38

Анонимен

преди 6 години

Нали дадахте кородори на НАТО да бомби Сърбия с бомби с уран?Какво искате?Сърдете се на психодесните демократи, не на сърбите.Ама сега и ваште деца боледуват от рак, не само децата на сърбите.Радиацията с директиви от ЕС няма как да я спрете.

37

Анонимен

преди 6 години

Абе от лятото насам Турция праща хеликоптери през българското въздушно пространство, за да взема здравноосигурени в Турция пациенти, без да се интересува от това разрешаваме или не, а с нашите лекари в Сърбия няма проблем да се гаврят.

36

Armeec

преди 6 години

Malko im e ...trevalo i edin boy da im metnat...a tarnovskite sadii na besilkata...

35

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

С КАКВО ПРАВО БЪЛГАРСКИ ЛЕКАРИ ПРЕГЛЕЖДАТ В СЪРБИЯ ?!АКО МЕСТАН ПОКАНИ ТУРСКИ ЛЕКАРИ , КАК ЩЕ РЕАГИРАТЕ ?!

34

Петров

преди 6 години

Сърбите дълбоко ни презират като нация и е достатъчно само сръбският граничен полицай да те погледне за да разбереш какво е отношението им към нас. И винаги е било такова. Ние нищо не правим да променм това отношение, само им се слагаме и молим и се правим на фактор, какъвто не сме.

33

Анонимен

преди 6 години

До ПетровТе затуй му играят сега тоя шах с коня.

32

Петров

преди 6 години

Нали Боко Тиквонски се прегръщаше с Вучич и го заклеваше във вечна дружба а после се обяви за веилк лидер на Балканите който е издигнал България на небивали висоти и никой не смее да и противоречи. Ако беше нещо за Русия щеше да отвори уста като хипопотам, сега мълчи като мишка.

31

еДВИНЧО

преди 6 години

Едвинчо нещо е забъркал. Най-малкото като консул в Ниш не е съгласувал прегледите с местните власти. Ако е недомасленост, пак добре, но нищо чудно да е нарочно. Хич не му вярвам, тоз човек открай време изпълнява нечии политически поръчки. Добре го бяха забили в Монголия, за чий сега са го пратили на такова ключово място като Западните покрайнини.

30

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЕто това е сръбското лицемерие. Поморавието е било изцяло населено с българи. казали са им, че ще помагат на България и те са се записвали доброволци. После като са разбрали за какво става дума и вече е било късно. Накарали са българи да воюват срещу българи и са загубили. Но са се осъзнали и са се постарали в следващите години да ги направят сърби. Но все още в Поморавието има хора които знаят какви са, макар да не се обявяват открито от страх. Сръбския шовинизъм не прощава.

29

Анонимен

преди 6 години

Тия ли искат да са в ЕС?

28

Анонимен

преди 6 години

Прекрасна инициатива,само че както винаги неосигурена дипломатически.Трябвало е да бъде осигурена чрез Външно,а ако е имало проблем да се проведе под друга форма.Например културно-здравна лекция в Българския център.Малко по-хитро и интелигентно.Не упреквам лекарите,упреквам Външно.Все пак наште дипломати исторически три войни успяха да загубят,продължават в същия дух на некомпетентност

27

Анонимен

преди 6 години

Тоя сугарев що е дремал а не е оформил лекарската визита съгласно местните норми? Па и сега е отворил уста.

26

2013

преди 6 години

Сърбите реагират като жалки параноици и си показват пак отношението към българите. Само у нас има заблудени овце дето си мислят че са ни братя. Иначе - браво на докторите, хората в Западните покрайнини трябва да чувстват, че не са забравени и изоставени.

25

Активист на БКП

преди 6 години

А Сугарев защо е консул ? За да дава интервюта !!!

24

по кабеларките

преди 6 години

В знак на протест Едвин обеща този път, не да гладува, а де се самоизяде. След 19.00 часа. За да го дават по кабеларките.

23

евро-простотия

преди 6 години

в тоя ЕС са ни хванала точно като роби това нее демокрация това сие чисто робство.не можеш да говориш преди да са ти разрешили и т.н.овче стадо това е.

22

Анонимен

преди 6 години

требвало е да ги вкарат у пандиза за една седмица заедно с Сугарев та да усетят братската любов...

21

французин

преди 6 години

Дано вие българите сами се разбирате.Не съм българин по етнос, тук съм роден, цял живот живея тук и честно казано някои неща не ги разбирам.

20

французин

преди 6 години

Е то темата е още от след Освобождението.Не е от сега.

19

Анонимен

преди 6 години

До французинНормалните нации имат ценностна система, защото са богати и живеят, а нашенеца е беден, болен. Тоест проблем са му парите и лекарите, а лекарите кадърните заминават на вън и у нас остават мързелите. За това няма единност за която мечтаеш парижко.