31

До 32

преди 6 години

Умен си ти умен.Не знам кои са шмиргите които казваш,но ако това означава нещо ,,залупено",ти си в първите им редици.Или си изключение? Речника ти показва че си заслужаваш политиците.Или ти си Уелският принц и не гласуваш.Хвала на теб,умно чедо!

30

Анонимен

преди 6 години

Ааааа, майката и бащата избягали, щото знаят,че ще ядат бой, обаче не предупредили персонала на болницата.

29

Неа

преди 6 години

Да ходи в гората и повече да не се вясва сред нормални хора

28

Неа

преди 6 години

Нищо няма да стане от тоя нехранимайко дето и баща му не го иска ...

27

Неа

преди 6 години

Един 8 годишен тъпан онзи ден буйстваше . Опитах се да го укротя . В последствие се оказа , че баща му ходи на фитнес и пие протеини и на него също му давал и му казвал да бие децата в главата . Учил го на хватки да има с какво да впечатли децата . Та ако се чудите от къде идва агресията ...може да питате първо от какво семейство е ... В здравите семейства агресията липсва .

26

12570

преди 6 години

Крайно време е да разберем кой плаща за спешната помощ, оказана на пияници и побойници, на техните жертви, както и на пострадали в пътни нициденти. Виновният да поема всички разноски. А тези, които нападат медицинско леци да бъдат принуждавани не само да платят обезщетение на пострадалия, но и нболничното заведение. По отношение на наркоманите очевидно се налагат предохранитлени мерки - пректалено голям е рискът за медицинските работници.

25

Анонимен

преди 6 години

Демокрацията не е виновна че политиците не искат да направят нормални закони.

24

Анонимен

преди 6 години

На надрусани и пияндурници да не се оказва медицинска помощ.Никой не им е наливал в устата алкохол нито ги е надрусал насила-не са болни.Съзнателно се самоубиват.Да се оправят сами.

23

Анонимен

преди 6 години

До дъртия фашист (комунист)И сме с повече пари и сме свободни и могем да пътуваме за 20 евро до Рим или Милано или Лондон. И децата ни учат из цяла Европа и Щатите точно там където учат и децата на борците против загиващият Запад.Ти що не си в Москва ми се мъчиш тука, а?

22

Анонимен

преди 6 години

Преди 120г имаше една повест "криворазбраната цивилизация".сега някой трябва да напише "криворазбраната демокрация"

21

Дърт комунист

преди 6 години

Искахте "демокрация", ето ви демокрация. А това че нямате 5 лева в джоба няма значение, важното е че сега сте свободни.

20

лош пацент

преди 6 години

Браво на боксьорчето тези мафиоти в бели престилки друго не заслужават. Като почнем да ги бием сутрин обед и вечер ще се научат да не ни е*ват и да ни лекуват както трябва.

19

Анонимен

преди 6 години

Къде е била охраната на болницата? След като явно е бил рисков защо не са поели никакви мерки за безопасност? Сестрата трябва да съди болницата до откат за това.

18

Браво

преди 6 години

Браво на полицията и охраната на Пирогов

17

Анонимен

преди 6 години

Защо не е бил вързан с балазници за кревата този *** ?И защо ли са зо приели в Пирогов ? сега е бил случаят да го боднат с една свръх доза и да се приключи, нито полезен за себе си, нито за семейството, нито за обществото

16

Анонимен

преди 6 години

Щом е боксьор ясна е работата.Живея в квартал със спортисти знам що за стока са.Тва боксьори,борци,щангисти,мма биячи... Не са добре с нервната система тия хора.Лесно изригват от нищото,нямат себеконтрол,жестоки,зли избухливи като отидат някъде все гледат да счупят нещо да да бият някого кръв да се лее разрушения да има.Безкрайно парадиране с животинска сила плюс комплекси от провинциален мачовски характер.Може би 2-3 от 100 са нормални но не е сигурно.

15

Българския Народ !

преди 6 години

15 години на топло за пребилия медицинската сестра !!! Минимум !!!

14

Анонимен

преди 6 години

да ама бизнеса с упойващи вещества върви добрепод зоркия поглед на ГЕРБкакво тук някакъв си инцидент

13

Анонимен

преди 6 години

Що бе. Айде 20-30 бона да и плати лечението и готово. Ама и родителите са шитни големи.

12

шматка

преди 6 години

Да бе.Не съм виждал само с трева да не знаеш на кой свят си.Родителите му са го знаели що за г.о.вно е като се надруса и просто са избягали.