108

Анонимен

преди 6 години

а полу4еното от Нинова е поредната загуба на Бсп на изборите

107

Дежурни

преди 6 години

Как си личи,че дежурните БСП хейтъри са на разпивка след конгреса,никакви ги няма!Др.Кутев спи ли,що ли?

106

А др.Нинова

преди 6 години

казала ли е на конгреса какво предлага нейното (евентуално) управление: Цитат: Мир, чиста и свята република, равенство между хората, любов и признателност към Русия. No comment...И АКО е така- тези хора ЯВНО ИСКАТ да ВЪЗСТАНОВЯТ годините 1945-1989.НЯМА да мирясат БЕЗ РУСИЯ!! - за българския народ: ОБЕЩАЛИ СА!! А Станишев, и вси видни ДРУГАРИ ще бъдат на старини в САЩ и "гнилия Запад."

105

Нов

преди 6 години

Скучна работа този конгрес. Събрали се да клюкарстват и да обсъждат ГЕРБ. Един вид конгреса е в чест на ГЕРБ :) Поне тия от младежката организация да бяха подготвили нещо - стихчета, песнички ..., да стане малко купон :)

104

КурНи на власт

преди 6 години

Ще е равносилно на ново руско робство Освен рушки далаверки друго няма в главите на дрОгариъе...

103

Гробокопач

преди 6 години

До Кид ШелинБорисов сам, няма как да бие БСП. Кажи си го ясно: ще отида да гласувам за ГЕРБ, за да не спечели БСП, начело с Корнелия, да я сменят и да дойде другото БСП, начело с Гергов, с което Бойко ще направи политически съюз, з ада управлява. Защото икономическият е явен отдавна.

102

Кид Шелин

преди 6 години

Курнелио,ще спечелиш избори,когато ми цъфнат налъмите.Бойко ще ви бие по кофите,докато е начело на ГЕРБ.Можеш само да сънуваш тази победа.Само,че като се събудиш,краката ти ще се голи.

101

Г-жа Решетникова

преди 6 години

Нещата, дето ги рисува ***(другарката Решетникова) трябваше да ги постигнем още на 10 конгрес на БКП(1968 г.). Пфу не успяхме, защо ли? А сега ще ги постигнем,а дано ама надали! Има ли още хора(освен електората на БСП, предимно възрастни хора жертви на телефонни и политически измами ), които да вярват още на г-жа Лъжа ? Има събрани пари за изхарчване в държавата ,това поне червените го умеят добре. Ще допуснем ли комунистите за пореден път да съсипят държавата ?

100

Анонимен

преди 6 години

колко мъка има по тоя свят

99

Анонимен

преди 6 години

Това е втори конгрес за тази година.Айде от догодина по три.Конгресите не са ли за налагане на нови идеи и "алтернативи".Защото продължавам да чувам-Борисов-това,ГЕРБ-онова.Те нямат нужда от реклама,а от достоен противник...

98

Анонимен

преди 6 години

7-мо фото е ясно, ама 6-то - кърти мивки."Стар партиен другар в потрес" - този човек наистина е разочарован.

97

Анонимен

преди 6 години

Добре де, това ясно. БСП все това иска - "ГЕРБ вън от властта."Мине не мине, все тоя рефрен. Е дайте нещо ново.Ние сме ангели, пък те не са. Ние каквото си взехме, взехме, ама искаме още, сега никой да не взимал.

96

Гробокопач

преди 6 години

До Хитър ПетърГордееш се, че си спечелил избори, след всеки управленски провал? Това е констатация, не за величието на Борисов и ГЕРБ, а за твоето собствено интелектуално и духовно падение;)))

95

Гробокопач

преди 6 години

До До баба КунаНе знам за 6 месечно управление на "комунистите", но виждаме какво става след многогодишно управление на ГЕРБ, начело с единственият с партийна червена книжка в България, непрекратил членството си в БКП и гордеещ се с това, а сиреч Бойко Методиев Борисов!

94

Анонимен

преди 6 години

Първо трябва да разжалват мистър "кебапче срещу глас" с кривата глава, за да има честни избори. Иначе поводи за недоверие има всеки ден.

93

Нов

преди 6 години

Вместо да се напъват толкова, да си бяха пуснали филма Мечтатели от 1987 год. :)

92

Анонимен

преди 6 години

Минова-ааа,това не ти е кръчмата да влезеш,да седнеш и да поискаш две мастики с боб чорба!

91

Анонимен

преди 6 години

От миналата година по това време другарите сънуваха, че ще спечелят изборите и си повярваха на съня! Не могат преглътна разминаването на практика. Особено драматично се вживява вожда им, която с всеки изминал ден губи управленски шансове, защото безпощадно одъртява и безнадеждно оглупява!

90

Анонимен

преди 6 години

Да проблема на държавата е точно в такива като 84-баба Куна.На такива разчитат комунистите и заради такива още дълго ще ,,ручаме жабетата" Инертна и жалка интернет младеж.Хора без собственна позиция и мисъл.Те скоро ще влязат във възраст за гласуване и заедно с престарелите чугунени глави ще ни върнат пак в 80те-90те А който ги е преживял и оцелял знае за какво иде реч.А на децата им е широко около врата,те си мислят че такава слободия е била винаги.

89

Анонимен

преди 6 години

Като видя Боку и Цецу ми става едно драгооо на душата .Само тях гледам