63

муууууаааа хаххахаха

преди 6 години

Абе, Коце Маца, защо бягате към прогнилия западен свят, а не към Русия, Китай, Северна Корея...?

62

Коце Маца

преди 6 години

До Руско КитайскияКолкото и да има /друже/ подобни на теб платени клакьори подръжници натози вече <Прогнил Западен Свят и начин на живот> по тези измислени български форуми в Интернет пространството, колелото на историята ще продължава да се върти и то ще се върти . . . до пълната победа на СОЦИАЛИЗМА !

61

хйлх

преди 6 години

До Руско КитайскияКалашников,лада Нива,танкове ,Миг,Су,космически двигатели и технологии и какво ли още не.Просто не са комерсиални производствата им,сиреч не търсят свръх печлба руснаците.За какво му е на човек да има милиарди ,а други да гладуват.Не че нямат милиардери ,но бат *** ги държи изкъсо и по необходимост.

60

към 52

преди 6 години

Приятелче, видимо, че не разбираш от икономика. Ще опитам съвсем накратко да ти дам бърз урок. Структура на външен дълг е колко процента от общата сума на кого дължиш. Около 30 % САМО от външния дълг на САЩ е към други държави. Най-големите кредитори във външния дълг на САЩ - Китай и Япония влагат в него, за да си стабилизират собствените валути (това вече е др. урок). Големият процен от дълга е към вътрешни оператори. Отделно цялата стойност на дълга е около 105% от БВП, което не е страшно.

59

Никога не е късно да

преди 6 години

До Стефан д-р ЧолаковНикога не е късно да станеш за резил!Д-ре чували ли сте за дублетни форми в българския език?Аман от пишман знающи!

58

Руско Китайския

преди 6 години

каква велика сила Русия..бе хора...Какво произвежда днес Русия..да сте чули марка руски компютри...а софтуер ..а телефони..а коли.пардон..ЛАДА..а с какви самолети летят руските авиокомпании..аман от рабирачи във форума..Русия е 3-я свят ..всички доходи са и от НЕФТ.. А Китай..Китай работи за САЩ..Китай изнася за САЩ и ЕС..Ако спре това..Китай е 0.0. И въпрос..бихте ли седнали в самолет китайско производство..Китай прави супер неща но с лиценз ..няма технологии ..няма ..без тях и Русия и Китай

57

х

преди 6 години

Явно атентатие в САЩ са ,за да подсетят Тръпмиту по-бързо да действа с войната!

56

до 47

преди 6 години

Преправеното газово оръжие в бойно представлява незаконно притежавано оръжие. Поговори си с адвоката :-D

55

do komentar 40

преди 6 години

то ако лае, начи не хапе бе

54

кака Лара

преди 6 години

Доналд Тръмп и Шиндзо Абе не разбраха ли че отдавна държавитеим са вече "бити карти" на международната сцена и нито едноважно решение от световен мащаб не може да се вземе без ВЕТОТОна другите две велики сили - Русия и Китай !

53

u4en

преди 6 години

Все повече ми харесва този германо - шотландски американец ! Давай Дони...опраскай бързо С.К. и се захващай с Раша ! Там ще ти е по-лесно - имаш примера на Рейгън !

52

Анонимен

преди 6 години

Япончетата и амерканчетата, питаха ли Китай какво имат право да правят и какво не?

51

Анонимен

преди 6 години

Севернокорейците изстрелват ракети винаги когато цъфне американската армия да прави "учения" с японците или южнокорейците точно до севернокорейската граница. Кой кого провокира?

50

Анонимен

преди 6 години

Санкциите не работят май. :D

49

Анонимен

преди 6 години

"Американският лидер подчерта за пореден път, че в момента се разглеждат всички варианти за решаване на севернокорейския проблем."След като американците разгледат всички варианти включително и военни, ще до заключението, че медийна декларация против севернокорейските опити е най-доброто решение. :D

48

краварите

преди 6 години

На времето ги харесвах,вече не!

47

Анонимен

преди 6 години

До до 44 46Хи-хи-хи....амчи то ИМЕННО НАСТОЯЩЕТО на този краварски обор не е добро! Нещо печатната машинка почна да заяжда.....Уж щяха да вдигат още лихвите, за да "изсмучат" инвеститорите от другите държави....ама нещо запецнаха! Видяха, че не могат да си обслужват и без това непосилния дълг! Абе я не ми говори, тия мошенн.ици са само борсови спекуланти и нищо друго, една ракета за космоса не могат да си направят, тръгнали акъл да дават на народи с по хилядолетна история! Аре джа...

46

нямат полезен ход

преди 6 години

Да ги стегнат икономически,и да не им обръщат внимание!Иначе света ще пламне!

45

някой

преди 6 години

Корея пуснали ракети, които прелетяли над Япония. САЩ няма да търпят повече??? Ще се бият до последния японец, нали?

44

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен И за финал като допълнение обичам кучетата само ако не са агресивни към мен и котките харесвам меджу другото тези с обратна захапка и съведските" кучета са ми любими средноазиатеца,кавкаската овчарка,московеца,алабай да не забравяме и най-умното куче немска овчарка страхотен пес!