато имам деца, то няма да е, защото искам да "продължа рода и държавата", а защото просто искам да имам деца.

62

Lan

преди 6 години

С една дума - на хора без проблеми, изведнъж им се струват проблем децата! :) Абе ей! Децата са щастие!

61

Анонимен

преди 6 години

яжте повече боб, сланина и праз , кисело зеле и компоти...пийте вино и ракия и ще ви стават патките а на дамите *** и гасете лампата в 8 часа и под одялото да се гушкате

60

Анонимен

преди 6 години

Малко е трудно хем да работиш, хем деца да гледаш. Хем и заплатата да е малка.

59

Анонимен

преди 6 години

Няма да ви се получи пропагандата за отказването на европейците от потомство и семейство, мръсни глобалисти. Както даже сами са си установили, "Младите хора, особено тези, които още нямат деца, се надяват някой ден да създадат свое семейство"

58

до 105

преди 6 години

На тия с деца не им трябват пенсии, децата им ще ги гледат.

57

Анонимен

преди 6 години

Чета и изпадам в недоумение.Искате реклама,която да ви накара да поемете отговорност към жена, която да ви дари с деца.Това си е вътре във вас,ако не сте готови за това... кой ще ви накара да направите това.

56

Анонимен

преди 6 години

Да видите германците какви реклами правят на вода Девин.С бебета на ролкови кънки.Това като го видите ви се прииска бебенцата.Хората знаят как да се продават.

55

Защо ли?

преди 6 години

Защото отгледахме едни егоистчета!!!

54

много тролове

преди 6 години

До професора защо не си ги прибереш в Москва афганистанците както си пиеш водката ти резнат миризливата зелка щото си професор да беше воювал и убит там професоре .

53

Анонимен

преди 6 години

Утрепахме половината живот на Планетата в желанието си да реализираме мечтите си.Хайде стига с този патос!

52

Валентин

преди 6 години

Аз имам друго тълкувание на проблема. Нямаме деца защото парите ни се дават човеко подобни да се плодят на наш гръб и за наша сметка. През това време ние ставаме на по 30-40 г и знаем, че държавата от нас простите Българи само взима, за да даде на човеко подобните и нашествениците, които "да ни оправят демографията".

51

Анонимен

преди 6 години

До ВрабчеСамо не разбрах ти колко деца отглеждаш?

50

Анонимен

преди 6 години

Религията си остава опиум за народа независимо от съдбата на комунизма.Само със строг ред и дисциплина се озъптява животното в човека.За да се запази селектираното с хилядолетия генетично многообразие трябва да се съхранят държавните граници и правителствата на държавите с неконтролирана раждаемост да наложат мерки за ограничаването и.Да се запази статуквото каквото е означава да се води световна политика на 2 деца в семейство.

49

Анонимен

преди 6 години

Дори при кучетата изкуствените породи са калпави в сравнение с естествените такива.Силата на хибрида е в първото поколение, следващите се израждат.

48

Професор

преди 6 години

Демографския проблем може да бъде решен с внос на млади и атлетични афганистанци в Европа също така и в България. Те ще оплождат местните жени и ще създадат потомство. Ще оплождат и местните мъже с хомосексуални наклонности.

47

Анонимен

преди 6 години

То и аз ще стана будистка, защото нямам гробно място, но нито ти, нито аз ще се преродим.Иначе си вервай!То и онзи тип-тракиеца нека си верва, че е тракиец, но и траките са дошли от изток.За автохтонното население на Балканите нищо не се знае.

46

Анонимен

преди 6 години

Никой не те спира да си вземеш филипинка за жена.Но създаването на една хибридна човешка раса дори да е правилната крайна еволюционна точка, не е нормално да се случва на сила.Нищо насилствено не е трайно.Прекрасните ти будиски общности, са в постоянен конфликт с мусюлманите.Да не говорим, че с тяхната философия за прераждането, нямат реална представа за битието.

45

Sonia

преди 6 години

Когато имаш деца, отсъстваш от работа. Работодателя това нещо не може да го преглътне. Следват куп репресии и унижения. Хората се ограничават до едно дете и дори нула.

44

Анонимен

преди 6 години

Цяла Европа се въздържа от отглеждането на деца по финансови, религиозни, или третополови причини. Обаче мигрантите се плодят като ***. Тогава, какво е бъдещето на Европа?