22

Анонимен

преди 6 години

А сега кой и "помага"?

21

Анонимен

преди 6 години

Значи 30 години двамката водят таен задкулисен двойнствен живот като лъжат тези които са ги избрали за партньори. Как да имаш вяра на такъв човек, пък бил той и президент? Уж президент на България пък кой знае какви ги върши тайно и за кого работи...

20

Анонимен

преди 6 години

Интелигентна и чаровна българка, а не като шарварестата пома-чорка, дето Шмугльото я кри цял мандат.

19

Анонимен

преди 6 години

До Деси-гургулицаАбсолютно вярно. Много елементарна жена, която се взима много "на сериозно".Тя май дава повече интервюта от президента. Май не и е ясно, че вниманието което получава е "по случайност".

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен.........Краля слънце,царя на суджуците,асфалт паша от Банкя, знае ли за тази статия?..........Знае, разбира се. Без негово знание в тази държава нищо не ства. Още повече, че е дал благословията си за сватбата на льотчика с Деси и се е възползвал като нсеки суверен от правото си на първа брачна нощ.

17

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 14Защо не направят това с премиера? Коя е жена му, как са се развели - карайте наред! Или там бият през пръстите?----------------слагат те в багажника и те карат на Витоша....после те копат...

16

Анонимен

преди 6 години

Аха, от 30 години значи си се боцкат тихо и дискретно, докато паралелно имат други връзки, създават семейства, децане че има нещо лошо, ама не е почтено спрямо семействата и партньорите

15

Анонимен

преди 6 години

математиката си е сериозна наука, правилно.

14

Burzum

преди 6 години

Хубавото е ,че всичките ни първенци са били отличници и златни медалисти от олимпиади...а аз ги мислех за прости....

13

Анонимен

преди 6 години

Ех... А можеше на корицата на списанието да е мъжО на Цецка и да придружава Майката на нацията в ролята на първа дама по държавите. Мъка герберастка и много силна, още не могат да я преглътнат.

12

Анонимен

преди 6 години

Коментарите под една статия сигурно носят печалба на брой и това е стимул за изданието да помества подобни пасквили. Вчера беше с онова Нищо Плевнелиев, днес се ровят в чаршафите на Радеви .... Защо не направят това с премиера? Коя е жена му, как са се развели - карайте наред! Или там бият през пръстите?

11

Деси-гургулица

преди 6 години

На Деса Радева едно трябва да и се признае - ако глупостта можеше да лети, тя би литнала като млада гургулица...

10

Анонимен

преди 6 години

Бая са я фотошопнали, изглежда на 18;) Виждал съм я на живо, изглежда като сбръчкан кон.

9

Анонимен

преди 6 години

Хайде стига с това, развалила му семейството! Ако всичко в семейството е ОК, кой може да го развали? Не познаваме бившата му съпруга за да сравняваме. Радев си знае, с кого се чувства най-добре. Това е негов личен избор. Деси била такава или онакава??? Това не е ваша работа, вие не живеете с нея. Защо българина не престане да се бърка в личния живот и дава оценки? От села и паланки, всякакви, без образование и култура, как била облечена, защо така а не онака. Жената на президента е. Точка.

8

Пилот

преди 6 години

А разказала ли е как го разведе и си заряза жената и децата заради нея?

7

Анонимен

преди 6 години

Приказки от 1001 нощ, всички знаем, че сРАДЕВ е женен с деца. Тая какво иска да каже ? Че са били любовници още преди да се ожени ли ? :D Няма куража да си признае, че му е развалила семейството, за да го вкара в политиката. Тая има някакви зверски комплекси за малоценност, че е от село. Предишният й мъж е бил политик от БСП, обаче това не е достатъчно. Тогава усеща, че сРАДЕВ има потенциал за президент и започва да го обработва.

6

Дългата Деса-златна

преди 6 години

Дългата другарка на Руми Радев - Деса ще ни излезе златна. Да са живи и здрави данъкоплатците. Не знаех, че тя е била толкова ценно национално богатство, че да я охранява НСО за 15000лв. месечно. В същото време много българи гладуват

5

Анонимен

преди 6 години

помагал като например да я назначи на два щата на измислени длъжности. с държавните пари да издържа любовницата си

4

Анонимен

преди 6 години

Да каже какви ги е вършила, когато е била секретарка на Учиндолския ТрофоноФ :D

3

Анонимен

преди 6 години

Стига сте не занимавали с тия мелодрами, нормалните хора се отвращават oт тъй наречения ни елит. Да се цитират и плагиатстват мисли на човека бомбандирал София не говори добре като нямат какво да кажат да си мълчат.