91

До Пенко Травеститя

преди 6 години

С тези пари 10 млрд. , като прибавим Бази , Мази , Вази и така нататъка не по 2000 - 3000 , а по 10000 - 15000 -20000 - 50000 лв. и нагоре та в Евро и Долари . И много други работи и екстри . Не е за завиждане , че дори и елементарна сметка не могат да направат , че искат и още , а па че не познават и парите , счетоводители и финансисти ли немат , те и другите решения така ги взимат .

90

Пенко Травеститя

преди 6 години

Не ви ли стигат 10 Млрд. Бюджет бе *** такива ?!! Не ви ли е срам бе просяци нейдни от организираната просия. Кой взима такива пари у държавата , че кво с толко пари не мое си сметнете заплатите от 608 лв. да ги качите на 2000-3000 лв. и нагоре. Че лесно е с толкоз много пари да се смета . Казваш от утре заплатата ми е толко , толко и толко , вече нема глад и мизерия . И счетоводството е слабо нещо . Та НАТО дава , та Европа дава , та държавата дава , на кучето в *** ли не сте бръкнали още.

89

95

преди 6 години

Забравих социалните работници с 450лв и общинските експерти със заплата 500лв. На медицинските сестри не им знам заплатите, ама сигурно и те са там някъде в областние болници. Та защо всички те заслужават по-малко от военните?

88

1

преди 6 години

При това положение,др.агент-иван,ще си намалите заплатите,и парите от намалението,ще отидат при младите,които искат,да служат на България,от вас,няма никаква полза.

87

Анонимен

преди 6 години

Амчи кой млад човек се хваща да работи в БАН за 400лв? Или за учител за 600лв? Нещо не разбирам защо военните трябва да взимат повече. Предвид това, че имаме колко 2 мисии в чужбина от общо 100 човека, 6 танка, 3 изтребителя и една фрегата? На това професионална армия ли му викате? Аз му викам виртуална. В смисъл несъществуваща...

86

Антрополог

преди 6 години

Армията да си направи охранителна фирма и да праща повече войници на мисии хем пари хем подържане на военна форма...А иначе Каракачанов да спре с мечтите за 2 милярда а да вдигне заплатите на войници и полиция! 600 лв е цената за 4 часа компания на "скромна мома" в студентски град....

85

Анонимен

преди 6 години

Най-доброто за армията са измислили в Швейцария.Служат по месец през някоя година,като стрелят и правят учения.Личното им оръжие си е в къщи.Няма ,чиновник,няма банкер,всичко по окопите ,стрелбищата,и бегом -марш по поляните,за швейцареца е чест,да ходи на воени учения!

84

Анонимен

преди 6 години

Да се запишат гробажиите да служат н няма ли желаещи що така евро-армия бe евро-пенсии и евро заплати да живее ЕС и евро-Боко.

83

Анонимен

преди 6 години

аз се махнах , сега со лепя гипсокартон в София и съм супер, а не да вися по студа на караули и да се занимаеам с дежурства и обслужване на 30г.техника...който и сла да служи за 600лв

82

соцялно слаб депутат

преди 6 години

Че 608 лв заплата чисто се пада 510 лв чиста българска пара малко ли ви е ?

81

аман от министерства

преди 6 години

ДА се ликвидират всички НАГЛО ПРЕСТЪПНИ МИНИСТЕРСТВА И ВЕДОМСТВА вкл МВР.Крадат десетки милиарди от народа оставен без доходи за оцеляване за тяхната ненужна издръжка ..В тях е пълно с диверсанти,чужди шпиони,платени нагли престъпници участници в ограбването на милиарди от народа и прането им през корупционни обекти..

80

Анонимен

преди 6 години

никой как кой, то да не е като да дремеш *** някое бюро по цял ден

79

СТАМАТ

преди 6 години

Ф армията ама никой не работи, ясно ле е!?Така, че и 300 лева са им много!

78

Васо

преди 6 години

До анонимен 587 И други държави си промениха обшествения строй, ама не всички си разпуснаха армията. Па ти бай си Тошо сънуваш. Че те и по негово време, ако от Москва му бяха разпоредили, той моментално щеше да я разпусне. Другаде ни стега чепика нас, ама внего ни е завряна главата. По-скоро в цървулското ни мислене и житейска философия. Щото тия преди Тошо, негови съратници унищожили по първата ни славна армия и изтребили куп офицери герои.

77

Анонимен

преди 6 години

Господ да ни е на помощ, ако стане конфликт на Балканите.България има най-слабата и най-обезкървена армия и най-корумпираната полиция, а политиците ни ще се скрият като мишки в имотите си или ще се разбягат към Западна Европа и САЩ.

76

Анонимен

преди 6 години

дано да върнат наборната служба...защо да назначават нови хора - наборните да ходят по афганистан

75

АМАН от крадци

преди 6 години

Каракачанов да провери НОВИЯ НАГЛО ПРЕСТЪПЕН БЮДЖЕТ има ОГРОМНИ РЕЗеРВИ ЗА ЗАПЛАТИ <ПЕНСИИ И ПОМОЩИ ВКЛ ЗА РАЖДАНЕ И ОТГЛЕЖДАНЕ НА ДЕЦА..КОНфискувайте поне 8 000 000 000 предвидени за КОРУПЦИОННИ ОБЕКТИ

74

Анонимен

преди 6 години

"И каква точно е ползата от армията, освен че харчат милиарди за заплати на шапките, а техниката я у а само на хартия."ОК, разпускаме армията, което означава, че автоматично излизаме от НАТО. НАТО е военен съсюз, в който участваш с армия и плащаш такса. Като нямаш армия, не покриваш критериите за членство, не можеш да участваш в операции, нямаш и военен бюджет с който да плащаш и изхвърчаш от пакта.А ако си включиш мозъка, дори да си извън НАТО пак ти трябва армия.

73

Страшно

преди 6 години

Новия воден цикъл е с нарочно инсталирани тежко токсични канцерогенни тръби от черен мазен полиетилен ниско налягане. Заедно с остро токсично прехлориране и хоп НЕМА МЕСТА В ГРОБИЩЕТО>.Всички лекари и пациенти трайно НЕЛЕЧИМО ОТРОВЕНИ вкл ВОЕННИ от поделение в града.*** като мухи от инсулти,инфаркти и скоротечен рак..НЯМА НЕОТРОВЕНИ

72

никой

преди 6 години

и при евентуално извънредно наложително използване 80 на 100 оръжията и боеприпасите няма да функционират коректно, ще има засичане и неизправност поради застоялост, неизправност и неподдръжка както и поради набралите годинки. Добре ще е да купуваме качествени нови оръжия лъхащи на топла стомана от запада Ако все още не го правим, то трябва да го включим в списъка за задачи за деня.