77

Червените милионери

преди 6 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроб

76

Анонимен

преди 6 години

Само като го видя това червено *** което стоеше в поза партер по татово време веднага ми става ясно какви и останалите в ГЕРБ червен до червения мила моя майно льо.

75

Гърнев!

преди 6 години

*** и се гръмни ,някъде на тихо място!

74

конспирация - БКП

преди 6 години

До Тато из ПравецГърневски е като троянския кон на БКП в редиците на Герб!- Провален седесар!

73

Анонимен

преди 6 години

Какво имате против хубавеца от снимката?Ами да, благодарение на ГЕРБ имаме такъв просперитет, че 30% от населението избяга от България а 20% измря.Същевременно се провежда социологически експеримент - с парите от и на гърба на титулната нация едно малцинство се раз м нож а ва за да стане мнозинство.Това е то просперитет!

72

Анонимен

преди 6 години

Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака.

71

очуден

преди 6 години

До То6Какви нагаждачи е имало в Герб? Семето им е комунистическо!

70

Анонимен

преди 6 години

За крадците на прехода няма да говоря.Те са ясни на всички.Но и някои от тях са и гнусни.По-гнусни и от ккрастава жаба.Примерно Спас Гърневски,Митоди Андреев,Яне Янев,Антон Тодоров,Тома Биков,Георги Харизанов,Валери Симеонов.

69

Анонимен

преди 6 години

Това двукопитно с характерна дулица (***) от снимката, в качеството на какъв се изказва?Ако той е модел за просперитета, да признавам, че се е оял и това доказва просперитета му. Ако иска да каже, че ГЕРБ е докарал просперитет и за това му вярвам.Но трябваше да уточни, че е докарал просперитет за гербаджиите.

68

Анонимен

преди 6 години

По-неприятни от социалистите са ПРЕБОЯДИСАНИТЕ социалисти. Пример - нискочелия Гърневски!

67

поезия

преди 6 години

До Какви бивши борциБългариьо, за тебе те измряха и в Герб останаха.......................

66

Мен

преди 6 години

Не знам за заемите но баща ми смени два нови автомобили. А аз сам с 5 пати по големина заплата и не идва ред още за нов автомобил

65

Анонимен

преди 6 години

Е само дето хора не останаха в държавата да се радват на този " просперитет"! Полазател, който дава точна оценка какъв е животът в държавата.

64

АЛТЕРНАТИВАТА

преди 6 години

До Провалилата се БСПТУРСКИ ЯТАГАН ИЛИ СТАЛИНСКА РЪКА??? ИЗБОРЪТ Е НАШ!! НИЩО ДРУГО!!!

63

"-"

преди 6 години

Спас Гърневски: БСП води държавата до фалит, ГЕРБ до просперитет!-------"Крадеца вика - Дръжте крадеца!"-))))))))

62

НЛО

преди 6 години

До МММ....ХАМЕЛЕОН КАТО ПЧЕЛИЧКАТА МАЯ ОТ ПАРТИЯ В ПАРТИЯ КОЯТО Е НА ВЛАСТ!

61

позитано 20

преди 6 години

48 Я дай малко инфо какъв е твоя идеал? Не че не знаем де , ама все пак.

60

до Hafen die Wahrhei

преди 6 години

Твоя идол е бивш комунист член на бившето БКП.Завършил школата на ДС в Симеоново сэпрофил - пожарникар.Агент "доносчик" към Шести отдел на ДС с кодовото име "Буда".Част от създадената от А. Луканов бандитско - мафиотски комунистически ударни групи корирани от "бившото" ръководство на ДС в България.В ЦРУ имат доста богато досие на Тиквата.Една много малка част от това досие в ЦРУ беше публикувана от немски журналист.Излиза, че доста неща не знаеш за твоя "Идол".

59

OMG_Lucker

преди 6 години

Очевидно нескопосан опит на един нелицеприятен креатур да се "сложи" на вожда. Ако бях на мястото на Борисофф след това патетично слово на Гърневски щеше да ми се доповдига, честно! Разбира се най- вероятно ББ (ако въобще е разбрал за тази "реч") се е изкефил, той се кефи да чува овации.

58

срам и позор

преди 6 години

Ужасен съм.От такъв "просперитет" и деца вече получават инфаркт!.Един ден да ви надживея,но да видя как се мъчите.