9

НАЙ–НОВИТЕ

преди 6 години

трамваи в СОФИЯ са старите РЕНОВИРАНИ швейцарски трамваи, ДАРЕНИ на ДАНЧЕТО. Само не казаха, дали не сме си платили реновирането, щото тогава май по-добре да бяха купили нови

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Другаря червен каскет пак намери с какво да плюе кмета и ГЕРБ . Явно лично Фандъкова се е качила на трамвая и му е запалила цигарата . Толкова елементарни хора има само в БСП .

7

3

преди 6 години

3,Не и не ми пука. Взима заплата и се е съгласил с правилата. Като иска да пуши, да си търси работа на друго място.

6

Аман

преди 6 години

Уффф, аман от такива активни пушачи. Вечно са много компетентни, не спазват законите и не усещат как вони от тях.

5

БРЕЙ ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ

преди 6 години

Не само ватмана, ами и гражданите и селяните от СОФИЯ ще си запалят цигара за да преживеят екстремното пътуване със 50-60 годишните трамваи, които повечето помнят като деца.

4

2

преди 6 години

Заради такива, като теб, сме *** на Европа. Има правила и трябва да се спазват. В градския транспорт пътуват и малки деца и е недопустимо мишка да пуши, докато е на работа.

3

ех

преди 6 години

Някой знае ли че този човек не слиза 8 часа?

2

уффф

преди 6 години

аман от такива активни граждани. Все са много компетентни, все много спазват законите ама кой ги знае дали и те не си мятат чантичките с *** от терасата

1

Анонимен

преди 6 години

Не само трамваите, а целият градски транспорт в София е абсолютна ***. Знам го от първа ръка защото пътувам всеки ден поне с 3 превозни средства в едната посока и още поне толкова обратно.Фандъкова само разтяга локуми по медииите и си прави евтин ПР.