26

Анонимен

преди 6 години

До спор нямада бе, знаеш ли как ще виреят подобни "либерали" в Турция, особено сега при извънредното положение

25

Нека свикват...

преди 6 години

.от дпс. Ние толкоз години ги траехме,сега е техен ред. Занапред ще е така . Националистите трябва да ги има ,те са гарант за стъбилността на правителството. Пак ще гласувам за бат Валери. А дали сме руски мюрета или не,слабо ме вълнува. Все пак трябва да сме до някой голям. Руснаците са ни спасявали тъй че харесва ви или не слабо ме вълнува. Вие сте пък американски мюрета.

24

Анонимен

преди 6 години

Защо цял живот трябва да са ни виновни Турци,Сърби,Македонци,Гърци.Народе кога ще осъзнаем кой е виновен за нашето състояние,та нима само нашата държава е била под робство,иго,владение и както и да го наричат там горе истинските виновници а именно говедата в парламента.Турция,Сърбия,Македония,Гърция те не ни определят заплатите,пенсиите на нашите родители,те не са виновни,моляви народе дайте да се осъзнаем и да си върнем България,защото в момента тя е в по лошо състояние от робство.

23

Анонимен

преди 6 години

Аз съм против расизма,без значение какъв вид расизъм,но точно дискриминацията спрямо българите роди патриотичните партии и омразата.Самата наглост стигна дотам,че да забраняват българските светини Ботев и Вазов в училище и да фалшифицират историята,което беше само върха на айсберга.А и средствата,работните места,превилегиите и т.н. също се раздаваха предимно на малцинствата.И по закона на природата и Нютон,се получи противодействие.

22

До Анонимен 14

преди 6 години

Байно, помисли: Кои (от кой етнос) са противниците на патриотизма и национализма?Този етнос е разпилян по целия свят и никъде не ги обичат. Когато тези ти предлагат нещо, бъди сигурен, че това нещо от тяхна гледна точка не е нищо друго, освен една внимателно премислена сделка. Така е запланувана тази сделка, че никой друг да не спечели от нея, освен върхушката на въпросния етнос.Е, ако и ти си от този етнос,тогава не се учудвам на позицията ти. Но ако не си от тях, значи си един наивен човек

21

Важното е....

преди 6 години

...да не им се връзват патриотите. Да продължават в същия дух. Въобще да не им обръщат внимание все едно че не съществувати евентуално ако ги разпитват по този въпрос просто да говорят като Юнкер. Много приказки ,но пълнеж ,да запълват медийно време.

20

До 15

преди 6 години

Жегнаха се от Бхк та се включиха,че патриотите били несъстоятелни. Безидейни и всякакви измислици. Аз държа да не се подменя бълг. история,държа децата ми да държат на родината си и да знаят 6 века под чие робство сме били и че великите сили особено англосаксонците са подкрепяли османците да ни затрият. Също така нека знаят децата ни защо тъпчем години наред на 1 и също място,като почнеш от бившите поробители и се огледаш около всички съседи ще разберат защо не вървят нещата.

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен19 ДПС трябва да се закрият,защото за "права и свободи"/Движение за Права и Свободи/ се бобим всички ние.При това,има много българи,които са либерали,но не искат да членуват с турска националистична партия,каквато е ДПС.Либералите от ЕС,в случая,поддържат турският националицъм и сепаратизъм в БГ.

18

Анонимен

преди 6 години

Чак пък излишни - Нищо в Природата и в човешкото общество не съществува в чист вид . Да се учим , да се учим и пак да се учим . Но струва ми се ,че малко сте позакъсняли .

17

спор няма

преди 6 години

, че дпс е патриотична партия...просто родината им е турция а не България . и както всяка една турска патриотична партия дпс е вредна за България . странно защо либералите не вземат отношение по въпроса дост и намесата на турция в нашите избори ?? на всяко действие ...дпс има и противодействие...националистични партии...това си е и физичен закон...за да има равновесие . ако няма чужди партии то и патриотите ще са излишни

16

akud

преди 6 години

по тази логика дпс също е националистическа партия, а и в добавка 20г. със знанието на комунистите тя , дпс действаше против конституцията на България. дпс вън от всякаква власт

15

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДр. червен *** ти си достоен ученик на г-жа Лъжа. няма да споря с теб , а ще ти припомня , че Станишев се целуваше с Местан на митинга на Орлов мост . Това е истината , че БСП и ДПС са като скачени съдове .

14

Анонимен

преди 6 години

Нищо против нямам срещу ДПС,като се замисля и големи заеми нямахме през управлението на ДПС-БСП,но ОП са ми по-симпатични.

13

Анонимен

преди 6 години

На практика и без националистите Боко ще управлява. Просто неговия бизнес ортак Шиши е зад него. Те се грижат един за друг. Боко му осигурява държавни поръчки, а Шиши медиен комфорт. Отворете сайтовете на Шиши и вижте какво *** на Боко става там -Блиц, Пик.. Направо надминават "Работническо дело" от 70-те. И после тия от ДПС се представят за опозиция, аБойко уж нямало да се коалира с тях? Айде бе! Който иска, да вярва.

12

Анонимен

преди 6 години

ДПС са напълно излишна партия за България. Досега нищо хубаво не се е случило при тяхно участие във власта. БСП и ДПС винаги са в коалиция когато има какво да се краде. Сега няма какво да крадат и са полудели от яд , което е хубаво за Държавата .

11

Анонимен

преди 6 години

надлъгвали се с викове "долу Себастиан Курц!".а първият вдясно позира за новия германски календар

10

Тез ...

преди 6 години

...брадатите козли ореваха орталъка. Явно нашите наистина им пречат. Трябва да се спусне идеята националсоциалистически форум централна и източна Европа,та онез да са чудят ко да праят:) Напук на рязград ще гласувам за бат Валери. Няма да ви мине вота вота злобари.

9

Патриот

преди 6 години

O-о-о, г-н Киряз, ние сме далеч още от Австрия, Чехия, Унгария и Полша, където критикуваните от Вас "популистко-националистически" партии са на влас, но се надявам да ги догоним, само трябва да сме истински Обединени. Няма да оставим България да бъде погубена от ислямското нашествие. Вие не сте патриоти, а пета колония финасирана от вън.

8

Анонимен

преди 6 години

новото СДС

7

Анонимен

преди 6 години

ДПС са партия на правата а задълженията ги слагат на българите.