97

Анонимен

преди 6 години

ГЛАВЕН ПРИНЦИП НА ДЕМОКРАЦИЯТА Е ЗАЧИТАНЕ НА ЧУЖДОТО МНЕНИЕ.НЕЗАЧИТАНЕТО Е КОМУНИЗЪМ И ФАШИЗЪМ.КАТО ГЛЕДАМ ТУК ИМА МНОГО МАЛКО ДЕМОКРАТИ, ОСТАНАЛИТЕ СА ОТ ЕДИН ОТ ДВАТА ВИДА.

96

Анонимен

преди 6 години

Някакви бабички се кланят на обществена тоалетна. Там ежедневно се изливат тонове урина и фекалии и съвсем правилно.

95

Анонимен

преди 6 години

Гледам снимките и се смея. Десетина сенилни, изкукали старци на средна възраст над 85 години и някакво младо момче с видимо забавено развитие. Вие сте бъдещето другари, дерзайте!!!

94

Съдбата

преди 6 години

До Анонимен 97на руското царско семейство е началото на убиства на деца /2 бр. на руския цар/, след които има още много. Това само червените каскети го могат, ако не броим алаходупците.

93

попо

преди 6 години

Ако изляза с пречупен кръст ще има ли проблем

92

русофил

преди 6 години

Това е една добра идея, която трябва да се превърне в традиция, и да бъде наложена във всички държави по света.

91

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 97 строго погледнато си прав -- растрела е толкова не кадърен та ги довършват с приклади и щикове

90

Анонимен

преди 6 години

НЕ СЕ КАРАЙТЕ,АМЕ НЯАБУРУТУ "Каква е съдбата на руското царско семейство" и ще разберете , че никой не е разстрелван.

89

УЧИ, НЕ БЛЕЙ!

преди 6 години

екзекОтират и Обиват май се пишеха с У

88

Анонимен

преди 6 години

На някои хора още им отекват залповете на Аврора в главите... хубавото е, че повечето са на преклонна възраст, но лошото е, че все още ги има.

87

Анонимен

преди 6 години

до 86: "За "русофилите" този паметник е на съветската армия, която ни е освободила от турско робство благодарение на Октомврийската революция.".....СъвеЦската армия е ни е освободила от турско робство за да спаси българските евреи от фашизЪма по време на Октомврийската революция !!!

86

Анонимен

преди 6 години

0SILANCE, сърди се на цар борис, той ни натика в този съюз с Германия.Два пъти сме тръгвали с Германия и два пъти сме свършвали с катастрофа. Сега е третият път и пак така ще свърши.

85

Анонимен

преди 6 години

До УЧИ, НЕ БЛЕЙ! в Англия убиват само Краля семеството оцелява ... във Фрация дори и якобинците не посмяват да екзекотират децата В ссср не просто обиват цялото семество ами и насилват две от моми4етата Анастасия и Мария аре не ми хвали тия скапани варвари рашките

84

ТИ СИ САМО РИНО

преди 6 години

Сталин е велик човек Рино. Ти не си и няма да оставиш следа.Всички американски президенти са убийци, затова са велики и образите им са по банкнотите и по скалите.

83

SILANCE

преди 6 години

До БРЕЙАМИ ДА НЕ БЯХТЕ ИЗБИВАЛИ ГРАМОТНИТЕ И МОЖЕЩИТЕ. ДА НЕ БЯХТЕ ГИ ОБЯВЯВАЛИ ЗА БИВШИ,ЗА ДА ИМ ЗАТРУДНИТЕ ДОСТЪПА ДОРИ ДО КЪШЕЙ ХЛЯБ. ДА НЕ БЯХТЕ БЕТОНИРАЛИ ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ,ЗА ДА ПРОИЗВЕЖДА ***,КОИТО СЕ ПРОДАВАТ САМО В СИВ И ТО,ЗАЩОТО ИМАМЕ ДОГОВОРИ. ДА БЯХТЕ УЧИЛИ НАИСТИНА И ДА БЯХА ВИ ВЪЗПИТАЛИ,ЧЕ ТРЯБВА ДА РАБОТИТЕ,А НЕ ДА МАНКИРАТЕ РАБОТА. Е,АКО БЯХТЕ ПРАВИЛИ ЕДНИ И НЕ ПРАВИЛИ ДРУГИ НЕЩА,СЕГА *** НЯМАШЕ ДА СТЪРЧИ НАД СОФИЯ КАТО ЦИРЕЙ,А ШМАЙЗЕРА ЩЯХТЕ ДА ПОЛЗВАТЕ ДА СЕ ГРЪМНЕТЕ ...

82

Анонимен

преди 6 години

Не всичмки остаряват . В днешните времена мнозина се разделят с живота млади. Катастрофи, наркотици, височинни селфита и пр.Така, че не разчитайте, че ще остареете.

81

Анонимен

преди 6 години

До 86То и мирише на такава... кой ли не го опикавал...

80

Рино

преди 6 години

На Сталин все още държат снимки. Държат снимките на един масов убиец.

79

Анонимен

преди 6 години

За "русофилите" този паметник е на съветската армия, която ни е освободила от турско робство благодарение на Октомврийската революция.Крайно време е да се премахне защото заприлича на обществена тоалетна.

78

БРЕЙ

преди 6 години

ОТ 30 ГОДИНИ ДЕМОКРАТИЧНО ЗАПАДНО И АПЕРИКАНСКО РАЗВИТИЕ НА СТРАНИТЕ КАТО СОЦА,ЛИБИЯ,СИРИЯ,ИРАК,АВГАНИСТАН ИДР,ГРУЗИЯ, УКРАЙНА СА ПРОКУДЕНИ МИЛИОНИ,ИЗБИТИ МИЛИОНИ,ТОВА СТАВА СЕГА А НЕ ПРЕЗ1917 ГОДИНА,КЬОРАВИ ЛИ СТЕ КАКВО,ЗА ВСИЧКО СА ВИ ВИНОВНИ ДРУГИТЕ,А ВИЕ НАЛАПАХТЕ ВСИЧКО ПОСТРОЕНО ОТ ОБИКНОВЕННИТЕ БЪЛГАРИ.,ЧЕ И НЯМАТЕ СРАМ,КАТО СИ КАРАТЕ ДЖИПОВЕТЕ,А НИЕ СМЕ ***,ГЛУПАВИТЕ И ПРОСТИТЕ.