68

До Анонимен 72

преди 6 години

Много му е претрябвал на някой вече скаппаният ти ЕС.Ние сме от 10 год членове и какво - цъфнахме, та вързахме?!Когато една организация премине границите на морала и закона и започне да се прехласва и узаконява педдерастия,зоофилия и педофилия,разводнява традиционните цености с извращения и набези на иноверци,тя следва естествения ход на Историята.Така че прави са сърбите - гледат си тяхната къща, зер педдали си имат и без ЕС....А любимият ти ЕС до 50 год отдавна нема го има, точно като СССР

67

Idealist

преди 6 години

САЩ си изиграха добре картите. Основният им конкурент ЕС вместо да се развива се занимава е укротяване на тестостерона на насочените към Европа млади араби и авганистанци. Поне половината от брюкселската бюрокрация заработва като американски агенти. Да не говорим за българските политици ... дали има 30% да мислят за България. Не плачете за Сърбия, че ще се разпадне гледайте нашата несрета, че на територията ни останаха има-няма около 5 000 000 души и половината са пенсионери. Какво ни чака?

66

2021

преди 6 години

До 2021 забравете за Ес!!!

65

до 66

преди 6 години

Войводина на кой да я върне, като си е Автономен регион?!!!!. Там има 6 етноса и местен парламент, като сърбите са над 60 % от населението. Хайде преди да говорите от пусто в празно вземете да прочетете малко история от средата на 19-и век досега............

64

юбералес

преди 6 години

Измислена Югославия се разпада естествено

63

РБК37

преди 6 години

Задава се ,задава се ....Ирландия и тя иска да напусне ЕС в течение на 5 години ,поетапно.А трета страна дали няма да е Унгария .

62

Idealist

преди 6 години

do 62 До Идеалист,СТИГА С ВАШИТЕ ПРОПАГАНДИ ВСЕКИ ПЪТ,40% БЕЗРАБОТИЦА,ЩО НЕ СИ ОСТАНАЛ ТАМ!Уважаеми Господине, асз не съм ходил там за да имигрирам. Просто обиколих Западните Балкани, защото когато бях в големите държави ( бившите империи ) си казах: "Те са големи, не можем да се сравняваме с тях." Отидох в по-малки страни и видях, че правят навсякъде магистрали, че храната е вкусна и истинска. Това са фактите. В България безработицата е малка, защото половината от населението са пенсионери.

61

Шоп

преди 6 години

Ако Сърбия иска да присъединява части от Босна, трябва да върне Западните покрайнини и Войводина. Иначе балансът се нарушава. А руски самолети няма да пуснем, за да разпалват конфликти.

60

Веско

преди 6 години

"Кой може да държи хората заедно, ако не искат да бъдат заедно?", казва тя."Ей това си мисли нормалния човек, а останалото са бизнес интереси! Поради някаква причина се пазят едни граници подписани с договори отпреди 100 години, а вътре населението се ликвидира и подменя. За бизнеса е добре, защото новото мнозинство има повече деца и са по-добри консуматори.

59

мнение

преди 6 години

Каквото и да си говорим, както и да го обръщаме, истината е, че ще се разпадне. Дали е в наша полза, или не е в наша полза, нещата следват своя ход. Дано да се избегнат кръвопролитията, а те ще се избегнат, ако Русия е водеща в процеса на умиротворяване на страните. През 1993 година, по време на войната се видя как европеедалчеетата и американците не се справиха със задачата по респектиране на страните в конфликта и последваха стотици хиляди жертви. Дано разводът да е културен.

58

Сульо

преди 6 години

Ами аз го предсказах това отдавна. Босна и Херцеговина ще се разпаднат на 3 части: Босна, Херцеговина и И

57

Анонимен

преди 6 години

56 Впрочем написал си нещо много хубаво, значи ромите искат да са българи , какво лошо има в това , нали за това е интеграцията , да се премахнат различията

56

Анонимен

преди 6 години

56 Има официална статистика и само тя може да бъде меродавна, а това какво една жена казала на Женския пазар не е критерии

55

Анонимен

преди 6 години

Няма страшно... и на унгарците не им е приятно, че сърбите се отнасят зле с унгарското малцинство във Войводина. И унгарците ще си вземат Войводина.

54

Анонимен

преди 6 години

До 50 Какво казваш, че ромите са 4% ???? Значи не си познаваш родината! Ромите са повече от турците! Сигурно са повече от милион, аз 46години съществувам в огромен ццигански квартал и на преброяването 90% се писаха българи, и като дойте преброителя аз се писах ром! Той се изсмя и каза - само ти от целия квартал се писа ром!

53

факт

преди 6 години

Европа, ако иска да оцелее и просперира, трябва да се изчисти от османското "присъствие" и исляма...

52

Анонимен

преди 6 години

Само прочетете статиите за Наим Сюлейманоглу в тоя сайт, статиите, че е починал. Ще видите разни русофили как си изливат злобата и разни псевдонационалистчета освен да говорят отвратителни неща, друго не могат. И вие искате да ме убедите, че тия хора са доброто бъдеще на България????? Същите тези, които вместо да кажат едно "почивай в мир", те храчат по един мъртвец? Те ли са ви надеждата за тая държава?

51

Идеалист

преди 6 години

Преди 2 седмици бях в БиХ. По-добре са от България - чисто, спретнато, хората спокойни и храната хубава, истинска не като европейските *** с които ни тровите!

50

Анонимен

преди 6 години

48 Ромите са 4% но в много села са мнозинтво и са проблем . Няма друго решение освен европейското

49

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен30 agorota a ne shekeli