25

Циник

преди 6 години

COPY-PASTE от подобна по въ рня"Табасум Махбуб - не е никаква бежанка!Нелегалните нарушители на държавната ни граница са "обикновени" криминални престъпници!Сънародната и па плач в лагера Харманли запали българският трибагреник пред събрани медии...Помощите за потенциалните терористи от Афганистан в размер на 1050лв. месечно - са хр ачка в лицето на милиони български пенсионери!"

24

Анонимен

преди 6 години

Фъндъкова разбира само от градинки и цветенца.Непрекъснато се копаят,прекопават едни и същи градинки и се садят цветя дори и сега,на прага на зимата.Колко ли милиона се хвърлят за тези красоти(не че има нещо лошо),но със съгурност много се злоупотребява.За всичко останало е кукла на конци.

23

Анонимен

преди 6 години

Фандъкова, ако беше в Турция досега Ердоган да ти е дръпнал кметското столче

22

Анонимен

преди 6 години

Интерграцията е една мега голяма ЛЪЖА , с такова трикове и похвати Меркел си запази поста , та да ви е ясно

21

Анонимен

преди 6 години

Фандъкова и Интерграция = Магаре и Космос

20

абе.......

преди 6 години

.....Фандъкова, защо аджеба , не си ги прибереш вкъщи тези натрапници и не ги интегрираш за твоя сметка ?

19

Анонимен

преди 6 години

Фандъкова е далеч от самата Истина , както гледам как сте интергрирали местните ни Роми от 1990 г. до сега , никакъв Резултат а по зле

18

българина

преди 6 години

питам тия двамата вие не успяхте 1400 г нашите роми да интегрирате и нещата са извън контрол, те са проказа за България, а сега искане да ни инжектирате и чума! явно не сте българи а предатели! дано българина му дойде акъла и не ги измете...

17

Анонимен

преди 6 години

Понеже интегрираха нашите индианци, сега работили за интеграция и на араби. ЕС иска да превърне България в гетото на Европа и тези некадърници работят точно за това. 28 год не се умориха от предателства срещу страната си. Всяко едно, по зловещо и нагло от предното. Нашите деца в училищата се хранят с ***, пенсионерите преживяват в мизерия, младите масово бягат, но те работили за интеграцията на бежанци. В някой друг живот, или в този ще платите за този геноцид върху собственият ви народ!

16

Един

преди 6 години

Ние никога не сме говорили за бежанска криза, понеже това не са бежанци, а мигранти. Вие ни го натрапвате всячески, че са бежанци, но ние сме от стари кози ярета и знаем какво представляват. Не ги искаме тук.

15

ясна е работата

преди 6 години

Постановление 208 си чака реда. А вашите неродени деца, родилния дом в Букорещ..

14

TOP SECRET

преди 6 години

Каква Интеграция тази дума не съществува няма такова нещо всичко е Манипулация и Дезинформация , Фандъкова живяла ли е някога в Германия да види каква Интеграция има там , никаква нулева като те не са си интергрирали още Гастарбайтерите от 60-70-те години а сега голям проблем с 3 000 000 Баежанци дори докато сега се занимават с тях забравиха си местните Клошали, Наркомани и безработни Бежанци оше от Косово цял ден са по така наречени Ауслендърски техни местни Кафенета или Игрални зали

13

Анонимен

преди 6 години

Само 5800 сте преброили,Фъндъкова.Реално са сигурно 3 пъти повече.Всеки ден сърби и румънци хващат мигранти,минали през нашата граница.Кого заблуждавате с тези цифри?

12

на тезгяха

преди 6 години

След 2020 по тия земи ще остане само една ЕС програма - "храни - за бежанци"

11

Анонимен

преди 6 години

KО ???!!! НЕ .

10

Анонимен

преди 6 години

Не ми приказвай глупости, лелко! Ти стъпвала ли си по Симеон, Мария Луиза, Лъвов мост, Пиротска... Единствените българи там са продавачи по магазините и няколко полицаи, които чат-пат наминават. Там е страшно да замръкнеш, ако не го знаеш, да ти кажа!

9

Анонимен

преди 6 години

Тия нЕмат умора не стига , че още на могат да интегрират основните си гласоподаватели, сега ще интегрираме и нарушителите на границата вместо да са в затворите, а сетне да ги шкартират кой от къде е .Както е тръгнало за да има оправия тук трябва първо властимащите да потъркат наровете пък после да си имат едно на ум,ама надали при неинтегрирани избиратели само срещу някой лев и кюфтета на корем властта им е сигурна.

8

Софиябад

преди 6 години

Гарантирано от тотално компроментираните и държани на въже.

7

Анонимен

преди 6 години

Да се интегрира Жан Гал е нещо като фандъка да уреди качествен ремонт на бул Дондуков.

6

Анонимен

преди 6 години

Оставка, компир самоковски! Превърна София в Багдад, човек не смее да стъпи по Мария Луиза и около Лъвов мост!