71

Анонимен

преди 6 години

Ко?Нье.

70

баба

преди 6 години

Печели демокрацията ,но тази вече никога няма да спечели моят глас ,ако ще и през 3 месеца избори да прави ????

69

как?

преди 6 години

Какво спечели демокрацията от оставката на Главчев?! Нинова надви в един междуличностен конфликт.Тази победа как касае мен, теб, другия или по- другия?

68

ОНЗИ

преди 6 години

Госпожо НИНОВА всичко плува в простащина и просташка демагогия!!! ДАВАЙТЕ НЯМА ДА Е ЛЕСНО НО ДАВАЙТЕ - МНОГО ХОРА СТОЯТ ЗАД ВАС!!! ДАВАЙТЕ!!!!

67

Анонимен

преди 6 години

- Как може да наказвате шефа на парламентарната група на БСП това е недопустимо ! Орева цялата държава госпожата !

66

Анонимен

преди 6 години

какви са тия декларации от името на ПГ на БСП , НС да не е пленум на БСП ? той човека си го каза ...

65

Анонимен

преди 6 години

До 1Аууууу! Профайлър си имаме тук!Много си вещ по психологическите характеристики и личностните преценки, ама първо се ограмоти, че всяка трета твоя дума е с правописна грешка.Колкото ти е правописа, толкова ти е и профилирането на хората от властта.Хитлер, Сталин, Садам Хюсен, Кастро, Т.Живков, Царят какви зодии са били?

64

Курнелия-милионерка

преди 6 години

През 1998г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи. Ако Д. Благоев ги види от някъде ще се обърне в гроба

63

Siniosirene

преди 6 години

Fakenews.

62

Анонимен

преди 6 години

До АнонименА комунистите гербери, не са ли за забрана ?

61

Анонимен

преди 6 години

KOMUNISTI I SOCIALISTI SE RAZBRAHA.

60

АНТИ-герб

преди 6 години

Много гербажийски *** на амбразурата! Но, изтича ви времето разбойници! Много често взехте да настъпвате мотиката! Ситуацията вИ е като във епизод на Том и Джери - настъпвате мотиката без да можете да се спрете! Браво на Нинова! Разглабяй машината на шайката част по част!Зорлен ме направихте фен на БСП мръсни, гнусни суджуци! А отначало го харесвах боко, НО само на фона на плахия мадридския крадец! След това си показа рогата тъпата мутра! Никога повече гербаджийска шайка!

59

Анонимен

преди 6 години

А за другаря Борисов ,знаем че е израсъл сирак и ровил по кофите за да събира отпадъци и да хранят прасетата със сестра си ,защото нямало какво да ясят ,те сираците . И сам станал генерал ,без благословията на Доган.

58

1

преди 6 години

Казвам ви от наблюдение, хора зодия ,,Кози рог"не бива да са във власта на ръковиден пост,за изпълнители да но не за отговорна и водеща длъжност.Тези хора нямат качества да управляват,много са пресметливи единствено в своя полза,през трупове минават и пет пари за държавата не дават.Само зодия от въздушните знаци умеят да ръководят правилно държавата,вродено им е да лъвират,да постъпват мъжки,да договарят ,да отстояват интереси не само на родна почва но и на международна.Нито Костов,Местан Ко

57

Анонимен

преди 6 години

До акуд Корнелия никога не е била в БКП, де+бил !

56

Анонимен

преди 6 години

Борят се двата клана на БКП, ама всичко е наужким, за да може народецът да гледа театър и да се вълнува. А зад кулисите керванът си върви. Бедна, бедна, Българийо!

55

Анонимен

преди 6 години

До Недорасла мома Еее, комуниста Главчев подаде оставка .А комуниста от Банкя ,три пъти подава оставка . Да не паднал от небето или си от 80%-те процента ,,умни ,,

54

Анонимен

преди 6 години

ПИчели демагогията и лицемерието наречено демокрация . И докато лицемерстваха съдраха още една кожа от Българина . Цените фръкнаха като подплашени врабчета .

53

Анонимен

преди 6 години

"" Нинова доволна от оставката на Главчев: Печели демокрацията! "".....................Демокрацията би спечелила още-повече ако БСП / ДПС се върнат на власт и дори още по-добре - ако се присъедини към Русия и възстановим комунизма !

52

Рая

преди 6 години

Ама как Нинова ще отсрани сгафил другар ,нали ще останат без цвета на Партията,като останат само дeбилите им те съвсем ще изчезнат,затова сгрешил,обидил,крал и лъгал ще си стои за да запълва бройката ,това е БСП -то.