21

Анонимен

преди 6 години

До До 11Много ниска топка, ***...

20

Анонимен

преди 6 години

Предлагам да последваме примера и да изстреляме към Марс всички бездомни песове, а още по-добре и всички болни кучкари с тях - така си решаваме всички проблеми с песовете и едновременно извършваме революционен за човечеството експеримент.

19

До 11

преди 6 години

Американците снимали Плутон! Хайде бягай бе! Знаеш ли че Слънцето изглежда като звезда от Плутон. А на снимките изглежда като осветен от стотици прожектори. Така както правят в Холивуд. И ти си се вързал на тая партенка...

18

Анонимен

преди 6 години

До АнонименToва, което написах по-долу, за Нац. Германия, Корольов, фон Браун...е самата инсторическа истина, която знам от руски документални филми.Те самите си го признават.Не знам кой 0-лигофрен може да цъка минуси на фактите.

17

Анонимен

преди 6 години

До ДжурналистToва е точно така, само дето малко *** го знаят. Първата държава с истинско ракетостроене е Нацистка Германия.Руснаците откраднаха ФАУ-тата и Корольов ги копира и преписа и то лошо,а американците откраднаха учените като фон Браун да има направят ракетите.

16

prepare for launch

преди 6 години

Германците се занимават с антигравитация и летящи чинии. Фау 2 е само за пред хората. А пък руснаците 80-те конструираха ,направиха и изстреляха станция Мир. На нейно място "великите" американци заедно с още няколко нации направиха МКС да не останат по-назад. После руснаците взеха че направиха и Буран, и накрая взеха че направиха и Антонов-225 та да качат совалката отгоре и взеха че закараха цялото тва нещо на изложението в Бурже. И като дойде великия демократ Елцин съсипаха авио индустрията.

15

Анонимен

преди 6 години

Ако бяхте изпратили Зелка или Тиква, до днес Веганите щяха да ви опрекват в убийствона биологичния вид , но на за куче никой не жали

14

Космонавт

преди 6 години

За всички който не знаят първият космонавт е Бойко тиквата спрете с спекулаците за някви кучета и Гагариновци

13

Анонимен

преди 6 години

а колко ли незнайни мъртви космонавти има преди Гагарин?

12

Джурналист

преди 6 години

Ако не бяха учените нацисти разработили Фау 2, нито руснаците, нито американците щяха да пратят и бълха в космосо толкова бързо след войната. Историята им дължи реверанс, ако и да са 'зли-учени'

11

Анонимен

преди 6 години

До АнонименРусия е фактор в Космоса колкото баба ми.Коментирай факта, че нямате даже самолетостроене, Аерофлот лети 90% с Еърбъс и Боинг.

10

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКъде били американците??!?!?!?!Абе ***, като стигнете до Плутон и пратите HD снимки, ела пак да говорим.

9

Анонимен

преди 6 години

Затова само Русия е фактор в Космоса. Американците са силни в специалните ефекти. Къде са им космическите кораби. В музея на киното, ха ха!

8

рускиня до 335

преди 6 години

няколко *** , познаващи само чушкопека от инженерни съоръжения, се изходиха във форума. Завист, глупост, простотия - очаквано недобра комбинация

7

СМЯХ

преди 6 години

Тези рашите са много зле .Тея са пращали кучета в Космоса , а САЩ са пратили Хора на Луната .Даже вчера казаха че САЩ са направили Апартаменти на МАРС с Хора .

6

Анонимен

преди 6 години

Калашников е краден от Хуго Шмайзер.

5

шматка

преди 6 години

До 6Наистина има доста съмнителни неща около този полет.

4

Анонимен

преди 6 години

Никакъв Гагарин не е летял, изстреляха празна ракета, която се взриви скоро след старта,а Гагарин вече чакаше на мястото на "кацането".

3

Анонимен

преди 6 години

"Изостаналите руснаци" са били предвидили тоалетна дори за куче, а американците дрищеха в памперси, докато руснаците не им подариха тоалетна за Космоса.

2

Анонимен

преди 6 години

Космическата история започна с пускане на животни вкосмоса(кучета,маймуни,руснаци) и чак тогава полетя в космоса американскиастронавт.