218

Трак до 232

преди 6 години

За разлика от руснаците , нормалните хора развиват технологии в помощ на човека , а не за неговата смърт.

217

хехе

преди 6 години

писна ми от анализаи на псевдо учени ...мине не нине и току някой си неизвестен поитолог ...журналист или пък психиатър ..направи някакво изказване ..я за Путин ....я за Тъмп ...я за меркел ...и всичите ни медий се хвърлят да публикуват ...попарата забъркана от него .... след 2 дене никой не си спомня какво е казал този и какво точно е имал в предвид !

216

анонимен

преди 6 години

Разбира се, американците са технологичния лидер в днешния свят, но руснаците никак не са за подценяване, защото успешно поддържат паритет с тях във военните технологии - нещо, което не се удало на никоя друга страна. В момента в Русия са в ход мащабни програми за нов технологичен скок и Путин заяви, че ще си върне учените, които са в чужбина, защото сега в Русия има работа за много учени

215

анонимен

преди 6 години

След 15-20 години ще видите Нигерия и Конго като африкански икономически тигри с по 200-300 милионно население. Трябва да разберете, че светът се променя;

214

майорски

преди 6 години

абе те руснаците трябваше да са фалирали още миналата година 2016 ...най късно тази 2017... ама Русия си продължава да си се развива икономически ръст има въпреки санкцийте .... строят си Мостове космодруми...АЕЦ-ове... водят си война в Сирия ..и то победоносна ...Путин му гостуват от Франция Израел Италия Турция Китай Япония Иран , Индия и др държави ...Целия Руски народ потдържа Путин и управлението му... абе фалирала е Русия няма що .... Голяма грешка направиха Еропа и САЩ с Украйна ...

213

Анонимен

преди 6 години

Да си изсмукваш глупости от пръстите е много трудна и изкусна дейност. Ако не ви бива в нея, по-добре не я правете.Русия се развива с горе-долу същите темпове както повечето държави от Източна Европа, най-големия им ръст на икономиката е точно в първите 10 години на управлението на Путин, от 2007ма насам даже не разчитат само на нефт и газ, а и на други маловажни глупости. Например - световен хегемон в ядрената енергетика и една от първите в ракетните технологии.

212

Анонимен

преди 6 години

При Путин Русия процъфтява благодарение на търговията с "виолончела". Добре, че Запада не се сети да наложи санкции над този стратегически отрасъл за кремълските КГБ любители на музикални инструменти.

211

Щирлиц

преди 6 години

И там има американски мекерета,не само в Украйна.

210

Анонимен

преди 6 години

Сравнявайте Русия с Бангладеш,Конго или Нигерия ,но не и със САЩ ! Смешно е просто,нямате право да сте толкова нагли.

209

русия =джудже

преди 6 години

ДО 204 :Какъв е тоя виц,че руснаците превъзхождат технологично и военно САЩ? Това осъзнаваш ли колко комично звучи бе,платен ***? Руснаците още немогат да разберар дори една дреболия като стелт технологията как работи,ти ни обесняваш,че имали технологичен превез.Неможе държава като Русия,която няма пукната стотинка за милитаризация,инфраструктура и да храни народа си,да е по технологична от САЩ,които са най-развитата и модернизирана армия за всички времена.Русофилите на какви синтетики сте ?

208

ффффф

преди 6 години

милов държи здраво мистриите за дръжките

207

Анонимен

преди 6 години

А наща икономика е във възход.Затова ще се тегли нов заемот Суджук Паша.

206

681

преди 6 години

На нас ни трябва такъв един лидер като Путин ,а не като сегашния ....***!

205

дедо

преди 6 години

А бе у Русията ядат скалци по приказките на тва дете , а па като гледам ние сме цъфнале, та чак че вържем, ама какво-сигурно че са офче дърдонки! Ей ,хора ,що си не гледате своя си двор ами надничате все у чуждото,то никога нема да стане ваше!

204

ха

преди 6 години

Ше рече, човек, че западната икономика е в прогрес?! Може би руснаците ни завиждат за стандарта... ...когато лятос им сервираме в имотите им по "родното" крайбрежие?!

203

Стамат

преди 6 години

Вай, вай, вай... И кво праим ся?

202

:)

преди 6 години

До ЗабелезалА пък американските космонавти разчитат само и единствено на руски ракети да излезат в космоса. Къда са им сувалките? :)

201

anonimen

преди 6 години

a kak be6e pri Elcin amerikanski podlogi i oligarsite rastqxa li rastqxa

200

Анонимен

преди 6 години

Не е вярно изобщо !!Пълна лъжа е Путин е супер !Економика се съживи и успехът на Русия е сигурен !

199

:)

преди 6 години

Само заглавието прочетох :) Винаги ще се намери някой търтей да изръси някоя глупост! :) Значи, ако икономиката на Русия била загинала, то не знам какво остава за икономиката на фалиралия Запад, който е потънал в дългове и просперитета му се дължи на заеми и разни колонии (като българската).