16

Анонимен

преди 6 години

Щатите разглеждат Европа като икономически конкурент и правят възможното да я дестабилизират. Те провокираха процесите на дезинтеграция на Югославия и анализаторите им бяха много наясно, че откъсването на Косово от Сърбия ще рефлектира с подобни напъни за независимост и на други места в Европа. Просто не знам защо европейците се хванаха на тази въдици. С Косово ЕС се простреля в крака, тепърва има да търпят последиците от това г.лупаво решение.

15

Анонимен

преди 6 години

До АнализДобре тренираш,ама още трябва!

14

Реалист

преди 6 години

До Анонимен 10 Малиии, борците за свобода...Ти да не си Ернесто Че Гевара? Мина времето на такива мизерни борци за беднотия.

13

А бе

преди 6 години

До АнонименПроблемите на Каталуния(ако се отдели) ще ги решава който ги подтикна към това-Израел!Излезе информация,че Израел ще осигурява международна подкрепа,а централната му банка ще поеме финансите на Каталуния.А когато ев*реите се захванат с нещо-работата е сериозна.Въпросът е дали наистина смятат да разцепят Испания* или само да стресират и дестабилизират Европа?*Отделянето на Каталуния ще е сладко отмъщение за ев*реите за изгонването им от Испания преди 500г.

12

Отговор

преди 6 години

До ПЛАШАТ ЗАЙЦИТЕ 6 Абе умен, я ни обясни на нас заблудените заща вие *** искате ЕС да се разпадне? Дали скритичко не си мечтаете отново да се върнем в орбитата на бедна Русия? Това няма да се случи... Ех , мечти.

11

Реалист

преди 6 години

Какво Белгия , съд и бесило за държавно измяна. Да е мислил , преди да разбуни дяржавата. Ай сиктир.

10

Анализ

преди 6 години

Блестящата изборна победа на генерал Борисов през пролетта вдъхнови човечеството и прогресивните лидери поведоха народите към благоденствие и цивилизационни развитие.Днес обаче, хората с притеснение наблюдават поредицата грешку, които президентът Радев продължава да прави. Отново на днввен ред идват страховете на хората, светът отново навлиза в криза.

9

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До колкото се не лъжа Белгия е член на ЕС и като такава на територията и действат наредбите на ЕС за репатриране. Може да иска от Русия убежище и за по-сигурно ще го пратят в Сибирь, никой да не го закача!

8

Анонимен

преди 6 години

Интересно, ако предположим че каталунците се отделят, как смятат да я карат при положение, че са извън евросъюза и никоя държава няма намерение да я подкрепи (с изключение на Абхазия, май никой друг не заяви някакъв вид подкрепа за признаване). Смятат ли, че могат икономически да са самодостатъчни, без икономически и политически връзки с останалия свят. След броени месеци сами ще молят Испания да ги приеме обратно.

7

законът е за всички

преди 6 години

Всеки , който нарушава законите ще си получи заслуженото наказание и Пучдемон не прави изключение !

6

ПЛАШАТ ЗАЙЦИТЕ

преди 6 години

Демек бягай, а ние тук ще се разправим с останалите. Няма да ви стигнат затворите да натикате няколко милиона каталунци. Даже ФРАНКО не успя да ги усмири напълно въпреки разстрелите. А тия се правят на ДЕМОКРАТИ. Маските паднаха . ЦАРЯТ Е ГОЛ. Свобода и демокрация... Някъде другаде , ама не и в ЕС...

5

няма логика

преди 6 години

До Анонимен 4Има само политически мераци!

4

Анонимен

преди 6 години

И каква беше логиката от референдума,че властта се спасява поединично и оставя народа си измамен.

3

да живее единството

преди 6 години

На предателите и сепаратистите не им остава нищо друго освен да бягат и да искат убежище ! В противен случай ако останат в страната ,чака ги най-тежкото наказание за сепаратизъм и предателство ! Но където и да отидат отмъщението на родината ще ги намери , светът ще им се стори тесен !

2

Хм

преди 6 години

Тая каталунска история(истерия) добива гротескни измерения....

1

Анонимен

преди 6 години

Пучдемон да иска убежище от Стойчков !!!