86

Шоп

преди 6 години

Нали се сещате, че троловете на Владимир Владимирович няма да изпуснат шанса да налеят малко отрова в междуетническите отношения. Така че да не ви е чудно "какви *** има" - такава им е професията. Просто не обръщайте внимание на постовете с омраза.

85

Анонимен

преди 6 години

До виновниците1000 000 000usd

84

Анонимен

преди 6 години

Честно казано, заради тая свинщина "Възродителен процес" *** трябваше да бъдат разстрелвани с картечници. Съчувствам на сънародниците ни турци и прося извинение, защото по-унизително от това да ти сменят вярата и името, да ти натрапват идеология, НЯМА. И моля да не се правят спекулации с "робството", защото едно е такива неща в 15-16-ти век, друго е да се държиш като дивак в 80-те години на 20-ти век. А Наим сега само Господ може да го съди.

83

ggg

преди 6 години

човек според мен не трябва да живее повече от 50 години защото след 50 е мъчение постоянно даваш пари за лекарства едвам ходиш работа не можеш да вършиш както трябва по стълбите едвам слизаш 50 години живот е достатъчно

82

ффффф

преди 6 години

ако турците не бяха ви клали 5 века тогава вие щяхте да режете турски глави такива са били времената или си господар или роб или мачкаш ти или мачкат теб

81

ггг

преди 6 години

Наим не е унизил България казал е че на сила са му променили името демек казал е истината ако смятате за унизително да се говори за това което сте направили демек и трябва да си признаете че това което сте направили е било неправилно

80

терчин

преди 6 години

Виждам пенсионери дошли на 80 години говорят само против Турция, вместо да помислят малко за другия свят .Как толкова много са промили Руснаците мозаците . Може да не обичаш Турците но защо трябва да се родиграват с Турците в България. Руснаците стъпиха малко на крака и пок почнаха пропагандата протшв Турците в България

79

Питам

преди 6 години

До зоя 79 И защо ние трябваше да правим това, което турците са правели с нас 5 века? Сигурно е бил добър урок, а?

78

...

преди 6 години

Най-накрая си заслужи това което заслужава. Всеки предател ще го споходи това и то много по-скоро от колкото си мисли. Толерантността свърши време е за преразпределение което е далече от вижданията на човеците! Не сте сами и не командвате!

77

анмет

преди 6 години

Стига сте се изкарвали себи си вечно прави. Османската империя ви е запазила българщината а Руснаците като доидоха ви забраниха църквите и затова сега сте богоневерници.За 500 години нямаше да остане 1 Българин ако беше така както вие казвате.Проблема е че не знаете истинската история и постоянно дъвчате написатото от Руснаците история.Колко богати Българи е имало.Хайде друг ден да спорим това.

76

в

преди 6 години

Турците го тъпкаха със стероиди и финциклиди като животно и кво .... пукна на 50 години това псе а диагнозите му са като на 90 годишен старец България още е тук а това псе ще гние и ще го забравят след 2-3 седмици щото за турците той още е Българин а за нас е родоотступник и предател

75

зоя

преди 6 години

До АнонименПозор била смяната на имената!! А на нашите прадеди като им сменяха имената пет века и ставаха от Иван на Хасан не е ли било позор бе??? Айде стига с чувството на вина за възродителния процес!

74

риторично

преди 6 години

До Злопаметни са2008 год. си го за.бал, сега искаш да ти работи. Че ти и сега може пак да го за.беш както през 2008год. Правилно е постъпил като те е махнал от главата си.По-скоро се чудя на акъла ти- с какви очи търсиш човек, когото си пренебрегнал преди време?! Надяваш се той да е забравил. Минава ли ти през ума тоя човек какво мнение има за теб?

73

Анонимен

преди 6 години

По време на възродителния процес никой не е покръствал мюсюлманите в Бългхария. Само им сменяха имената. И, ние, Българите виждали сме преименуване. Виждали сме и помохамеданчване. Така че лалугерите, твърдящи подобни неща, да ходят да плямпат глупости в турските медии. Тука не вървят. Жалко за човека. Един нещастен живот, жертва на геополитическите интереси на Турция. Ако турските служби не бяха организирали в България опитите за отцепване, нямаше да има нужда от възродителен процес.

72

Помак БГ-националист

преди 6 години

Трябва да се погребе в България, на земята,която го е родила.

71

демократ

преди 6 години

еди Човек който успя да избяга от съветската *** ЖИВ! без да го застрелят.

70

Ястреб Османлията

преди 6 години

Това е фейк-нюз! Не е възможно ВЕЛИКАТА ТУРСКА МЕДИЦИНА да допусне грешка! Човекът си е добре с нов черен дроб, дарен от някакъв *** селянин-кюрд.

69

Анонимен

преди 6 години

Иронията е, че заради такива турци като Наим се заговори за българската школа в щангите.

68

Анонимен

преди 6 години

Няма смисъл да се дърляме чий е Наим. Поклон!Беше изключителен спортист.Бог да го прости! Въпреки, че турците веднага ще рипнат, че е мюсюлманин.Бог е един за всички, независимо как го наричат.

67

Анонимен

преди 6 години

Днес почина също и легендарният китарист и съосновател на рок групата AC/DC Малкълм Йънг е починал на 64 години след тежка и продължителна битка с деменция, съобщават световните медии.Бог да прости една голяма легенда на Турция - Наим Сюлейманоглуи една такава на Австралия - Малклъм Йънг.