152

Анонимен

преди 6 години

До 157 Като си македонецот що не пишеш на кирилица?Еврейте от пределите на днешна БЮРМ отидоха в концентрационите лагери,защото населението на Вардарско нямаха нищо против това, и даже една част от тях,помагаха да бъдат пратени там.

151

Анонимен

преди 6 години

Добрите отношения между България и Русия няма да бъдат развалени от мръсни еврейски номера.

150

Анонимен

преди 6 години

БЪЛГАРИТЕ СЕ ГОРДЕЯТ ЧЕ СПАСЯВАТ ХОРА, ТОВА ЧЕ БИЛИ ЕВРЕИ Е С НУЛА ЗНАЧЕНИЕ.

149

makedonecot

преди 6 години

a kakvo stava so evreite od togashnata okupirana makedonija od bugarskata fashisticka vojska be TATARI?????

148

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Днес руснаците удължиха живота на 5-ти блок на АЕЦ "Козлодуй".Иначе скоро трябваше да плащаме ток по 50 стотинки за киловат.Вместо да благодарим на братския руски народ обаче евроатлантическите медии и власт у нас измислят някакъв скандал с Москва.

147

даа

преди 6 години

До Грешка,То името ти само говори за това какъв сиЕдна голяма грешка

146

Грешка,

преди 6 години

огромна грешка е спасяването на евреите в България ! Това ще го разберете след не повече от 10 години!

145

Долу Путин

преди 6 години

Алоо...Редакторчетата на Днес... ! Що така още не сте ме блокирали...? Спите ли бе? Приятелите ви в Масква ще се сърдят...

144

Анонимен

преди 6 години

До 137 Не хвали сърбите,те официално три дни/и то преди нас/са съюзници на Германия,докато английското разузнаване ,чрез неговите слуги не направи преврат в Белград и те скъсат договора с Хитлер.Лично Сталин е съветвал България ,да влезе в Тристрания пакт като даже е казал,,вероятно и ние ще влезем в него".Защо мислиш Царския архив ,бе отнесен в Москва и все още БГ историк не може ,да го види.

143

Долу Путин

преди 6 години

Айде бе редакторчета *** моля ви се да ме блокирате отново...!

142

кака Рада

преди 6 години

Наистина винаги съм се съмнявал с тази постоянно тиражиранановина в компрадорските ни средства за масова информация иизпълнявана като "мантра" през последните няколко десетилетия от продажните наши политици - *** !Съмнявам се също поради факта че един народ който търпи вече 10 години да бъде лъган и експлоатиран от един файтон хора,без морал и съвест и общество което не може да изкара ДОБРОВОЛНО /без пряката намеса на синдикатите/ поне 1000 човека на протест пред Народното Събрание би могъл да се опълчи в близкото минало и спре ЖЕЛЯЗНАТА машина на ТРЕТИЯ РАЙХ !Извинете

141

Анонимен

преди 6 години

До 144 Режима на Сталин не е целенасочено е избивал еврей,не малка част от тях бяха комунисти.Много народи в СССР пострадаха от него.Биробиджан е столица на Еврейската автономна област в Далечния изток.Сталин имаше планове да им направи република в рамките на РСФСР,но се провали понеже желаещите да се заселят са били малко.Ако е искал насила да засели няколко милиона ,мисля,че никой не не можеше,да го спре.

140

до 137

преди 6 години

Ако си чел история - щеше да знаеш, че Сърбия е враг на България!А не да ми ги превъзнасяш!Претопиха българите - останали на тяхна територия!

139

Анонимен

преди 6 години

До 139 сокол 9 Доброволците в Английската армия,не са армията на САЩ. Във Вермахта е имало доброволци от Холандия,Белгия,Дания,че и даже н.е.г.р.и от колонийте на Германия,да приемем ли ,че тези държави официално са влезли на страната на Германия през ВСВ.

138

ПЕТКОВ

преди 6 години

В друга статия си противоречите но такава е истината, не народа и червената армия а част от депутати и църква налагат на правителството на Богдан Филов на 08.03.1043 г. да отмени тайното споразумение с Третия райх да депортират българските евреи в лагерите на смъртта но това не важи за Македония които са депортирани от пристанището в Лом и това е позор за Цар Борис. Русите да не забравят, че Сталин депортира евреите в Биробиджан далеч до китайската граница а другите ги изби.

137

Сокол 9

преди 6 години

141 няма такова нещо Захарова говори как Червената армия била освободила българските евреи. Това е ДОЛНА ЛЪЖА . Първо тази пачча Захарова не нарича великата си армия с правилното и име защото не е Червна армия а РККА или Работническо- селска Червена армия и второ те никого не са освобождавали у нас а точно напротив заробвали са

136

Анонимен

преди 6 години

Не моето момиче, Цар Борис е гордост, защото той не е позволил да бъдат извозени.

135

Анонимен

преди 6 години

Захарова казва:Ние освоборихме от концлагерите. Външно казва:Ние спасихме от депортиране. Усещате ли разминаването? Едните говорят за едно, а другите за друго.

134

Сокол 9

преди 6 години

137 Само, че ние война на СССР не сме обявявали и през целия период на войната запазваме дипломатическите си отношения . Тяхното и нашето посолство работят нормално . Те ни обявяват война на 05 септември 1944 и окупират България

133

Сокол 9

преди 6 години

133 Много доброволци заминават да се бият в битката за Англия