24

Анонимен

преди 6 години

Извинявам се, но не се ли пише виСшист? На Бългаски де??

23

3d

преди 6 години

Като ви гледам как изписвате "висшист" си мисля, че и 700 лева са ви много...

22

Неа

преди 6 години

Днес гледам обява за вишист специалист по еди какво ,заплата 580 лева ... Ох майчице !!! Може би това е причината да казват , че ще стане 700 ... Тогава тези които вземат 1700,2700 какви са ? Не са ли и те вишисти ? Или са просто депутати ?

21

относно ЗАГЛАВИЕТО

преди 6 години

Пише се ВИСШИСТ.ВИШИСТ може да си пишеш в селото, от което си се довлякла в София за да почнеш работа в тоя компрометиран Тиквено-Прсешки сайт.

20

Анонимен

преди 6 години

В Парламента на всеки три месеца си индексират заплатите, а преди дни вдигнаха заплатите на зам.министрите и началниците на политическите кабинети със 700 лв. Щом е за тях, веднага се намират пари!

19

Тюлена Бобо

преди 6 години

ВиСшист!

18

Неа

преди 6 години

Тея говедарци си гласували увеличение с 2000 лева ? Че защо ди гласуват сами заплатите ? Аз не си гласувам сама заплатата . Ху.о ми я гласува .

17

Бизнесмен с Ауди

преди 6 години

Ей така става, като започнете да давате на работниците заплати! Те почват само за това да мислят и стават неработоспособни. И колкото повече мислят, толкова по-големи заплати искат. Порочен кръг.Затова - никакви заплати! Да работят там по 16 часа (иначе им остава време за мислене), а нужните неща - храна и лекарства, аз ще им ги осигуря с купони. Ей сега преговарям с един Бизнесмен с Пежо, има залежало пилешко от 1994-та, готов е да ми го продаде евтино. Така - храната им е осигурена!

16

Неа до 7

преди 6 години

Точно мед. сестри отдавна напускат масово и непрекъснато се търсят кадри !!! Познай защо заплата е между 600 и 800 бруто . Ти храни семейство с тези пари

15

Анонимен

преди 6 години

Виждам, че троловете на Борисов и Цветанов не закъсняха да се появят и да започнат да оплюват трудещите се.

14

Анонимен

преди 6 години

Не може на полицаите да се дава, а на работниците - не.

13

Неа до 5

преди 6 години

1600 даже не е средната и на София !!! Отвори джобса за справка !!! За 2300 и дума не може да става . Може някои , шепа хора да взимат такава заплата , но в международна компания.

12

Един от Северозапада

преди 6 години

Най-прав от коментиралите е 9, Баце. Което е истна-истина е.

11

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е! С 20 лв. вече не може да се купи нищо, ама Баце не влиза в магазин и не ги знае тия работи.

10

Неа

преди 6 години

Ама какви 700 лева за висшист бе ? Я отворете сайтовете на ВУЗ _овете да видите колко са семестрите . 700 бруто ли , безсрамници ?

9

Вишага

преди 6 години

Смешици. По-*** закон не биха могли да измислят. Задължително минимално заплащане не би донесло нищо хубаво. По-скоро може да е в голям ущърб в много случаи и да съсипе бъдещи добри кариери.

8

Анонимен

преди 6 години

О, те сега мислят да го заявят като искане! След 5 години като стане щи мате само с *** венци, може и без зъби, кандидати.

7

Анонимен

преди 6 години

Ами не може полицаите и медицинските сестри, които по цял ден си клатят краката първите и по цял нощ си чешат катерицит вторите, да получават по 1 500 лв, а работниците, които произвеждат материални блага и внасят в Държавния бюджет да работят за 700 лв.Просто няма как да стане тая работа.

6

Йеродякон Фори

преди 6 години

Синдикатите са фростифутки...Амин дай боже да ме опровергаят...

5

Анонимен

преди 6 години

Как 700 лв бе. Нали Банкянското Шкембе тръбеше наляво и надясно, че средната заплата е 1 600 лв, а в София 2 300 лв.Каква е тая стачка сега за 700 лв.