56

Пророкът Гочо

преди 6 години

Ей по тая тема ГЕРБеругите не са се сетили да усвоят някой лев - лошо, другари, лошо!!!

55

Вили

преди 6 години

Много интересно.

54

Анонимен

преди 6 години

Явно тези учени са живели досега на Луната. Аз това го знам от началното училище.

53

Krom

преди 6 години

Ако има място подходящо за "трамплин" към близкия космос то това е Луната. Хем е "близо" до нас, хем - нали вече сме "ходили" с технологията на 70-те?! Т.е. сега не би следвало да има никаква технически пречки. Но ... гледаме към Марс? Защо не международна станция на Луната? С телескопи и т.н. Нещо там не е съвсем така. Телескоп от към "тъмната страна" би направил такива снимки в дълбокия космос, че някой учен би дал 20 години от живота си за тях, ама не? Какво е мнението Ви?

52

Krom

преди 6 години

Аз пък си мисля, тъкмо да е истина, ама ... защо след като 70-те години американците стъпват поне 10 пъти на Луната, след това - нищо? Къде е плувката? Не е ли най естественото място земната наука да си построи там база - хем да тества технологии, хем да наблюдава космоса без да и пречи земното влияние? Защо не се прави? И дали "нещо" чието име даже и не смеем да споменем, не ни пречи на "пътя" към прогреса? За мен не е логично. Какво мислите?

51

NoEC

преди 6 години

Тема за размисъл на моя любимец Ким Чен Ун :)

50

Ким Чен Ун

преди 6 години

Много добра работа. Сега кажете кое е най-близкото безопасно за взривяване небесно тяло за да знам къде да си тествам играчките

49

Анонимен

преди 6 години

Разбрах, че тези учени не стигнали до песента на "Йети"(Нети) - Луната спи.Те тръгнали нова версия на песента им "The moon and back". Ще се нари " R.I.P moon" вокал на изпълнението е Патока Клоун Трънмп.

48

Върколак

преди 6 години

Не пипайте луната!

47

70870877087

преди 6 години

ми то това се знае от 1000 години сигурно , всеки поне малко заинтересован от взаимовръзката м/у земята и луната , е наясно с този факт - изчезне ли луната , със сегашния живот на земята е свършено

46

Анонимен

преди 6 години

Неграмотен превод или глуповат опит за оригиналност. Не става въпрос за взривяване, такава вероятност е толкова малка, че спокойно можем да кажем, че е невъзможно. Това за което иде реч, е че Луната играе много важна роля за климата, въртенето, наклона на земната ос и въобще живота на Земята. Известно е от над век, че Луната се отдалечава от Земята с такива темпове, че ще са й нужни милиарди години, за да се освободи от земната гравитация.

45

Анонимен

преди 6 години

Невероятна статия. А ако взривят земята - човечеството загива. Това знаете ли го???

44

ха

преди 6 години

А от какъв зор трябва да се взривява луната? Могат ли да кажат американските учени? Да не би и там да има петрол?

43

Владо Кузов-швестера

преди 6 години

Три въпроса ме мьчат след тази статия : 1.Знае ли Бойко за тази ситуация ,за да вземе мерки?2.Ще може ли на воля да опипвам дечица ако луната се взриви?3.Какво се има предвид сьс следното -" По публикацията работи Мария Захариева" ,след като е абсолютен копи пейст статията?

42

омг

преди 6 години

Който още не е разбрал да му кажа-Луна няма! Това е обикновена холограма прожектирана от земята точно като сигнала на батман.

41

ИСТИНАТА

преди 6 години

И как го разбраха това като човешки крак там не е стъпвал и всички снимки на наса са правени с фотошоп.

40

Анонимен

преди 6 години

До ъгкНа Луната релефа й се променя,това е видимо и с просто око.Дали от астероиди,или от изкувствена дейност не знам.рускити касманафти копаят нова база, за да се борят със световния империализъм. камарите, които виждаш са от празни бутилки лосион.

39

Анонимен

преди 6 години

Учените не могат ли да завъртят по-бързо Луната, да се вижда и тъмната й страна?

38

Анонимен

преди 6 години

Това сега ли го измислиха или са го сънували нощес? Какви са тези глупости за взривяване на луната и кои са тези които могат да си позволят този лукс да я взривят? Тези да не би да си мислят че луната е голяма колкото главите им? Ех тея умници вече се чудят как да си оправдаят милиардите които усвояват и само измислят умнотии!

37

Ама че заглавие

преди 6 години

И какво излезе сега? - най-после учените разбрали това, което всички хора отдавна го знаят! А пък и Луната точно. Това изследване да не би да е правено в неделя, малко след като са гледали Аз проклетникът?