135

Анонимен

преди 6 години

"редовно ходех с един милион лева джобни пари в якето си. Но преди спестявах, и то много."Най-голямата глупост е да се пести по време на хиперинфлация.

134

Анонимен

преди 6 години

До 130Твоите "Истински капиталисти" са както привържениците на комунизма викат за "Истинския комунизъм" - т.е. "Не ги гледай тез провали на предпочитаната от мен система, защото тя не е истинска". Както и да ги наричаш, момента ни управляват капиталисти. Това как са се писали преди 90г. е без значение - мошенникът си е мошенник.

133

Анонимен

преди 6 години

Не са виновни западните фирми, а местните меринджеи, които назначават. Именно местните шефове определят ниските заплати, лошото отношение и лошите условия на труд.

132

Баш фирмаджията

преди 6 години

Ще бачкате за колкото ви давам! Иначе утре всички уволнени и ще ми се молите за парче хляб, неблагодарници! Аз рискувам всичко да правя фирма, вие пари ще ми искате... Утре всички в пътя!

131

Анонимен

преди 6 години

До анонимен 130.Имаш един плюс и от мен,но ДНЕС.БГне ми го зачете,естествено,без да се учудвам.

130

Циник до 134

преди 6 години

Колега...тук голямата част от коментиращите заобикалят още акнето при първите редки бръснения....останалата са освирепели от мизерия индивиди с комплекси по-големи от онази им работа....а немалко са и носталгични текезесари с каскети сраснати с калкиранити им мозъци!За сведение - в Германия се търсят инженери..Трябва да владееш езика...а още по-добре и английски....бягай докато робите не са те заразили с родолюПство!Успех!

129

браво

преди 6 години

абе какво спорите преди/сега, аз съм на 32 с инж.образование и едва 1300лв заплата, жена ми доктор на 31 с почти 1000лв ,еми не живеем добре , търсим начин за реализация в чужбина честно казано

128

341-2017

преди 6 години

До 1396-2017...Пропускаш роби на Аварите, роби на Хазарите, роби на Византия, чак тогава роби на Османците, роби на Руснаците, роби на Корпорациите и те така.

127

Анонимен

преди 6 години

До Вуйович1 000 000 джобни пари, а хляб ако намериш 600 лв./бр. И долара 3200 лв. Шума

126

Работник

преди 6 години

Предлагам да направим както в Чили да избесим работодателите по стадионите и да им вземеме джиповете и да си ги караме!

125

Анонимен

преди 6 години

Предлагам да дойде Пиночет и да избеси на стадиона всички работодатели защото са комунисти и да ни сложи истински капиталисти за работодатели да ни дават заплати по 3 хил евро и добри условия на труд.

124

Анонимен

преди 6 години

До АнонименА при Бойко Борисов и ЕС колко е билетчето за градски транспорт?

123

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен126И като ги избесите и ще завалят пари от небето!

122

Анонимен

преди 6 години

До ВуйовичЗаплатата при Жан беше колкото два билета за автобуса София-Пловдив, месечната!

121

Анонимен

преди 6 години

До РаботодателНе бе шефче, що трябва да напускаме и бягаме, като по-лесно е да ви избесиме на стадиона както го е направил Пиночет. Пък и кеф ше си направиме.Ше дойде време, когато ше ви е страх да си покажете носовете на улицата, по тоя път, по който сте тръгнали.А и си пази децата, ако имаш такива де.

120

Един българин

преди 6 години

До: номер 121 (123)Това е така както казваш. Ти обаче замисляш ли се, защо тази революция стана в Русия, а не в Англия да речем, още повече че двамата монарси не само са братовчеди, но дори си приличат на външен вид? Как така в Англия революцията не успя, противно на теорията на Ленин, че би трябвало да стане в най-развитата капиталистическа държава, а стана точно обратното - в най-изостаналата? Как? Как? Как?

119

Ribk

преди 6 години

Fakenews.Tova stava v offshornia rai rbg.

118

Анонимен

преди 6 години

До HandelМи заминавайте на работа в чужбина на високи заплати щом всеки може, какво седите в България и се оплаквате от ниски заплати

117

Вуйович

преди 6 години

До: КуйовичНикога досега не съм имал толкова малко пари, колкото сега при ГЕРБ.Заплатата не е критерий, защото знаеш, че имаше деноминация.Ако е за въпрос, в един определен период от време не само че бях милионер, но редовно ходех с един милион лева джобни пари в якето си.Но преди спестявах, и то много. И си купувах много неща.Сега вече всички покупки са ми на кредит и те са много малко защото внимавам всеки ден какво и колко ям, да не се охарча.

116

123

преди 6 години

E това е капитализмът! Сега разбрахте ли защо Ленин, като е отишъл в Русия всички са скочили да парвят революция. Елементарно, ако работниците и селяните са били добре, живеели са охолно и богато с какво Ленин щеше да ги мотивира, ама е било глад и робия. Френската революция и там хубаво не са я направили................