58

Калеко Алеко

преди 6 години

Така е другари и товарищи, тези прасенца на снимката все пак трябва да оцелеят, а и да наддадат на тегло, за да има с какво да се хранят и такива като Вас. Все пак живеем в 21 век, когато човечеството се размножава в геометрична прогресия и трябва да се търсят по-авангардни начини за да се изхранва. В миналото хората са се хранили с биологично чести продукти, но са мрели като мухи от болести, които сега се лекуват и с антибиотици, така че лапайте мръвките и недейте да ривете ... !!!

57

Анонимен

преди 6 години

Много ***, много смрад! Истината е, че ние българите си разваляме месото, а не ни го налагат отвън и че "българско" отдавна не е синоним на "качествено"!

56

Соцялно слаб депутат

преди 6 години

Много ясно че месо бъкано с антибиотик и сирене направено от палмово месо ще ядете.А за кренвишете да не говорим от какво са направени.

55

до 59 от славянин

преди 6 години

И въобще по соц-а баба ми и дядо ми на село никога не са купували луканка от магазина, защото си я произвеждаха сами, че и на нас децата им по градовете пращаха по празниците - без антибиотици и каквато и да е химия както казах!

54

до 59 от славянин

преди 6 години

Луканката по соц-а идваше от двора на баба ти, без антибиотици и каквато и да е химия, и без да се страхува, че след като си e гледала прасето няколко месеца, някоя нощ банда кафяви ''ревизори'' ще дойдат да и го конфискуват, както е масовата практика днес при демокрацията!

53

Аз месо не ям

преди 6 години

Не ме вълнува какво яде плебса. Ганьовската мечта е да си пине и да си апне, и евентуално да опъне нещо чуждо.

52

шматка

преди 6 години

До 40Хехе тролиш ли бе1 В месокомбината не се отглеждат животни а се колят.:)2 Антибиотика не идва в цистерни:)) а е прахообразен и е в чували.

51

През 80-те

преди 6 години

Като се сетя,че баба на село се записваше за луканка за 9ти септември,щото само 4 броя отпуснали за селската бакалия и ми става лошо.Добре,че малко видях от тоя "велик"строй.

50

до 54 от славянин

преди 6 години

Днешните средностатистически земляни са клиенти на медицината и фармацефтиката от раждането си до смъртта си и с минимум по няколко хронични болести цял живот, ако ти на такава продължителност на живота се радваш, значи си голям ***! Целта е да бъдеш здрав цял живот, а не чувал с болести и недъзи!

49

вегетарианец

преди 6 години

Това е предимството да си лешояд. Получаваш и безплатно антибиотик, че и хормони. Хем здрав, хем надарен. Истински супермен. А аз от както спрях да ям, съм само болен и не ми става...

48

Циник до 43

преди 6 години

Пхахаха...плазмодийче - ти на тази кълка лежи шеметак! За разлика от теб - аз отдавна съм взел живота си в ръце.Не се оплаквам ( няма за какво ) признавам - обичам да чета как пом иярчета като теб вият по дуварите...как Боко ги евавал....как ТЕЦа ги евавал...как Енергото ги евавало...как парите им не стигали...как болниците били шайзе...как ядели боkлуци...Помиярщина както и да ви погледне човек!Седи си в зверилника - на запад манталитетни селяни не са ни нужни! Само ни излагате!Ааааахахаха

47

до: ррррррррр 49

преди 6 години

Е колко е скъпо? Я пробвай да ядеш плодове и зеленчуци само да видиш какво значи скъпо!

46

Анонимен

преди 6 години

ВЕГАН 2, в момента продължителността на живота е най-дълга спрямо когато и да е било. Освен това, ако се ограмотиш малко е необходимо месо макар и в малки количества поне 2-3 пъти седмично

45

Лк

преди 6 години

Лидл и Кауфланд - месото мирише на гадно щом почнеш да го печеш. От много години месо от горните два магазина не купувам.Нищо не казахте за хормоните.Като цяло месо в Бългрия - НЕ!

44

Анонимен

преди 6 години

Единствените неща, с които можем гордо да се сравняваме със западата това са ТАКСИТЕ и ЦЕНИТЕ.

43

ВЕГАН 2

преди 6 години

... Със сигурност е много по - добре да се залага на плодове и зеленчуци , отколкото на месо ... :) Макар , че и там НЕ се знае откъде са ... с какво са пръскани ... торени ... ГМО ли е... не е ли :) ... Но въпреки всичко е по - добрия вариант ... отколкото месните продукти , пълни с цялата Менделеева таблица !!! :( .......... После се чудете за огромния скок на тежките заболявания в последните 15 - 20 години "Демокрация" ... Това също е една от основните причини ! ... :( :( :(

42

рррррррррр

преди 6 години

Не стига че отровено ами и скъпо! И не само месото, Фсичко!На 64, преди да се пенсионираш, ставаш клиент на болниците и там те гледат като ходеш портфейл и ти досъдират кожицата, разбира се ако докараш до заветната мизерна пенсийка! Малко са тези дето получават максималната пенсия!

41

Анонимен

преди 6 години

Пак простотии - хем "у нас тъпчат животните с лекарства повече от другите държави", хем сме на 8-мо място, след най-големите производители в ЕС като Испания и Италия. Сензация изсмукана от пръстите, какви домашни животни отглеждат в Норвегия, Исландия и Швеция?

40

ВЕГАН

преди 6 години

:) ... Това сега ли го разбрахте , бе ? ... :) Все едно сте открили ... ТОПЛАТА ВОДА ! :) Месото , по принцип , е бъкано с какви ли не ХИМИЧЕСКИ *** за да изглежда ... свежо и червено ! А да НЕ говорим в нашенския Абсурдистан за какво става дума ... Тук , със сигурност , има повече ХИМИЯ от колкото месо ... в самото месо ! А кренвиршите ... Кренвиршите сигурно мога и аз да ги ям ... щото пък там няма грам ... МЕСО !!! :) ;) :)

39

Анонимен

преди 6 години

При комунистическия диктатор Живков, България беше на челните места по какво ли не, а децата ги изгледахме за без пари. Всичко това демокрацията разруши, за да имало повече избор..дрън - дрън..,та пляс! Дай повече избор на човека и той се оси*ра (особено българина). Питайте си бабите и дедовците колко "зле" живееха при комунизма, та сега и месо с антибиотици не могат да си позволят!