24

Анонимен

преди 6 години

Извън София е пълна разруха, но на никой не му дреме.Нали чантаджиите на държавна хранилка, които избират ГЕРБ са в София и са добре подсигурени финансово и продоволствено (с много Суджук)

23

Анонимен

преди 6 години

това е положението.не може до всяко храстче да има лекар и автобус.и по-добре е да се търси решение на проблема,от колкото само да се правят констатации

22

Анонимен

преди 6 години

Решението е държавата да осигори автобус. Фирмите отказват да винават през места където няма много хора.

21

Суджук Паша

преди 6 години

Важното е че сме стабилни и средната заплата е 1 500 лв.

20

Анонимен

преди 6 години

Нещата не са точно така ,както са описани в статията!Специално във Видинско в някой села идва аптека -кола един път седмично.Обществен транспорт в повечето села има по 2-4седмично .Транспорта е голям проблем за села с по 10тина човека.Почти всички линии са собсидирани от общините или държавата.Проблем е с липсата на медицинска помощ ,за която трябва да се ходи във Видин.

19

Анонимен

преди 6 години

Щото ние тук в Североизтока сме цъфнали и вързали.Навсякъде по селата в България е едно и също. Доколкото са останали де.

18

Тлъст Дипломат

преди 6 години

Значи за Босилеград, който е в Сърбия - може,а за Северозапада Български - не може.

17

!

преди 6 години

Европейска демокрация и свобода броди по Северозападна България . България вее е само София ,Варна ,Пловдив ,Бургас,Търново и Югозападна България ,останалата част от държавата е хем в България и Европа ,хем и в Арабия или Африка .

16

****Р

преди 6 години

Радев да ги оправи, щом комунистите са закъсали.

15

Бандит

преди 6 години

Търсят вода на Луната,набират доброволци за колония на забравих на коя планета....човечеството е много възвишено.Иначе няма кой да нахрани гладните по света и да пусне един автобус на хората.Живот в паралелни светове.....ба#хти

14

Анонимен

преди 6 години

До ДемократПрав си пич 89 година настъпи комунизма БГ заприлича на Куба и Венецуела и Северна Корея.

13

Бръчков

преди 6 години

Да ни е честита Герберакината. Това е пълен геноцид.

12

Споко

преди 6 години

И аз съм от Северозапада, но дойдох да работя в София от 10г.Така ще направят и други като мен.Или в чужбина, друг начин няма.

11

Демократ

преди 6 години

Направо едно летище да им построят ако може с държавни пари и ако можеме нещо и да откраднеме още по-добре ? Де го Бай Тошо да им каже къде зимуват раците и кое е всъщност демокрацията. Бай Тошо строеше, но и вземаше, а тия искат без нищо да дават само наготово да получават. Бай Тошо е най-големият демократ и държавник по-негово време нямаше пущинаци като туй село

10

Анонимен

преди 6 години

Да си купят автобус бе, нали искат демокрация и банани, събират си пари и си купуват един микробус и си джиткат къде е проблема, Дори могат да напълнят микробуса със тоалетна хаптия до тавана. Боко Тиквата сега ще им купи автобус а това е комунизъм а той е забранен Боко Тиквата практикува комунизма който лично заклейми.

9

Анонимен

преди 6 години

Три мандата Тиквен геноцид.Обаче на лактите на Суджука на държавната хранилка от жълтите павета, хич не им дреме за тези нещастни Също Българи от така наречения Северозапад,който все пак е в България, а не в някакви си покрайнини.

8

Анонимен

преди 6 години

Няма такава държава.Не може да създаде елементарни условия за собствените си граждани вътре в нея, тръгнала да прави дипломатически скандали със сръбски граждани навън.

7

Народен съд

преди 6 години

В България това което се случва се казва ГЕНОЦИД........ Добре контролиран от назанчените от запада политици.......2 Милиона умряха или избягаха заради евроталантическите рефеорми които унищожиха и селското стопанство и промишелноста.

6

Анонимен

преди 6 години

Не могат да си излекуват българите в България, а иначе ходят да правят провокации в Босилеград.

5

Бай Тошо

преди 6 години

М да така евроталантизъм ...... При мен тези села имаше живот деца работа......Няколко пъти на ден транспорт....... Чуваха се детски смях и игра....Но има банани.....Благодарим капитализъм и евроталантизъм.....