30

Анонимен

преди 6 години

на снмката - вляво Тримата Мускетарисрещу тях - Д'Артанян и Кардиналът .

29

Анонимен

преди 6 години

До до номер 9Интересно как така Станишев , Нинова и т.н. станаха милионери. Сигурно те купонясват на бит пазара. Абе това БКП-БСП сте много зле , просто ви трябва лекар .

28

Анонимен

преди 6 години

Сигурно пак са намерили някоя като Деса голмата Дуловска уста на някое кръстовище.

27

Анонимен

преди 6 години

Премиерът Бойко Борисов обяви, че вече е решил кой да е новият здравен министър, но не каза на коя отбивка на магистралата го е намерил.

26

Боко Тиквата

преди 6 години

"Видяха се и се разбраха: Властта е стабилна, здравен министър ще е..."...наш човек, с кого да делкаме източеното от НЗОК и обществените поръчки. По традиция първата задача на новият министър ще е да привика всички директори на болници с куфарчета в ръка, да проверят съвместимостта си. (несъвместимите получават ревизия).

25

Професор

преди 6 години

Мачкай Бойко комунистите!

24

Анонимен

преди 6 години

Не знам каква е програмата на това правителство, но основно се тръби за това европредседателство. 7 месеца се подготвят за следващите 6. А после още толкова ще отчитат какво са свършили по време на председателството. И така 2 години 0-ви действия в каквато и да е посока. Егати!

23

до номер 9

преди 6 години

Алоооо, промития мозък със стихчето! Ако беше за България нямаше да гласуваш за тази ..... ! Заради такива като теб Боленчо си купонясва в най-скъпия хотел във Франция, а ти си гризкай ноктите и дерзай! Ще се радвам да ми разясниш, с какво тези ш....и и наглеци допринесаха за родината ни!

22

Анонимен

преди 6 години

Престанете да пишете "Оставка",че вече ме дразните.Оставка се иска под прозорците на властта,а не пред компютъра.Никой в България не си подава оставката доброволно.Разберете го най-после и престанете да пишете глупости.

21

Анонимен

преди 6 години

Куче влачи суджуче!На чужд тумбак и 100 суджука са малко.Не пожелавай суджука на ближния си.Свинье гледа балък, юнак *** суджук.На бизнесмена сполука, на политика суджука.Голям суджук, железни врати отваря.Бог помага ама суджук не доставя.Като ти кажат дар ес салаам, отвърни дар е суджук.Да би мирно седяло, суджук не би видяло.Пожелаеш ли чуждия суджук, ще отрежат твоя.Не ще да се цапа, *** иска суджук да ***.Навързани като свински суджуци.Голям суджук ***, голяма дума не казвай,Суджук ми дай, суджук ми дай и повече не ме търси..

20

Анонимен

преди 6 години

Лесно забременява,но трудно износва мандат.Кой той?

19

Анонимен

преди 6 години

Ако нещо функционира с ОМРАЗА, това е ГЕРБ. Толкова много пари за ПИАРКИ, за пропаганда ,за тролене. На ГЕРБ кройката е такава.... Дори и трима души да останат в България , ще има 5 телевизии , 10 сайта и не знам колко журналистки за да обяснят ,че това положение на България се дължи на климата, комунизма. След границата много неща ще стават "национални стратегически обекти" . Какво председателство на ЕК топли обикновения българин. Напротив сега е време да се каже че това няма нищо общо с Европейска държава. Това е държава на победилият МАФИОТИЗЪМ.

18

DAWE

преди 6 години

патриотиките източват клинините пътеки ..

17

Анонимен

преди 6 години

Гербаджиите много ги е страх да не ги свалят от власт. Един път ги свалиха и започнаха разследвания срещу ББ и ЦЦ. И това прокуратурата начело с Цацата. А ако беше друг гл. прокурор? Хората направиха преврат, за да свалят компрометирания Орех и делата срещу ръководителите на ГЕРБ спряха. Сега същия Цецо обикаля из студиата и ни учи на морал и държавност. Повечето им министри, в кабинетите досега, са или некомпетентни или корумпирани или и двете. Иначе Нинова нямало право да говори за корупция, а ЦЦ и ББ са света вода и имат пълното право да кажат, че корупция изобщо няма. Да питам онези прот

16

Анонимен

преди 6 години

Един от Банкя пълни своята копанка.С голям и сит търбухза чуждите неволиот статуя по-глух !!!

15

Анонимен

преди 6 години

Дано, дано, дано до всяко добро същество застане поне още едно .....Тогава, тогава предвиждам такъв живот, че само си викам ДАНО! А те милите същества ни се ...... от любов към РОД И РОДИНА

14

Анонимен

преди 6 години

Защо "Докторските Дисертации" на Б. Борисов и Ц. Цветанов не са достъпни в итернет?Какви научни теории са ползвани в тези документи, каква е научната стойност на дисертациите, двамата плагиатствали ли са при написването им?Кога Борисов и Цветанов ще се явят на елементарен тест за интелигентност организиран от международната организация MENSA?

13

Анонимен

преди 6 години

ОСТАВКА, суджуци крадливи !Крайно време е да ви изринем и да върнете откраднатите милиарди !Шайка престъпници !

12

Анонимен

преди 6 години

"Властта е стабилна...".Ооооо,да!Много стабилна!Особено тия на снимката са мнооооого финансово стабилни.Как да не им завиди човек на стабилитета.

11

Чиновник

преди 6 години

Простолюдието, понеже нивото ви е такова, затова винаги си избирате да ви управляват такива като вас- алчни, крадливи и нагли. Това е нормално, но не е нормално да ги плюете, при положение, че сте същите като тях.