12

Дедо Пене

преди 6 години

Дедо, дедо-о-о-о ...Отървал си я от мъките, преди това 10 години се е мъчила.На себе си си направил зло - сега ти ще "лежиш" 5 години в затвор ...Ако имате и деца как ще ги гледаш в очите и те теб дали ще искат да те видят ...

11

Коча

преди 6 години

Тоя дядо на младини не е ли усетил, че на бабата са й лабави втулките? Или каката го е отракала и чак сега разбрал за какво става въпрос.

10

Анонимен

преди 6 години

Сега има такива които могат да сменят 30 мъже с които да живеят на семейни начала и то дори без са се разделят със съпруга си.

9

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 6 години

Било е по непредпазливост, умисъл, естествено, не е имало, телесната повреда - лека (все пак може кръвта сама да е потекла от носа й). Дядото се уплашил, извикал полиция - на тях е казал за деянието, обаче някой видял ли го е - ами не - всички доказателства до момента отпадат. Минават го по бързата процедура - демек нищо не е станало и хайде вкъщи. За съжаление тук е така. Да се чудиш за какво са му дали 5г.?! Жалко..

8

Дедо

преди 6 години

Представям си дядото 10 години е гледал бабата, и накрая да му признае че са я порили навред - нормално е да полудее. Пък и бабата и са свършили мъките. Само жалко за дядото.

7

Анонимен

преди 6 години

Инкяр, инкяр му е майката! Да ти е мирна и здрава главата!

6

Анонимен

преди 6 години

Нищо не го оправдава.Това, че той не е споделил за себе си,не означава, че не е изневерявал.Жалко за жестокия край на живота на тази жена.

5

Анонимен

преди 6 години

Туй-то с тия изповеди. Ама на, решила жената да сподели, щото няма на кого другиго, но... дедето излезнал яко пернат.В такива моменти се троши - я телевизор, я хладилник, ама а де.Братушките имат много готин лаф - сошол с ума. Уникален.

4

Нереза

преди 6 години

Кой знае какви неща му е признала, няма да я убие само щото преди него друг я е поорал малко, се пак дядката трябва да е забелязал че не и е първия.

3

Анонимен

преди 6 години

Еми да му беше казала по-рано, за да може и дядото да си похойка. Имал е право! Ама дъртата е мислила само за себе си и го е казала, когато вече дядото е бил тотално пас.

2

IC XC

преди 6 години

Жалко за дядото докарал си е грях на душата.....

1

Анонимен

преди 6 години

10 ГОДИНИ СЕ Е ГРИЖИЛ ЗА ПАРАЛИЗИРАНА ЖЕНАУБИЛ Я Е ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТУК НЕЩАТА КЛОНЯТ КЪМ СЕМЕЙНА ТРАГЕДИЯ ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО КЪМ ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО!!ПРИСЪДАТА Е ДОБРА! НО ДА ГИ ИЗЛЕЖИ БЕЗ ДА ИМА НАМАЛЯВАНЕ!!!НЕНАВИЖДАМ КАК СЕ ДАВА ЕДНА ПРИСЪДА И СЛЕД ГОДИНА ДВЕ ОНЯ Е НА СВОБОДА А ТРЯБВА ДА ЛЕЖИ 5!