43

Шопо

преди 6 години

Я че се облека като Вожда Мазното гов.о...

42

аграрио

преди 6 години

Мръсни дърти селяни, ограбени и кисели, нека всеки да празнува каквото си иска. И не забравяйте да псувате телевизора тази вечер, докато се пие ракия. Време е един метеорит да падне тук

41

Фсб

преди 6 години

Ще празнувам каквото си искам, за да ми е кеф, като не искате - не празнувайте, това си е ваша работа, както си е моя какво да празнувам аз и какво не! Хелолин е един хубав повод човек да се повесели, а не да злобее...

40

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 37И заради такива, като тебе децата ще са нещастни.

39

Анонимен

преди 6 години

Купих за приятелката си костюм на Жената Чудо а аз си взех костюм на Светкавицата от интернет.

38

сАобщениеЕ

преди 6 години

Прудавам страшни маски и кустуми за празника. МНого са тарсат 1. Баба Цецка - жената вамп - 2 лв1. Боко *** - всъщност това е светеща тиква - 50 ст1. Брадата на Валерко - от натурални материали, от на коч топките. Преди да я видиш я помирисваш - 100 лв

37

Анонимен

преди 6 години

Няма да споменавам през какво ми е, че днес е Хелоун нито аз нито моето дете празнува и ще празнува този празник

36

Анонимен

преди 6 години

СХОДЕН БИЛ С КУКЕРИТЕ добре,ама къде е ПРОПАГАНДАТА ЗА КУКЕРИТЕ ДЕСЕТ ДНИ ПРЕДИ КОЛЕДА,КЪДЕ Е ПРОПАГАНДАТА ЗА СУРВАКАРИТЕ ПРЕДИ НОВА ГОДИНА,колко КОЛЕДАРИ ТИ ДОЙДОХА,КОЛКО СУРВАКАРИ ТИ ДОЙДОХА,КЪДЕ СА ДЕЦАТА КОЛЕДАРИ И СУРВАКАРИ ДА ИМ ДАМ???Досега един път дойде племенницата за "хелоуина" КАКВО ДА И ДАМ КАТО НЕ ГО "ПРАЗНУВАМ"оттогава не идва а и вече е голяма,синът ми САМ си реши че това е ГНУС и никога не е вампирясвал,ако дойдат деца ще си тръгнат,защото това за мен не е никакъв празник.

35

ТHE Патриот

преди 6 години

Пълен бойкот на всякакви западни ***!

34

Анонимен

преди 6 години

Абе вярно, че от българина по-марлно създания във вселената няма ама малко се увличате да съдите хората какво могат и не да празнуват...

33

Анонимен

преди 6 години

Разбира се че Коледа и Великден НЕ СА КОМЕРСИЯЛНИ ПРАЗНИЦИ,такива ги правят медиите и все пак сме 21век,а за тия празници българите ВИНАГИ са купували по нещо ново за децата си да ги зарадват,но сега това което се прави Е ОТВРАТИТЕЛНО!Аз например НЕ ПОНАСЯМ реклами а по коледните празници издивявам от "коледните"реклами и прИмоции!Децата така вече са научени идвал "дядо Коледа" те НЕ ЗНАЯТ за РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО,е КОЙ ГО НАТРАПВА "дядо'ти Коледа и кой ПРЕМЪЛЧАВА РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО ами МЕДИИТЕ!!

32

Анонимен

преди 6 години

До 37Ти изобщо имаш ли идея какво е Хелоуин от къде идва и за какво става въпрос? ТАка като гледам, НЕ. Хелоун е келтски празник много сходен на нашите кукери. Ама какво да обяснявам на религиозен кретенoид вярващ в литературни герои като богове и дяволи. Аз го празнувам за да си направя купона с приятели и честно казано си е лично моя работа какво и как празнувам не твоя.

31

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 27Ми ти за какво го празнуваш, за пиенето или за наркотиците, все си в кюпа на Лукавия, само че не го осъзнаваш.

30

Анонимен

преди 6 години

До Последни временаИ кой беше ти, че да даваш на хората тон в живота? Не е твоя работа какво слушат, празнуват или правят семейства. Много на сериозно сте се взели нещо май?

29

До 26

преди 6 години

Когато ти звъннат лапетата в костюми на вратата, не им ли отваряш да ги почерпиш и зарадваш?

28

Последни времена

преди 6 години

До Анонимен 26По същата причина, по която стават вегани, слушат пропаднала пропагандна западна поп и рап музика, обличат се като леки жени, не правят семейства, живеят ден за ден, нямат уважение към родителите си, викат им изгубеното поколение, напрактика всичко след 89та родено насам..

27

Анонимен

преди 6 години

Никой не празнува Хелоуин от религиозност. Ми се махате с тия религи, че ми писна от вас. Оставете хората да празнуат каквото си искат. Не е ваша работа. Като не ви харесва не го празнувайте. Арееее.

26

Анонимен

преди 6 години

Какво празнуваш ГЛУ..КО НА ТОЯ "ПРАЗНИК",ако си християнин КЪДЕ ВИДЯ В ПРАВОСЛАВНИЯ КАЛЕНДАР ТАКЪВ ПРАЗНИК"ВСИ СВЕТИИ'ако си АТЕИСТ КАКВО ТОЧНО "ПРАЗНУВАШ",ако си католик ЗАЩО НИ СЕ НАТРАПВАТЕ,ако си КЕЛТ ОТКЪДЕТО ИМА КОРЕНИ ТОЯ ВАМПИРСКИ "ПРАЗНИК"ЗАЩО НИ ГО НАТРАПВАТЕ???КАК ТАКА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ПРАЗНИК ВИ ДРАЗНИ А ЧУЖДИТЕ ВИ РАДВАТ???Псевдоснобарски,"модерни"ЛИГЛИ И ЛИГЛЬОВЦИ,по дефиниция тъ..и но с претенции!!

25

Анонимен

преди 6 години

Рублофилските *** от атеисти станаха запалени християни. Смешници ковренски.

24

Анонимен

преди 6 години

До HelloLeninМасовият бълагринът знаеш ли как празнува Великден? Отива в 24ч на църква, за да се разбере с групичката, в коя кръчма ще ходи да се напие после. Празниците се празнуват за здраве, а не за някакви комерсиални-сатанистически цели.