134

интересно

преди 6 години

това добре , ББ много го е страх от протести , да не се излага пред шефовете А оставка на правителството , кога ????нови избори , кога ???

133

Анонимен

преди 6 години

Това добре, а с Айво Христов к'во пра'им?

132

Анонимен

преди 6 години

Да бе да турчето а може самия гл.ред. да ги пуска теа бомби тука , знаем знаем ви

131

Цветето = професия?

преди 6 години

Този пост - Председател на НС в БГ е все едно говорител на партията. Тази длъжност е обида към народа. Накрая може и Боци да се сложне за некой и друг месец, той само такъв май и космонавт още не бил. Гритесктните представители ще стават още повече, докато се свърши накрая с представител от Кабул.

130

Юзел Йоздемир

преди 6 години

Тоа свърше благударение на депесе на другите исбори всички трява да гласуваме за депесе само с депесе балгариа ша са опраи аз съм депесе вие сте депесе балгариа е депесе

129

Арест за Борисов и Ц

преди 6 години

Нагли престъпници менкащи на власт доказано престъпни групировки маскирани като партии са най доволни от Борисов ..Ограбват нагло безпроблемно десетки милиарди живи левове годишно с помоща на БОрисов и Цветанов.ПАрлaмента се ползва з а узаконяване на наглите грабежи и потискане съпротивата на експертите от народа. НАрода БЪлгарски се ликвидiра ударно безпардонно.

128

Анонимен

преди 6 години

Карадиванчева , още ли стоиш зад ПРОСТОТИЯТА на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ и ГЛАВУНЧЕВ ?????

127

Глас дебилен

преди 6 години

Простотията в парламента спечели своята малка победа. В очакване сме на следващата червена провокация.

126

Конститутков

преди 6 години

Драги Бой Бор,Ти не спазваш Конституцията!Народното събрание те избира и ти си ПОДЧИНЕН на Председателя му.Ти си и страхливичък:1.Дали излизането на псевдокумунистите не ще наруши бъдещите ти планове за просперитет на Републиката;2.Дали ония улавци (един от тях, разбра че по-добре да мълчи),т.нар. сбиротъци(патриоти), не ще се отметнат от договорката, ако спре парсото;3.Дали създадения от теб благодетел на резерва и аптеките не ще се фръцне и ти го...;4.Дали Президента ще ти метне камък.

125

АК-47

преди 6 години

Няма БСП, ГЕРБ и т.н. По слаб председател на НС не е имало. А тази, която ще го замести ще падне по-бързо и от него. Никаква дипломатичност, сдържаност, плещи злобно като на селски мегдан. А Борисов да вземе да каже кои са наркотрафикантите, без значение от кои партии.

124

Край

преди 6 години

Главчев се издъни в стремежа си да пази ББ от депутатите - сам падна в боя. ББ на мига ще го забрави - никога не е бил от неговите приближени и не от неговата порода.

123

До 115

преди 6 години

И кой ще дойде?.Кажи алтернативата.По добре ли ще е с Корнелия,К.Добрев Р.овч и Кутев и други ,,бедни" и мислещи за народа люде?!?!Ще поживеем ще видитеV

122

Я, па Я

преди 6 години

Това е гаф на ББ. Не трябваше така. Трябваше да се гласува при което Главчев щеше да остане на поста и след това трябваше да го накарат да подаде оставка. Така червената вещица нямаше да може да си приписва някаква победа, а ББ щеше окончателно да затвърди надмощието си. Сега червената истеричка ще се надуе още повече и ще започне да прави още по големи номера. Нали и минават номерата.

121

Анонимен

преди 6 години

Сидеров го играе медиатор в управляващата коалиция, като нищо може да го направят и медиатор в парламента.

120

Анонимен

преди 6 години

Боко пазарлъка. Няма отишъл при него с добра оферта, който не са е наговорил изгодно за двете страни

119

Един от 80-те%

преди 6 години

Кака Корнелка ще подаде ли оставка след като загуби очертаващите се парламентарни избори напролет?

118

левовете в марки

преди 6 години

До ИСКАМЕСега е ред на Карадиванчева, след 6 месеца да се готви Дуловската.

117

Анонимен

преди 6 години

мишо ,този виден герберски математик, най обича да мърка послушно в нозете на банкянският Зевс

116

119

преди 6 години

Комунистите сте в ГЕРБ, бе селски. Виж си идолите! До един са или партийни секретари или деца, внуци на видни партийци. Ако не са ***, са милицифайки от ДС. Един нормален няма в ГЕРБ.

115

Анонимен

преди 6 години

Боко банкянски : Клякам, клякам, както каже нинова ...Така ще бъде ..:))))