527

Анонимен

преди 6 години

Не на плъх! На МИШКИ.

526

Анонимен

преди 6 години

Три трупа са били намерени в Куклен. Възрастна жена и нейните дъщеря и син са открити мъртви от измръзване в дома им. Тримата живеели в нищета. Възрастната жена се грижела за децата, които били с психични проблеми.

525

Анонимен

преди 6 години

Ето сега говориш, като истински работодател! :)Който не му се работи като "работник", да стане сам "работодател".

524

Анонимен

преди 6 години

Абе аз да си взимам голямата заплата и не ме интересува, че около мен имало мизерия и просяци, аз съм си добре, а просят само некадърниците и неудачниците, винаги е имало и ще има некадърници и неудачници, дай сега да ги храним като преди 89та ли?

523

до 545

преди 6 години

Та вижте фосили - границата се пазеше "отвътре - навън" та щастливите социалистически граждани да не изтъпчат на тълпи тревата по браздата...и да не бутнат оградата! 32 та тома трудове на Живков никой не ги четеше - бяха украса в кабинетите на ДС и партийните секретари...а образованието и за цъ рвул.не ставаше!Затова днес - синовете и унуките на другарите са в САЩ и Великобритания!Защото соц.дипломите и за тоалетна хартия не ставаха -

522

Анонимен

преди 6 години

Комунизма беше перфектния строй за хора с манталитет на плъх

521

Анонимен

преди 6 години

Освен тоалетна хартия и банани, нямаше и ток, бензин, всякакво нормално ядене (с изключение на киоо кремвирши с козина на 1000 човека), битови стоки, електроуреди и каквото се сетиш.За всичко трябваше да имаш "връзки", както и да чакаш на опашки с часове, ако "пуснеха" нещо!Склададжия, магазинер, барман или сервитьор бяха най-желаните професии и 90% от упражняващите ги особено по "курортите" бяха агенти на ДС.Що ли?

520

До 533

преди 6 години

Каквато и заплата да получаваш не може да не ти прави впечатление, че около теб има мизерия, просяци, корупция, купуваш и ядеш ГМО, да мислиш непрекъснато децата си да не ги зарибят с наркотици или да им се случи нещо "хубаво" и т.н. А

519

Работодател

преди 6 години

Ми да почнат свой собствен бизнес щом имат избор, защо не почват, да напуснат и да печелят от бизнес, много им здраве на мойте работници, да се махат да стават бизнесмени и милионери, имат избор, никой не карам насила да ми работи, а не да се оплакват, че са им ниски заплатите, на който му е ниска заплатата аут, да става бизнесмен.

518

за соц-а

преди 6 години

Смеят се на Тато за полупроводниците,но факта е,че сме били много напреднали. ДЗУ С.Загора е била с водеща технология изпреварваща повечето държави в Европа.Още 80-те пък идват IBM в България и подготвят наши специалисти/централата е била в ФРГ/. След 10-ти всички тези и от всички други отрасли ,подготвени и квалифицирани специалисти остават на улицата.Изхода е или да бягат или да стават таксиметрови водачи.Тотална загуба за десетилетия напред.

517

Анонимен

преди 6 години

Преди 89та година хората нямаха тоалетна хартия и банани а днес при демокрацията и свободата имаме тоалетна хартия и банани.

516

Анонимен

преди 6 години

Студенти затънаха в дългове към държавата над 2,3 млн. лева.

515

Анонимен

преди 6 години

Амиии имат избор и да почнат свой, собствен бизнес и ТИ да им работиш....работодателе!Ама ако не им стига акъл, образование и инициативност, винаги са свободни да се запишат примерно в 5 милионната севернокорейска армия, където ще им осигуряват купа ориз за да не пукнат от глад.....ама нещо гледам няма голям наплив за рая.....що ли?

514

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 536"Прибалтийските републики били дръпнали"......хи-хи-хи......това беше "вицот на неделата"!!! Я още годинка две, когато спрат еуропейските помощи за бедни, какво ще стане с тия "държави" дето останаха с една трета население и разрушена икономика!!! За нас не говорим, ние сме си бъзльовци, веднага ще се преметнем към следващия "голям брат"...хи-хи-хи...или предишния!!! Само не се знае ДАЛИ ТОЙ ЩЕ НИ ИСКА!!!

513

Работодател

преди 6 години

Преди 89та хората живееха като в затвор къдет имаха безплатен лекар и образование, а сега са свободни да избират или да ми работят като животни или да просят на улицата. Свободата Санчо е най-висшето благо което е дадено на човека.

512

Анонимен

преди 6 години

Ооо за малко да забравя!И границата/оградата в затвора се пази яко..."да не влязат там терористи" ;)))))))....е от време на време стават грешки и "пазачите" застрелват по някой *** желаещ да излезе от рая-затвор, нооо той сам си е виновен, за дето не разбира предимствата му пред свободния....така де враждебния-капиталистически свят.

511

Анонимен

преди 6 години

Де-юре и де-факто всички българи бяха акционери (СОБСТВЕНИЦИ) във фирмата акционерно дружество НРБ - Народна Република България. Генералният секретар на БКП, учителят и чистачката получаваха равни дивиденти. След 1989 г. същите тези акционери бяха рязко лишени от дивиденти в собствената им фирма и превърнати в сборище от наемни работници които се тресат от страх да не останат без работа и да ги изхвърлят на улицата а децата им да гладуват.

510

Анонимен

преди 6 години

Демографският срив у нас продължава!

509

Анонимен

преди 6 години

Така е.И в затвора има "безплатен" лекар, зъболекар, охрана/сигурност, осигурено "безплатно" (разбирай платено от други!) ядене по 3 пъти на ден, както и жилище/килия за всеки обитател. Никой не "рови по кофите", всички имат работа (в пералнята или столовата).Парите ти стигат за всичко, което можеш да поискаш да си купиш (от лафката на затвора).Абе рай ти казвам!

508

До 527

преди 6 години

Абе ако знаеш колко ти "завиждам" че живееш в картон под наем или на доживотен кредит срещу слугуване на западния си чорбаджия... Границата се пазеше и стреляше, за да не влизат терористи, наркотици и от други Убавини.