41

Анонимен

преди 6 години

Някой беше написал за егото на жените по долу. Е, оказа се че то е дори по-голямо от това на мъжете. Тепърва предстои да гледаме сеира на комплексарките, на мъжете го знаем.

40

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

До .Станала на 100 години и не си направила семейство,ВСЕКИ СИ ИМА ЛИЧЕН ЖИВОТ И САМ РЕШАВА КАК ДА ЖИВЕЕ И КАК СЕ ЧУВСТВА ЩАСТЛИВ ! СПОРЕД МЕНЕ ТАЗИ НЕСЕМЕЙНА И БЕЗДЕТНА АКТРИСА ВЕРОЯТНО Е МНОГО ПО-ЩАСТЛИВА ОТ СЕМЕЙСВА С ПО ЕДНИ ИЛИ ДВЕ ДЕЦА КОИТО СА НАРКОМАНИ ,ГЕЙОВЕ ,ЛЕСБИЙКИ И ПРОЧИЕ ! НЕ Е ВАЖНО ДА ИМАШ ДЕЦА ,ВАЖНО Е КАКВИ ЩЕ СА ТЕЗИ ДЕЦА ! ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО МНОГО СЕМЕЙСТВА ИМАТ ДЕЦА НЕХРАНИМАЙКОВЦИ И ХАЙЪРСЪЗИ ?!

39

ПЕНСИЯ

преди 6 години

Лилито е като баба яга в сравнение с тая

38

Анонимен

преди 6 години

Алейна Тилки (Тилки - Лисица от турски).

37

Анонимен

преди 6 години

Явно има и по-добри от нашия Д-р Енчев в съседнаТурция :)))

36

Анонимен

преди 6 години

То странното е, че именно сега Ажда е във върха на славата си, в смисъл като кинти. То верно, че в последно време се наляха много пари в Турция, но все пак тя вече би трябало да е в минала зенита, а тя продължава да вади хитове.И продължава да печели луди пари.Сега новата звезда на Турция дето е само на 17 г. Алейна Тилки стана милионерка само с една песен миналата година и счупи всички рекорди. Тази годин изкара още една песен и явно тя ще счупи досегашните рекорди.

35

A3

преди 6 години

Marcon's dream :)

34

eni4er

преди 6 години

До РЕДЖЕП ТАИП ЕРДОГАНВ Турция жените се обличат която както си иска както , никой не им се бърка.За разлика от България ,където има забрана със закон.

33

.

преди 6 години

Егото на жените ще погуби планетата преди ония прасун от Северна Корея. Станала на 100 години и не си направила семейство, ами още се бори целия свят да се върти около нея. Да, много е хубава. И голям праз. Нейните съученички се радват на праправнуци от миналия век. Тая още лети в големия облак. Crazy.

32

софиянец

преди 6 години

Колежке, сигурно си хубава, ама не слагай кусури на красивата жена - с такава бих се обзавел веднага - жена ако и на 40 и на 50 става, означава, че е Красива - Точка по въпроса!

31

РЕДЖЕП ТАИП ЕРДОГАН

преди 6 години

СКОРО ЖЕНИТЕ В ТУРЦИЯ НЯМА ДА ИМАТ НУЖДА ДА СИ ПРАВЯТ ПЛАСТИЧНИ ОПЕРАЦИИ НА ТЯЛОТО И ЛИЦЕТО ЗАЩОТО ЩЕ НОСЯТ ОБЛЕКЛА ДЪЛГИ ДО ПЕТИТЕ И БУРКИ НА ГЛАВАТА , ЩЕ ИМ СЕ ВИЖДАТ САМО ОЧИТЕ ,ТОЕСТ И ОЧИТЕ НЯМА ДА ИМ СЕ ВИЖДАТ ЗАЩОТО СПОРЕД ШЕРИАТА ТРЯБВА ДА СИ СЛОЖАТ МРЕЖИЧКА ПРЕД ОЧИТЕ !

30

eni4er

преди 6 години

До Един българинЕрдоган е на власт от 2002г.Ажда тогава е била на 56.Ако беше наложена цензура на всичко сега нямаше да четеш тази статия

29

nina

преди 6 години

#27Мда,направо си вземи от новите секс роботи-изкуствено карсиви и вечно млади,а и ще им платиш веднъж само ;)А в Гугъл има по-близки снимки на Пекан,където се вижда,че е пластика всичко.

28

Един българин

преди 6 години

До: ГУРБЕТЧИЯТАВ Турция има много готини певици. Не знам сега при тоя султан какво бъдеще ще има сценичната им кариера, като постепенно налагат цензура на всичко.

27

Анонимен

преди 6 години

Ааа знам я тая. Точно какво пее не съм слушал, само че я мислех за по-млада.Към 40 годишна някъде, а то се оказа че е на повече.

26

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

До браво на актрисатаЕВАЛЛА ЗА КОМЕНТАРА ! ТАЗИ АКТРИСА НА 71 Г. ВЪПРЕКИ ЧЕ Е ИЗКУСТВЕНО КРАСИВА , Е МНОГО ПО-КРАСИВА ОТ ЖЕНАТА НА СУЛТАН ЕРДОГАН ,КОЯТО Е ДОСТА ПО-МЛАДА ,НО Е ЕСТЕСТВЕНО ГРОЗНА ,А ТОЗИ ЧЕМБЕР НА ГЛАВАТА / ЗАБРАДКАТА НА ГЛАВАТА / Я ПРАВИ ОЩЕ ПО-ГРОЗНА ОТКОЛКОТО Е В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ !

25

браво на актрисата

преди 6 години

По-добре е изкуствено красива отколкото естествено грозна !

24

Жокер

преди 6 години

До ninaКато Сарандън? Уууу ще те сарандан-дисат да ти опъват ластиците на стари години бе!

23

nina

преди 6 години

#22 Жокер"Хубавото" е хубаво,когато е естествено.На 71 бих искала да иглеждам като Сарандън,не като Пекан.;)

22

Осман

преди 6 години

Преди години слушах само гръцка музика. Вече съм на турска. Особено много харесвам Mabel Matiz - това е сценичния му псевдоним. Истинското му име е Фатих Караджа. Потърсете в Ютуб Mabel Matiz и ще чуете чудесни песни и много красиви видеоклипове. За текста няма как. Няма да го разберете но наистина има много смислени песни. Или потърсете "турски песни 2017" и там има доста хубави парчета. Особено арменеца Hayko Cepkin с неговите рок изпълнения е супер.